- 26 Ağustos 2020
- 111
- 142
- 31
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #102.821
Bunu okurken bile heyecanlandımİnşallah rabbim haftaya oğlum olacak müjdesini duymayı, duyurmayı nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu okurken bile heyecanlandımİnşallah rabbim haftaya oğlum olacak müjdesini duymayı, duyurmayı nasip etsin canım
Ayyy çok sevindim vallahi çok şükür erkek haberler de alabiliyoruz ben 12 hafta ya cesaret edemem heralde 13 ve ya 14 ye gitmeyi düşünüyorum bakalım rabbim herkesin gönlündekini versin inşKizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Bende yasaklar iyice gelmeden gidim dedim 12 deAyyy çok sevindim vallahi çok şükür erkek haberler de alabiliyoruz ben 12 hafta ya cesaret edemem heralde 13 ve ya 14 ye gitmeyi düşünüyorum bakalım rabbim herkesin gönlündekini versin inş
Benim zaten daha 9 haftalık ama çok merak ediyorum inan artık ocağın ya ortalarında yada başında giderim çok merak ediyorum çünkü yani kız okursa da o fikre çabuk alışırım die erken gideyim diyorumBende yasaklar iyice gelmeden gidim dedim 12 de
Hayirlisi olsun hakkımızda insallah benimde doğrudur yoksa hayal kırıklığı olurBenim zaten daha 9 haftalık ama çok merak ediyorum inan artık ocağın ya ortalarında yada başında giderim çok merak ediyorum çünkü yani kız okursa da o fikre çabuk alışırım die erken gideyim diyorum
İnş inş doğrudur canım ultrason resmî var mı ikra metroya yollaHayirlisi olsun hakkımızda insallah benimde doğrudur yoksa hayal kırıklığı olur
Ayy canimsın İNŞALLAH yaa benim umudum yok ama beni umutlandırıyorsunuz. Rabbim hepimize nasip etsin ya. Bir birimizle sevincimizi mutluluğumuzu paylasacağimiz günler gelsinSana da erkek hissediyorum ben canım Rabbim yanıltmasın inşallah
Yolladım canim sanki erkek gibi dediİnş inş doğrudur canım ultrason resmî var mı ikra metroya yolla
Hımm hadi bakalım ini hayırlısıyla erkek bebek olur hayırlı sağlıklı sıhhatliYolladım canim sanki erkek gibi dedi
Hayirlisi insllah bütün gruptakiler gönlüne göre verir rabbimHımm hadi bakalım ini hayırlısıyla erkek bebek olur hayırlı sağlıklı sıhhatli
Hayırlı olsun. Çok sevindim adına. İnşallah kesim olarak da duyarsınHayirlisi insllah bütün gruptakiler gönlüne göre verir rabbim
Çok sevindim cnm inş değişmez onu demeside bişi bana 14de kız gibi dediler 16kesin kız dedi 20de cinsiyeti biliyomusunuz dedi perinatalog evet kız dedim bende öyle gördüm dediKizlar doktordan geliyorum bugun 12 hafta erkek gibi görünüyor kemik yapısından dedi bakalim ne çıkacak:)
Bakalim kısmet canim rabbim ne verirse sağlıklı olsundaÇok sevindim cnm inş değişmez onu demeside bişi bana 14de kız gibi dediler 16kesin kız dedi 20de cinsiyeti biliyomusunuz dedi perinatalog evet kız dedim bende öyle gördüm dedi
Sağlıkla gelsin inş erkektir değişeceğini sanmam erkek erken belli ediyor kendini kıza göre erken gelişiyor kemik yapısı tipi duruşu ile belli ediyorHayirlisi insllah bütün gruptakiler gönlüne göre verir rabbim
Bende eşime benzetim hatta sana benziyor bu dedi bakalim insllah yanılmaz doktorda kemik yapısından tahmin ediyorum dedi sağlıklı olsundaSağlıkla gelsin inş erkektir değişeceğini sanmam erkek erken belli ediyor kendini kıza göre erken gelişiyor kemik yapısı tipi duruşu ile belli ediyor
Bende 12 de doktora oğlumdan için aynı babasının kopyası demiştim çak dedi eliyleama 14 de net belli oldu eşime dönüp ikizini doğurcam minyatürün demiştim öyle de oldu
Hatta bir gün kahvaltıya gittiğimizde dışarı garson eşime ‘ abi çocuk kaybolsa senin olduğunu anlar getiririm’ demişti
ALlahım isteyene nasip etsin tabi önce sağlıkla erkek bebek kendini erken ele veriyor
Sizlerde durum nasıl bgğn 9 hafta 5 günlük oldukKız lar siteme hususunda bu aralar çok rahatken bgün birden mis bulantısı baş agrısı berbat vurdu beni hiç bişi yapasım yok yine
Allah kolaylik versin insallahSizlerde durum nasıl bgğn 9 hafta 5 günlük olduk