Ben birilerini kırmak, yargılamak veya tartışma yaratmak için yazmadım bunları, sakin olun lütfen
Sanki sizlere saldırmışım, kötü sözler yazmışım gibi anlamışsınız ve öyle lanse etmişsiniz. hatta önyargılı olduğum kanaatine varmışsınız.
Profilime girip actigim konulara bir göz atarsanız ne sınavlar vererek anne olduğumu ve şuanda da çok riskli bir gebelikle mücadele ettiğimi görebilirsiniz. O yüzden kadınlara saldıracak veya üstten bakacak insanların arasında yer almam mümkün değil.
Sizin veya diğerlerinin sadece pipi için istemediginizi tahmin edebiliyorum zaten. Evet insan hem kızı hem oğlu olsun ister tabiki bundan daha doğal bisey yok.
Benim anlatmak istediğim gönül elbet ister ama bunu buralara kadar taşıyıp, türlü formüller üretip uygulanmaya çalışılmasının anlamsız olduğu.
Çünkü bizler spermin hangi kromozomu taşıdığını, yumurtanın ne zaman dollendigini bilemeyiz. O yüzden bosa çaba harcamamak gerek.
Allah bana da sizlere de sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin. Tabi bizlere de evlatlarımıza layık anne babalar olmayı nasip etsin