Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
slm kızlar..kaçıncı sayfaya gelmişsiniz böyle..maşallah bereketli topik..paylaşımcı topik:))...sayfalara ara ara baktım..yeni gelen arkadaşımız var hoşgelmiş:) ben bugün pek giremedim..komşum çağırdı oturmaya..arkasından yemek..şimdi kızımı yeni uyuttum bugün geç uyuyası tuttu:)) genelde telden giriyorum bu sayfaya, kızım elimde telefonu gördüğü anda almak istiyor o yüzden de giremiyorum...çok alıştım bu sayfaya girmediğim zaman çok merak ediyorum sayfayı
Evet kizlar bende pek giremiyorum annemler bende oyuzden pek vakit bulamiyorum ama okuyorum yazdiklarinizi canlar cuma gunu haber ederim test sonuclarini opuyorum hepiniziiiii:KK200::KK68::KK68::KK68:

O zaman sen uyuyan guzelsinsin. Adını buldum. :KK200::KK200::KK200:
Aynen öyle bak yeni uyandım şimdi çocuğu okula gönderdikten sonra küçüğün yanına yattım uyudum yine herhalde beni hamileyken hiç bulamazsınız o Zaman daha kötü oluyorum uykuya çok düşkünüm malesef sevmiyorum bu huyumu ama elimde değil :KK48:

Camim ateş mateş hiç ne ölçtüm ne dikkat ettim.O okadarda onemli degil.Zaten diger seylere dikkat edildimi onemli olan o_O esnada çıkıyor ateş.Benim saat 11.30 da koyuyu yakaladım.Tahminimce saat 4 gibi çatladı.Akintidan anladım.Ayni gün Akşam 8 gibi tekrar yaptım baktım hafif bi siliklik var desim tamamdır.Saat 11 gibi degerlendirdik.
Biz de yakalarız umarım ben biraz beceriksizim umarım test yapmayı becerebilirim elime yüzüme bulaştırmam inşallah artık size sorarım bol bol

Camim ateş mateş hiç ne ölçtüm ne dikkat ettim.O okadarda onemli degil.Zaten diger seylere dikkat edildimi onemli olan o_O esnada çıkıyor ateş.Benim saat 11.30 da koyuyu yakaladım.Tahminimce saat 4 gibi çatladı.Akintidan anladım.Ayni gün Akşam 8 gibi tekrar yaptım baktım hafif bi siliklik var desim tamamdır.Saat 11 gibi degerlendirdik.
Anladım canım, ateş ölçmek zaten başlı başına çok zor şaşırtıcı..ovulasyın testine güvenip silik çizgiden sonra tamamdır...teşekkür ederim canım bilgi için bu işi çözmüşsün sen Allah ın izniyle..kafamdaki sorularda seni bulurum:)

Benim bir kızım var ikincisinin erkek olmasını istiyorum...tabikide öncelikle saglıklı bir bebek olmasını istiyorum....Allahtan...sadece gönlümdeki istedigim şey bu.....benim gibi erkek bir bebek isteyen varmı??? Yurmurtlama..gününün ertesi günü...ilişkiye girmek ....erkek olma ihtimalini yükseltiyormuş....dogrumu...acaba..bilen varmı
Canim merhaba hamile kala bildinmi sen?

Yaa sorma gece ben yine erkenden uyuyakaldım ilaçlardan galiba mahvoldum kendimi hamileyken hiç düşünemiyorum biraz uykucu bir tipim malesef
Ben yazdığımda saat gece 1 di canım..tahmin ettik SEVECENIM le uyuduğunuzu..her gebelik farklı olabiliyormuş bide bakmışsın hiç hissetmeden geçecek

birde ferıdun kunaktan ızledım gecen gun oda dını kıtaptan okudum dedı ve gosterdı ekranda ......ılıskı sonrası ayakları uzatın erkek ısteyenler saga dogru donsun hafıf ....kız ısteyenler sola dedı
Tatlim ben ogle yaptim sagda oldu yumurtlamam ve sonuc cok sukur bi kizim oldu) yani sanirim bu dogru olmayabiliyor

Daha hamile değilim ama o Zaman hiç düşünemiyorum sen ne zaman başlıyorsun yapmaya merak ettim
Biliyorum hamile olmadığını canım belki iyi geçer inşallah..ben aslında geçen adetten sonra düşünmeye başladım şimdi adetimi bekliyorum sonrasında inşallah ovulasyon testleri pozitif çıkar..

Biliyorum hamile olmadığını canım belki iyi geçer inşallah..ben aslında geçen adetten sonra düşünmeye başladım şimdi adetimi bekliyorum sonrasında inşallah ovulasyon testleri pozitif çıkar..
Adetin ne Zaman benimki 27 şubatta ondan sonra başlıycağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Tatlim ben ogle yaptim sagda oldu yumurtlamam ve sonuc cok sukur bi kizim oldu) yani sanirim bu dogru olmayabiliyor
Benim kızım sagdaydi annem desi erkektir ama kız oldu.Geçen dusugumdeki bebekte erkekti ama oda sagdaydi.Bu seferki solda ama gene erkek.Demem oki sag sol farketmiyor.Tamamen erkegin spermleriylen alakali bir durum.

Benim kızım sagdaydi annem desi erkektir ama kız oldu.Geçen dusugumdeki bebekte erkekti ama oda sagdaydi.Bu seferki solda ama gene erkek.Demem oki sag sol farketmiyor.Tamamen erkegin spermleriylen alakali bir durum.
Benim iki kızımda soldaydı hatta ovülasyon döneminde hep sol tarafım ağrıyor acaba sağ da bir sıkıntı mı var ordan yumurtlamıyor muyum acaba gittim sağ sol gayet iyi dedi ama bilemiyorum olabilir mi böyle bişey

Kızlar şimdi hepinize bir sorum olcak biliyorsunuz be geçen hafta spiralimi çıkarttırıp rahimdeki yarayı dondurttum geçen cuma doktor 2 hafta ilişki yasak dedi ama ben çok sabırsız biri olduğum için bu hafta cuma günü ovülasyon gününe denk geliyor yani üstünden bir hafta geçmiş oluyor bu dönemde yapsam bir sıkıntı olurmu ki sonuçta 2 hafta ilişki yasak yani ovülasyon testleri sipariş ettim yarın bir gün gelir siz ne dersiniz acele etmesem de bir daha ki aya mı başlasam napıyım içimde bir heyecan var dayanamıyorum

Kızlar ş:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::KK62:imdi hepinize bir sorum olcak biliyorsunuz be geçen hafta spiralimi çıkarttırıp rahimdeki yarayı dondurttum geçen cuma doktor 2 hafta ilişki yasak dedi ama ben çok sabırsız biri olduğum için bu hafta cuma günü ovülasyon gününe denk geliyor yani üstünden bir hafta geçmiş oluyor bu dönemde yapsam bir sıkıntı olurmu ki sonuçta 2 hafta ilişki yasak yani ovülasyon testleri sipariş ettim yarın bir gün gelir siz ne dersiniz acele etmesem de bir daha ki aya mı başlasam napıyım içimde bir heyecan var dayanamıyorum
Canım antiyobiyiklrin bitti mi. Bence bu ay tedavi ni ol derim. Daha sağlıklı olsun. Acele etme yoksa

X