- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #103.081
Amin en önemlisi o hayırlı sağlıklı olsun da Allah nasip etmiyorsa mutlaka vardır bi hikmeti inşallah erkek tir bebeğinEminim istemişsindir eğer benimde kızım olmasa çok üzülürdüm gerçekten ama her iki meyveyi de insan tadmak istiyor tabi insan bi tuhaf oluyor ama alışıyoruz işte burada konuşunca sanki benim için herşey normale dönüyor hatta benimle aynı duyguyu paylaşan bukadar insanı bir arada görmek kendimi iy hissettiriyor rabbim herkesin hayırlı muratlarını I kabul etsin inş çocuklarımızla huzurlu bir hayat nasip etsin
Ayni durumdayiz ☹Cok uzgunum bende 3. Nun kiz olma fikrine hala alisamadim. Bi turlu kendimi teskin edemiyorum. Hamileligin hic tadini cikaramiyoruz. Bende o kadar dua ettim olmadi. Hic bi sey icimden gelmiyor. Ev is cocuklara bakmak.... depresyondayim sanirim. Yenidogana ne bir isim dusunmek ne de biseyler almak icimden gelmiyor.. bi de istemsiz agliyorum ara ara.. teselli edemiyorum kendimi.. insallah kurtulurum bu durumdan..
Ne zaman gecicek bu durum Bilmiyorum ..Ayni durumdayiz ☹
Cok uzgunum bende 3. Nun kiz olma fikrine hala alisamadim. Bi turlu kendimi teskin edemiyorum. Hamileligin hic tadini cikaramiyoruz. Bende o kadar dua ettim olmadi. Hic bi sey icimden gelmiyor. Ev is cocuklara bakmak.... depresyondayim sanirim. Yenidogana ne bir isim dusunmek ne de biseyler almak icimden gelmiyor.. bi de istemsiz agliyorum ara ara.. teselli edemiyorum kendimi.. insallah kurtulurum bu durumdan..
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...2 kızım var. O kadar kendimi alistirmistim ki 2.nin erkek olacağına.Doktor kız deyince şok olmuştum.Aylarca alışamamiştim.Merak etmeyin yavaş yavaş alışıyor insan.Bide kucağına alınca bu dusuncelerinden utaniyor.Bugun aklımdan geçiyordu.nasilda başarmıştım kendime hamileliği zehir etmeyi.Yazik oldu o günlere... Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.Ayni durumdayiz ☹
Dogum yapinca insallahNe zaman gecicek bu durum Bilmiyorum ..
2.kizimda hic aklima gelmedi, hatta duydugumda cok cok sevinmistim, aklimdan bi kez bile gecmedi, ama 3.de bu yaptiklarimdan sonra cok umutluydum olmadı. O kadar duaya yonteme olmadi. Nasip degilmis,Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...2 kızım var. O kadar kendimi alistirmistim ki 2.nin erkek olacağına.Doktor kız deyince şok olmuştum.Aylarca alışamamiştim.Merak etmeyin yavaş yavaş alışıyor insan.Bide kucağına alınca bu dusuncelerinden utaniyor.Bugun aklımdan geçiyordu.nasilda başarmıştım kendime hamileliği zehir etmeyi.Yazik oldu o günlere... Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
2. Kızıma hamileyken eşimin arkadaşı cinsiyeti sordu.Esimde yanımdaydi.kiz olacak dedim.Dondu eşime dedi ki yazık değil mi bu kıza bir tane erkek yapamadın miBir tane adamın aa bu da mı kız dediğini duymadım. Böyle söyleyenler de dünyaya kız olarak gelmiş olan hemcinslerimiz. Sırf onlar yüzünden hamile kalmaya korkuyorum ben mesela. Erkek olmazsa söyleyecekleri laflarla yıpranacam huzurum kaçacak biliyorum.
Bende çok dua etmiştim.Cok inanmıştım.Hayirlisi böyleymiş2.kizimda hic aklima gelmedi, hatta duydugumda cok cok sevinmistim, aklimdan bi kez bile gecmedi, ama 3.de bu yaptiklarimdan sonra cok umutluydum olmadı. O kadar duaya yonteme olmadi. Nasip degilmis,
Yani ben de 2. Kiz da dr soyledigi zaman biraz burulmustum. simdiki gibi asla degil. Ben bi yontem denemedim ama denesem de degismezdi. 5 kere gebe olsam 5 kez dahakizim olurdu.. bende inandim bnm hic bi zmn oglum olmaz gibi geliyor zaten...2.kizimda hic aklima gelmedi, hatta duydugumda cok cok sevinmistim, aklimdan bi kez bile gecmedi, ama 3.de bu yaptiklarimdan sonra cok umutluydum olmadı. O kadar duaya yonteme olmadi. Nasip degilmis,
İlki vakumla diğer ikisi sezeryanSenin kiler sezeryan mı normal mi canım
Benim adet bitimi oldu kızım. İkinci çocukta yumurtlamaya göre yapacam inşallah.Biri vardı burada sanki adet bitimi ve yumurtlama da deneyen? Ne yaptı bilmiyorum.
Artık bende aynısını düşünüyorum o yüzden bu benim için son, Allah olmayanlara versin nasipte yokmuşYani ben de 2. Kiz da dr soyledigi zaman biraz burulmustum. simdiki gibi asla degil. Ben bi yontem denemedim ama denesem de degismezdi. 5 kere gebe olsam 5 kez dahakizim olurdu.. bende inandim bnm hic bi zmn oglum olmaz gibi geliyor zaten...
Hiç belli olmaz nasip işleri birde erkek hamilelikler çok kolaya geçermiş bence bir dahaki inş sen farkına varmadan hamile kalırsın ve erkek olur hiç hamileliğini anlamazsınArtık bende aynısını düşünüyorum o yüzden bu benim için son, Allah olmayanlara versin nasipte yokmuş
Hayırlısı canım Allah verirse başım gözüm üstüne ama kendi isteğimle yapmam artıkHiç belli olmaz nasip işleri birde erkek hamilelikler çok kolaya geçermiş bence bir dahaki inş sen farkına varmadan hamile kalırsın ve erkek olur hiç hamileliğini anlamazsın
Benim hamileliklerim hep kolay gecti buda cok kolay hic kusmadim bile ama kizHiç belli olmaz nasip işleri birde erkek hamilelikler çok kolaya geçermiş bence bir dahaki inş sen farkına varmadan hamile kalırsın ve erkek olur hiç hamileliğini anlamazsın
Sağlıkla al kucağına inşallahBende bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim nasipse 3. Kizim yoldaymisUzulmedim sadece icimde bi burukluk oldu 2 oglum 1 kizimi kaybettigim icin boyle buruklugun olmasina bile kizdim... insallah saglikla gelir bebegim
Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahBende bugun bebegimin cinsiyetini ogrendim nasipse 3. Kizim yoldaymisUzulmedim sadece icimde bi burukluk oldu 2 oglum 1 kizimi kaybettigim icin boyle buruklugun olmasina bile kizdim... insallah saglikla gelir bebegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?