- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Zayıflarız yaaa yeter ki sağlığımız yerin de bebişlerimiz bizimle olsunAyyy neguzel 55 kilo Hahahah ben 70 kiloyum masallah hahahaha kizim bir yasinda anca toparlaniyoruz derken ikinciyi ucuncuyu heralde 90 la dogurrum
Insanllah ben normalde diyet yapmaya baslamistim sonra burlara takilinca kafa degistiZayıflarız yaaa yeter ki sağlığımız yerin de bebişlerimiz bizimle olsun
Yazdıklarına bile bu kadar gülüyorsam yan yana geldiğimizi düşünemiyorum Amman sabahlar olmasın o Zaman gülmektenEvet cevremde oyle der bununla otur sabaha kadar gul derler
eline geçirdiğin gün yakala adamı yatır aşağıBenim bildiğim kadarıyla tam yumurtlama zamanı ilişkide erkek bebek olurmuşbende kız istiyorum nasıl ne zaman yapmam gerek acaba
Aynen yaa benim de değişti kafa vardır bunda da bir hayırInsanllah ben normalde diyet yapmaya baslamistim sonra burlara takilinca kafa degisti
ahahahahpuahahha hay alllah allahim aklimiza mukayit ol Kiz istiyosan bol bol at yatagaeline geçirdiğin gün yakala adamı yatır aşağı
Diyet listeleri ararken baktim bide kendimi burda buldum
Insanllah canim insanllah allahimAyyyy delisin yaa bak demek ki olacağı varmış nasibin de bir tane daha çocuk var herhalde tabi Allah bilir
İşi gücü bıraktım sürekli buraya yazıyorum kızım okuldan gelicek yine tembellik mi yaptın diyecek çocuk da alıştı artıkInsanllah canim insanllah allahim
Herkeze versin insanllahhhh
Aynen bende kucugu uyuttum buyukde cizgifilm izliyor biyandan yemek yapiyorum biyandan gozum burda elim iste gozum oynasta hesbi annemler geldi turkiyeden yemek yaptim biyandan temizlik hepsini biarada goturuyorumİşi gücü bıraktım sürekli buraya yazıyorum kızım okuldan gelicek yine tembellik mi yaptın diyecek çocuk da alıştı artık
Aynen bende kucugu uyuttum buyukde cizgifilm izliyor biyandan yemek yapiyorum biyandan gozum burda elim iste gozum oynasta hesbi annemler geldi turkiyeden yemek yaptim biyandan temizlik hepsini biarada goturuyorum
Evet Allah cifter cifter versinBen yapamıyorum hepsini aynı anda maşallah sana şimdi başlıycağım ama ufaklık uyandı öbürü de geldi okuldan vay halime neyse güzel uğraşlar bunlar Allahım büyük dertler vermesin
İlginç gerçekten,ben rüyalara inanıyorum bazıları tersi çıkar deseler de bende olduğu gibi çıkar hatta birkaç konu daha okumuştum rüyasında ki cinsiyeti görenlerin çocukları da genelde aynı o cinsiyetten olmuş tabi yine de kaptırmamak lazım. İşin ilginci kayınpederim de ben kızıma hamileyken rüyasında kız çocuğu görmüş ertesi gün de bizi arayıp emin bir şekilde kız torunum olacak demişti ve çıktıBenim o rüyayı gördüğüm gece aynısını annem de görmüş ben de acaba mı dedim sonra da o hevesim hiç geçmedi ben bir daha çocuk yapmam diyen ben 3. çocuğu düşünmeye başladım sadece ben görsem neyse diyecektim de annem de görmüş hatta babam bugün aradı bir tane de oğlun olur inşallah diye dua etti ben öyle hissediyorum dedi çok enteresan dimi bu olan olaylar beni iyice heveslendiriyor
