- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
İnşallah canım, Allah takdir ederse herşey olur..biz dua edicez.Çok hızlı gidiyorum galiba napıyım ama içimde bir heyecan var tutamıyorum kendimi kimse de yokki kendim yazıp kendim cevaplıyorum
Hoşgeldin canım aramıza..Selam kizlar topiginizi çok begendim.bende 2 prenses annesiyimÇok sukur.nasib Tabiiki Ama Bende isterim Oglus 1 tane.hayirlisi ile .simdilik hamilelik dusunmuyorum ama sizi takib edib ogrenicem uyguladiklarinizi.
Kendimi tanitayim.25 yasindayim kizlarim 5 ve 3 yaslarinda.
Bu arada yukarda okudum minik prensesin parmagi kapida kalmis çok uzuldumgecmis olsun kiyamam.ama iyilesir toparlar yakinda onlarin kemikleri cabuk kayniyor
Nerelerdesiniz yahu kendi kendime konuşuyordum saolsun biri çıktı biraz onla konuştum gittikçe çoğalıyoruz kızlar ne güzelİnşallah canım, Allah takdir ederse herşey olur..biz dua edicez.
Hosbulduk canimcimHoşgeldin canım aramıza..
Yaa ben burdayım okuyorum da yazamıyorum:)) telefondan yazmak zor oluyor bide benim kız izin vermiyor teli alıyo elimden:)) takipteyimNerelerdesiniz yahu kendi kendime konuşuyordum saolsun biri çıktı biraz onla konuştum gittikçe çoğalıyoruz kızlar ne güzel
Burdayim arada okuyorum pek giremiyorum canim vakit olmuyo acayip akintim coaldi kizlar sut gibi akiyorNerelerdesiniz yahu kendi kendime konuşuyordum saolsun biri çıktı biraz onla konuştum gittikçe çoğalıyoruz kızlar ne güzel
Selam kizlar topiginizi çok begendim.bende 2 prenses annesiyimÇok sukur.nasib Tabiiki Ama Bende isterim Oglus 1 tane.hayirlisi ile .simdilik hamilelik dusunmuyorum ama sizi takib edib ogrenicem uyguladiklarinizi.
Kendimi tanitayim.25 yasindayim kizlarim 5 ve 3 yaslarinda.
Bu arada yukarda okudum minik prensesin parmagi kapida kalmis çok uzuldumgecmis olsun kiyamam.ama iyilesir toparlar yakinda onlarin kemikleri cabuk kayniyor
Arada yaz canım merak ediyoruz..Gebelik akıntısımı adet akıntısımı acaba..test zamanın yarınmıydı..Burdayim arada okuyorum pek giremiyorum canim vakit olmuyo acayip akintim coaldi kizlar sut gibi akiyor
Biliyorum cnm bizimki de aynı o uyudukça falan yazıyorum akşam hiç giremiyorum çoluk çocuk eş derken zor yaniYaa ben burdayım okuyorum da yazamıyorum:)) telefondan yazmak zor oluyor bide benim kız izin vermiyor teli alıyo elimden:)) takipteyim
Hamişmisin acaba ayyy inşallah benim de hep öyle olurdu sen kendini iyi tanırsın normal değilse hamilesindir belkiBurdayim arada okuyorum pek giremiyorum canim vakit olmuyo acayip akintim coaldi kizlar sut gibi akiyor
Aynen canım şimdide mutfak yemek aş..Biliyorum cnm bizimki de aynı o uyudukça falan yazıyorum akşam hiç giremiyorum çoluk çocuk eş derken zor yani
Evet diger kizlardada akintim cogaliuodu bilmiyorumki cunki karnimda agriyor neyse az kaldi test yapmaya gorecezHamişmisin acaba ayyy inşallah benim de hep öyle olurdu sen kendini iyi tanırsın normal değilse hamilesindir belki
Offff güzel uğraşlar bunlar yavrularımız eşimiz ve sağlığımız bizimle olsun gerisi boşşAynen canım şimdide mutfak yemek aş..
İnşallah hamilesindir bana öyle geliyor ama Allah bilir cnmEvet diger kizlardada akintim cogaliuodu bilmiyorumki cunki karnimda agriyor neyse az kaldi test yapmaya gorecez
Bu çok güzel ve anlamlı bir cümle..inşallah canımOffff güzel uğraşlar bunlar yavrularımız eşimiz ve sağlığımız bizimle olsun gerisi boşş
Test yaptinmiEvet diger kizlardada akintim cogaliuodu bilmiyorumki cunki karnimda agriyor neyse az kaldi test yapmaya gorecez