- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.941
İnşallah erkek tir canım senin kiler çok anormalmiş hani kızdan olan torun sevilmezmiş erkek ten olan torun kabul edilirmiş senin kiler o kafa da Allah akıl fikir versin eşinin de onlar gibi olması seni daha sa strese soktu Yine de Allah hangisi hayırlısıysa onu versin canımYani gideceğim zaten ama işte İnan kimse aynı duyguları yaşamaz umarıma ama anca yaşayan bilir bu durumu
Öyle canım kendimi böyle erkek bebek delisi gibi de tanıtmak istemiyorum gerçekten ama gerçekten tuhaflar bgğn agrım çok vardı çok korktum bebeğe bişi oldu die dedim eşime bebek düşerse çok üzülürmüsün Allah verdi Allah aldı derim neden üzüleyim dedi e peki kız olunca da ay ı ozman neden üzülüyorsunİnşallah erkek tir canım senin kiler çok anormalmiş hani kızdan olan torun sevilmezmiş erkek ten olan torun kabul edilirmiş senin kiler o kafa da Allah akıl fikir versin eşinin de onlar gibi olması seni daha sa strese soktu Yine de Allah hangisi hayırlısıysa onu versin canım
Bende armut göruyorum sürekli. Belkide canım çok çektiği içindir bilemiyorumHamile arkadaslar ruyanizda neler görüyorsunuz mesela ben hep meyve görüyorum. Elma kavun ceviz dut sık görüyorum cimsiyetle alâkası var mi acaba
Insallah gonlune gore olsun canim benimKızlar benide duanızda unutmayın. Salı 4 te doktor randevum var İNŞALLAH güzel bir haberle dönerim
İnşallah canım ya. Nasıl bir stres anlatamamInsallah gonlune gore olsun canim benim
Ben bi sürü altın gördüm çeyrek yarım falan. Sonra vefat eden dedem bebeğin cinsiyetini söyledi. Artık başka seyler görüyorum cinsiyetle alakalı değilHamile arkadaslar ruyanizda neler görüyorsunuz mesela ben hep meyve görüyorum. Elma kavun ceviz dut sık görüyorum cimsiyetle alâkası var mi acaba
Rabbim nasibine yazmistir insallah canim, cok zor evet ama er yada gec duyucazİnşallah canım ya. Nasıl bir stres anlatamam
Bana bakmistin dimi cnmKizlar merhaba bana ovulasyon catlama tarihi lazim ama yardimci olursaniz sevinirim cinsiyeti ben söylim size özelden yazarmisiniz bana
Çok iyi anlıyorum salı günü bende gideceğimİnşallah canım ya. Nasıl bir stres anlatamam
Canım beşbin tane ya halık ismi şerifi çekersen her niyet üzerine rabbim inş kabul eder ama bir oturuşta çekmek lazımmışİnşallah canım ya. Nasıl bir stres anlatamam
Evet canimBana bakmistin dimi cnm
Senin ne çukmıştı canımBana bakmistin dimi cnm
Kiz canimSenin ne çukmıştı canım
Benimde bakmış kız çıkmış bu takvimlerde iyice insanı hasta ediyor yaKiz canim
Salı sallanır canım yanlış güne mi randevu aldık acabaÇok iyi anlıyorum salı günü bende gideceğim
Çekelim İNŞALLAH. Rabbim kabul etsin niyetimiziCanım beşbin tane ya halık ismi şerifi çekersen her niyet üzerine rabbim inş kabul eder ama bir oturuşta çekmek lazımmış
Hic dusunme canim insallah erkektir hayirlisiylaBenimde bakmış kız çıkmış bu takvimlerde iyice insanı hasta ediyor ya
Canim.haftaya pazartesi gideceğim bakalim kısmetCanıM senin belli oldu mu inşallah erkektir ya hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?