Ben 3. çocuğu kesin istemiyorum ve düşünmüyorum diyordum hatta lazer epilasyona bile başladım yani ama rüyamda görünce aklıma girdi çıkmadı ben şey düşünüyorum nasibimizde kısmetimizde bir tane de çocuk varsa Allah bir şekilde aklımıza sokuyor ve karar verip yapıyorsun karşıma bir şekilde çıkıyor ben istemiyorum dediğim halde sürekli rüya olsun ya da başkalarının lafları olsun bir şekilde çıktı karşıma vardır bunda da bir hayır diyorum büyük kızım bana da diyor ki bir tanede erkek kardeşim olsun diyor hatta adını bile koydu çok istiyor ben de onu biz bilemeyiz Allah bilir diyorum o ısrarla erkek kardeşim olcak bana Melek'ler söyledi diyor onunki çocukluk tabiki çocuk aklı söylüyor sadece bu arada büyük kızım 7 yaşında yine de Allah'ın dediği olurİlginç gerçekten,ben rüyalara inanıyorum bazıları tersi çıkar deseler de bende olduğu gibi çıkar hatta birkaç konu daha okumuştum rüyasında ki cinsiyeti görenlerin çocukları da genelde aynı o cinsiyetten olmuş tabi yine de kaptırmamak lazım. İşin ilginci kayınpederim de ben kızıma hamileyken rüyasında kız çocuğu görmüş ertesi gün de bizi arayıp emin bir şekilde kız torunum olacak demişti ve çıktı
Nerelerdesin göremiyoruz seni artıkBende sizi sevdim sizi. Önyargılı insanlardan nefffffretttt ediyorum. Amma sizi çok sevdim.mutluyum ya sizin gibilerini tanıyınca yani burda
Herşeyden önce hayırlısı neyse o olsun,birşeyin olacağı varsa o zaten olur belki böyle bir rüya göstererek Allah sana bir ipucu gönderdi bilemeyiz ama vardır bir hikmeti. Belki gerçekten bir oğlun olur,olmazsa bile Allahın bir bildiği vardır demek.Ortanca dayımın 3 tane kızı vardı ve 4.çocuğu asla düşünmüyorlardı fakat işe bak ki yengem korunmasına rağmen hamile kaldı ve oğulları oldu,bu da tamam fakat işin en komiği yengem 44 yaşındayken yine kazayla hamile kalıp yine oğlu oluyor:) hep derler 2 oğlumuz da asla hesapta yoktu fakat Allah ol dedikten sonra oluyormuş.Ben 3. çocuğu kesin istemiyorum ve düşünmüyorum diyordum hatta lazer epilasyona bile başladım yani ama rüyamda görünce aklıma girdi çıkmadı ben şey düşünüyorum nasibimizde kısmetimizde bir tane de çocuk varsa Allah bir şekilde aklımıza sokuyor ve karar verip yapıyorsun karşıma bir şekilde çıkıyor ben istemiyorum dediğim halde sürekli rüya olsun ya da başkalarının lafları olsun bir şekilde çıktı karşıma vardır bunda da bir hayır diyorum büyük kızım bana da diyor ki bir tanede erkek kardeşim olsun diyor hatta adını bile koydu çok istiyor ben de onu biz bilemeyiz Allah bilir diyorum o ısrarla erkek kardeşim olcak bana Melek'ler söyledi diyor onunki çocukluk tabiki çocuk aklı söylüyor sadece bu arada büyük kızım 7 yaşında yine de Allah'ın dediği olur
Aynen ben de öyle düşünüyorum kısmetimiz de varmış derim o Zaman gelen Allahtan başım üstüne yengenin hikayesi en güzel örnek nasibimizde kısmetimizde varsa bir şekilde oluyor korunsak da oluyor inşallah benimde kısmetim de vardır ne diyelim hepsi evlat ölürüm onlaraHerşeyden önce hayırlısı neyse o olsun,birşeyin olacağı varsa o zaten olur belki böyle bir rüya göstererek Allah sana bir ipucu gönderdi bilemeyiz ama vardır bir hikmeti. Belki gerçekten bir oğlun olur,olmazsa bile Allahın bir bildiği vardır demek.Ortanca dayımın 3 tane kızı vardı ve 4.çocuğu asla düşünmüyorlardı fakat işe bak ki yengem korunmasına rağmen hamile kaldı ve oğulları oldu,bu da tamam fakat işin en komiği yengem 44 yaşındayken yine kazayla hamile kalıp yine oğlu oluyor:) hep derler 2 oğlumuz da asla hesapta yoktu fakat Allah ol dedikten sonra oluyormuş.