- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Adet döngüm 23-24 gün..ovulasyon testi yapmaya ne zaman başlamam gerekir..geçen ay adetin 11.günü başladım testler negatifti acaba kaçırmış olabilirim miyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni geldim bende:) en iyisi içimizden geldiği gibi dua etmek canım..Sordum kızlar öyle bir dua yokmuş ama Allahtan kız veya erkek Bebek istemek günah değil caizdir isteyebilirsiniz zaten yine de Allah dilediğini verecektir size demişler yani biz Allah'a bol bol dua edip istiyceğiz O zaten bize hayırlısını verecektir bu arada yine kimse yok yazmamış
Evet cnm aynen içimizden geldiği gibi takdir O nunYeni geldim bende:) en iyisi içimizden geldiği gibi dua etmek canım..
Cnm tabiki kaçırmışsın adet döngün kısa 8. günde falan başlaman lazım kaçırmışsındırAdet döngüm 23-24 gün..ovulasyon testi yapmaya ne zaman başlamam gerekir..geçen ay adetin 11.günü başladım testler negatifti acaba kaçırmış olabilirim miyim
Beni yanıltan kürtajdan sonraki adet sureleri oldu..28 gun 26 gün sonrada 23 gün eski donguye dondu...26 günde olurum diye düşünmüştüm testide ona göre hesaplayıp yaptım ama 23 günde oldum adeti...kısmet değilmiş bu ay daha dikkatli olurum inşallahCnm tabiki kaçırmışsın adet döngün kısa 8. günde falan başlaman lazım kaçırmışsındır
Evt deneyimli canım soruyorum takıldığım yerlerdesabirin iyi biliyor ona sor istersen ya da özel msj at o baya bilgili bu konuda
Adetin ne Zaman bu ay mı kaçırdın ovülasyonuBeni yanıltan kürtajdan sonraki adet sureleri oldu..28 gun 26 gün sonrada 23 gün eski donguye dondu...26 günde olurum diye düşünmüştüm testide ona göre hesaplayıp yaptım ama 23 günde oldum adeti...kısmet değilmiş bu ay daha dikkatli olurum inşallah
Hayir yapmadim yapsam cikarmiki ben yarin yapim dedim ama hic sabirsizlaiyorum Iyi oldu boyle annemler burdaya simdiye 10 tane test yapmistim:))) yapsam cikarmikiTest yaptinmi
Tamam birazdan yapayim bir test kizlarbebeğimm nerdesin test yaptınmı üstünden 1 hafta geçti belli olur herhalde merak ettik cnm
Ayyy heyecanla bekliyorum bişey çıkmazsa takılma belki erken yapmışsındır ama çok silik de olsa çizgi çıkarsa var demektirTamam birazdan yapayim bir test kizlar
İlişkinin üstünden kaç gün geçti bir de adetin tarihi ne zamanHeycanladim simdi bak kucugu uyutim yapicam bir test
Sabahın ilk idrariyla yapsaydın.Daha iyi sonuç için Dinlenmiş idrar olması gerek...Heycanladim simdi bak kucugu uyutim yapicam bir test
11 gun gecti iste iliskimin uzerinden 11 gun gecti yaptim Bise cikmadi testteİlişkinin üstünden kaç gün geçti bir de adetin tarihi ne zaman
Yok tek cizgi cikti canimSabahın ilk idrariyla yapsaydın.Daha iyi sonuç için Dinlenmiş idrar olması gerek...
Gecen ay 20 sinde olmustumİlişkinin üstünden kaç gün geçti bir de adetin tarihi ne zaman
Biraz bekle canimGecen ay 20 sinde olmustum
Evet bencede ben kizlarda adete 4 gun kala velan yapiyodum 3 gun kala silik cikiyorduBiraz bekle canim
Pazartesi yapsam kesin cikar var veya yok ozamn belli olurEvet bencede ben kizlarda adete 4 gun kala velan yapiyodum 3 gun kala silik cikiyordu