-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.801
Yaaa canımmm çok sevindim çokkkkk inşallah Rabbim hep böyle güzel haberle sevindirsin biziKizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Cok erken oldugu için inanmıyorum daha 12 hafta cok erkenYa ne güzel gözün Aydın sağlıkla gelsin
Insallah doğrudur kzumCanım gözünaydın çok sevindim sağlıkla al kucağına inşallah
Ay çok sevindim allah gönlüne göre verir inşallah:)Kizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Insallah kzum degsimezYaaa canımmm çok sevindim çokkkkk inşallah Rabbim hep böyle güzel haberle sevindirsin bizi
Bende senin gibiyim 12 haftayken erkek gibi dedi kendimi kaptırmak istemediğim için çevremden kimseye demedim gelecek hafta 16.haftam gidecem bu kaz inşallah belli olurCok erken oldugu için inanmıyorum daha 12 hafta cok erken
Insallah kzum degsimez
Ahh kızlar inşallah değişmez ve erkek olur bebişlerinizBende senin gibiyim 12 haftayken erkek gibi dedi kendimi kaptırmak istemediğim için çevremden kimseye demedim gelecek hafta 16.haftam gidecem bu kaz inşallah belli olur
Yaa gerçekten çok sevindim çok güzel haberKizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
İnşallah canım gün yaklaştıkça daha da çok heyecanlıyım bana çıkıntıyı gösterdi ama inşallah o çıkıntı geri içine gitmezAhh kızlar inşallah değişmez ve erkek olur bebişleriniz
Ayyy ne güldüm yaa girmez inşallah canım Dr lar az çok biliyor merak etme yanılan Dr sayısı azdır genelde tahminleri tutarİnşallah canım gün yaklaştıkça daha da çok heyecanlıyım bana çıkıntıyı gösterdi ama inşallah o çıkıntı geri içine gitmez
Sana da erkek hissediyorum ben canım Rabbim yanıltmasın inşallahYaa gerçekten çok sevindim çok güzel haberinşallah değişmesin denemen nasıldı
Valla çok tecrübeli senelerin doktoru ama bakalım hakkımızda hayırlısı:)Ayyy ne güldüm yaa girmez inşallah canım Dr lar az çok biliyor merak etme yanılan Dr sayısı azdır genelde tahminleri tutar
Kizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Deneme nasıldı acaba test hangi aşamadaydı? Diyet karbonat duş vs yaptınız mı ?Kizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Insallah dogru cikar canimçok sevindim sağlıkla doğsun inşaallah
Canim ben pikken yaptim hatta catlama silinme tam 20 saat oldu yine bi deneme oldu çatlayıncayaDeneme nasıldı acaba test hangi aşamadaydı? Diyet karbonat duş vs yaptınız mı ?
Sağlıkla inşallah kesin erkek haberini alırsın canım haftayaValla çok tecrübeli senelerin doktoru ama bakalım hakkımızda hayırlısı:)
İnşallah canımSağlıkla inşallah kesin erkek haberini alırsın canım haftaya
Canım hayırlı olsun çok sevindim. Rabbim bu güzel müjdeyi tamamına erdirsinKizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
İnşallah rabbim haftaya oğlum olacak müjdesini duymayı, duyurmayı nasip etsin canımBende senin gibiyim 12 haftayken erkek gibi dedi kendimi kaptırmak istemediğim için çevremden kimseye demedim gelecek hafta 16.haftam gidecem bu kaz inşallah belli olur