Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Boşver onları sen biz Allahtan diliyoruz istiyoruz onlara ne ki biz bize destek çıkarız yeter ki dualarımız eksik olmasın özletme kendini takma onları da

Boşver onları sen biz Allahtan diliyoruz istiyoruz onlara ne ki biz bize destek çıkarız yeter ki dualarımız eksik olmasın özletme kendini takma onları da
Canım canimsiniz sizin gibiler zor bulunur. Uzun zamandır g orusmedigim bir eski arkadaşımla görüştük. O yüzden sizi biraz ihmal ettim.

Seni yerin ben şimdi sen ne t atlisin ya. Sende meleksin canım benim. Belki şimdi benim kızım gibi yanakları tombiktir i sirmalik. Kaç doğumlu ay olarak

Seni yerin ben şimdi sen ne t atlisin ya. Sende meleksin canım benim. Belki şimdi benim kızım gibi yanakları tombiktir i sirmalik. Kaç doğumlu ay olarak
Evet esmer güzeli 2009 doğumlu küçük olan daha doğru düzgün konuşamıyor ama küçük olan çok fena şımarık haylaz

A
Maşallah bizimkiler zayıf ama yanaklı aynen maşallah kız çocuğu başka yaaa çok seviyorum onları Allahım yokluklarını yaşatmasın cümlemizin
Amin olmayanlara rabbim nasip etsin. Eltimin iki oğlu bir kızı var. Sırf kızı için bir hamilelik istiyor. Allah ona da nasip etsin. Kızı oğlanların arasında kalıyor eziliyor. Buna çok üzülüyor. Hep bize gelir eve gitmek istemez. Kim ne istiyor ise rabbim ona nasip etsin.

slm kızlar..kaçıncı sayfaya gelmişsiniz böyle..maşallah bereketli topik..paylaşımcı topik:))...sayfalara ara ara baktım..yeni gelen arkadaşımız var hoşgelmiş:) ben bugün pek giremedim..komşum çağırdı oturmaya..arkasından yemek..şimdi kızımı yeni uyuttum bugün geç uyuyası tuttu:)) genelde telden giriyorum bu sayfaya, kızım elimde telefonu gördüğü anda almak istiyor o yüzden de giremiyorum...çok alıştım bu sayfaya girmediğim zaman çok merak ediyorum sayfayı

Bugün arkadaşımla olmama rağmen arasıra bakıyordum. Bizim kızlar uyuşmuş galiba baksana.

İlk kız ikinci oglusum oldu.3. gebeligim erkekti ama 4 aylikken kalp atışları durdu kurtas oldum.Bu 4.gebeligim 14 haftalık dr.erkek dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasib etsin insallah
sağlıcakla al kucağına canım bebeğini..Allah yavrularına, yavrularımıza sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin inşallah..ovulasyon testiyle hamile kaldın değil mi oğluşlarına..benim merak ettiğim bi konu var..başka bir forumda okumuştum..ovulasyondan sonra ateş yükseliyormuş kaçıncı saatten sonra bilmiyorum..beden ateşinin yüksek olduğu zamanda hamile kalınırsa spermdeki Y hücreli ölüyor (yüksek sıcaklıkta yaşayamadığı için) ve yumurtayı X hücresi döllüyormuş..senin fikrin nedir..birde sen silik çizgiden kaç saat sonra ilişkiyle oğluşlarına hamile kaldın?

Aynen öyle canım nasip kısmet işte hiç beklemediğimiz anda herşey olabilir. Evlat evlattır 5 tane kızımız veya oğlumuz bile olsa hiçbirini dünyalara değişmeyiz neticede. İnşallah en kısa zamanda gönlünden geçen neyse o olur canım.

Camim ateş mateş hiç ne ölçtüm ne dikkat ettim.O okadarda onemli degil.Zaten diger seylere dikkat edildimi onemli olan esnada çıkıyor ateş.Benim saat 11.30 da koyuyu yakaladım.Tahminimce saat 4 gibi çatladı.Akintidan anladım.Ayni gün Akşam 8 gibi tekrar yaptım baktım hafif bi siliklik var desim tamamdır.Saat 11 gibi degerlendirdik.

Amin inşallah

Amin inşallah senin de yavrularını sana bağışlasın Allahım kucağına sağ salim almayı nasip etsin hamilesin şimdi inşallah duaların kabul olur saol cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…