- 5 Eylül 2011
- 2.180
- 4.257
- 333
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.921
O zaman benim iki kızımda erkek olması gerekiyorduBen kizimda öyleydim şimdiki gebeligimde öyle geçiyor uyku hariç bide ilk gebeliğimde daha duygusaldim. Arkadaşım benden 4 hafta önde aynı doktora gidiyoruz yüzündeki sivilceleri sormuş erkek bebekte oluyormuş demiş dr. bide daha 8 haftalıkken bebek pit pit atıyorsa oda erkekmiş bunda ikiside tutuyor geçen hafta öğrendi cinsiyetini erkekmiş
O zaman benim iki kızımda erkek olması gerekiyordu
Benim bu gebeliğim öleydi sivilce bastı ki bende olmaz lazerliyim tüylenme oldu birde çok çok erken kıpırtılar hissettim asla kusma mide bulantısı uyku olmadı hep tatlı ve et aşerdim ama kızBen kizimda öyleydim şimdiki gebeligimde öyle geçiyor uyku hariç bide ilk gebeliğimde daha duygusaldim. Arkadaşım benden 4 hafta önde aynı doktora gidiyoruz yüzündeki sivilceleri sormuş erkek bebekte oluyormuş demiş dr. bide daha 8 haftalıkken bebek pit pit atıyorsa oda erkekmiş bunda ikiside tutuyor geçen hafta öğrendi cinsiyetini erkekmiş
Evet bende pi ve ertesi 3günğ değerlendirmiştim, bence adet bitimi erkek oluyor diye düşünüyorum artıkKızlar pik ve ertesi gün deneyenlerin genelde kızı olduğunu görüyorum. Pik süresi uzun olanlar bence deneme yapmak için acele etmeyin.
İkinci kızımda Adetim bitti 5.gün ilişki oldu birde yumurtlamaya yakın. Doktor erken döllenme dedi. Yani adetten sonraki 5.gün tutmuşEvet bende pi ve ertesi 3günğ değerlendirmiştim, bence adet bitimi erkek oluyor diye düşünüyorum artık
Ozaman nasipten ötesi yok burdan bu sonuç çıkıyorİkinci kızımda Adetim bitti 5.gün ilişki oldu birde yumurtlamaya yakın. Doktor erken döllenme dedi. Yani adetten sonraki 5.gün tutmuş
20 21 diye biliyorumKızlar detaylı Kaçıncı hafta da yaaa
Canım gitmedin mi doktora hala eşim salı günü gidleim diyor biraz rahatsızım agrım oluyor die ama20 21 diye biliyorum
Canım gitmedin mi doktora hala eşim salı günü gidleim diyor biraz rahatsızım agrım oluyor die ama
CanıM senin belli oldu mu inşallah erkektir ya hayırlısıyla20 21 diye biliyorum
Ya kıyamam büyükBenim bu gebeliğim öleydi sivilce bastı ki bende olmaz lazerliyim tüylenme oldu birde çok çok erken kıpırtılar hissettim asla kusma mide bulantısı uyku olmadı hep tatlı ve et aşerdim ama kızilk kızımda tam tersi idim bende erkek diye düşünmüştüm bu belirtilerden Bende tek tutan Çin takvimi her iki kızımdada
Demekki her belirtiye kanmamak lazım herşey nasip. Dönüp dolaşıp yine nasibe bağlanıyorBenim bu gebeliğim öleydi sivilce bastı ki bende olmaz lazerliyim tüylenme oldu birde çok çok erken kıpırtılar hissettim asla kusma mide bulantısı uyku olmadı hep tatlı ve et aşerdim ama kızilk kızımda tam tersi idim bende erkek diye düşünmüştüm bu belirtilerden Bende tek tutan Çin takvimi her iki kızımdada
Yani gideceğim zaten ama işte İnan kimse aynı duyguları yaşamaz umarıma ama anca yaşayan bilir bu durumuGit canım er geç öğreneceksin nasıl olsa inşaallah erkektir üzerindeki baskıdan erkenden kurtulursun rahatlarsın
Ben cinsiyet cok goruyorum bi kiz bi erkek surekli degisiyor, bi de manevi seyler cok goruyorum, dua falanHamile arkadaslar ruyanizda neler görüyorsunuz mesela ben hep meyve görüyorum. Elma kavun ceviz dut sık görüyorum cimsiyetle alâkası var mi acaba
Yüzük kız diyorlar bende kizimda saat görmüştümEn son alyansımı gördüm altın yüzük yani
bende bilezik görmüştüm rüyamda altın felan bi kaç defa da kayısı felan görmüştüm geçer biraz da psikolojik benceHamile arkadaslar ruyanizda neler görüyorsunuz mesela ben hep meyve görüyorum. Elma kavun ceviz dut sık görüyorum cimsiyetle alâkası var mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?