- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Çok sağol canım hayırlısıyla bakalım.İnşallah canım senin de sağlıklı ve hayırlı bir oğlun olur,umarım hepimizin gönlüne göre olur.
Benim o rüyayı gördüğüm gece aynısını annem de görmüş ben de acaba mı dedim sonra da o hevesim hiç geçmedi ben bir daha çocuk yapmam diyen ben 3. çocuğu düşünmeye başladım sadece ben görsem neyse diyecektim de annem de görmüş hatta babam bugün aradı bir tane de oğlun olur inşallah diye dua etti ben öyle hissediyorum dedi çok enteresan dimi bu olan olaylar beni iyice heveslendiriyorBende çok ilginç bir şekilde kız hissediyordum sonuna kadar,burda hep belirttiğim gibi kızıma bir kız kardeş çok istemiştim çünkü benim yok ama hayırlısı buymuş. Erkek olduğunu öğrenmeden önce annem rüya da onu arayıp erkek olduğunu söylediğimi görmüş,sanki rüyalar bize gerçekten bişeyler mi anlatıyor:) tam tersi çıkar deseler de ne biliyim ben aynısı çıkan çok kişi tanıyorum.
Yok o kadar çok kişi yazışıyor ki karışıyor anladım cnm sıkıntı yokMübarek sormanda sıkıntı yokda.Sen msjlari dikkatli okumuyorsun veya yanlış okuyorsun...
AmiiinnRabbim gonlunuze ve gonlumuze gore nasib etsin ve herşeyin hayirlisini nasib etsin...
AminnnAmiiinn
Acaba as mi eriyorumVuuuu ne yazışmaydı ama yarım saat içinde sayfalar doldurduk Allah bozmasın yazalım hep yaaa unutmayalım birbirimizi
Yardımcı olan arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun soru yağmuruna tuttuk resmen sabirin teşekkürler daha çok soracaklarım var hele bir günüm gelsin de Allah'ın izniyleVuuuu ne yazışmaydı ama yarım saat içinde sayfalar doldurduk Allah bozmasın yazalım hep yaaa unutmayalım birbirimizi
Hay Allahım gülmekten krize girdim sen çok yaşaAcaba as mi eriyorumiki ekmek arasi Yesil sogan yedim bol tuzlu Hahahahahahahah saka tabi o benim
Pis bogazim
Hahahahhahahah Evet aynen oyleHay Allahım gülmekten krize girdim sen çok yaşao benim pis boğazım demişsin ya
Hayirlisi canim komiklik yapiyorum bende isteİnşallah hamilesindir cnm öyle hissediyorum ama Allah bilir en doğrusunu
Ben de pis boğazım ya sorma eşim beni hayretler içinde izliyor nerene yiyorsun diyor 55 kiloyum o kadar yememe rağmenHahahahhahahah Evet aynen oyle
İhtiyacımız var gülmeye erkek Bebek derken stres olduk yani iyi oluyorHayirlisi canim komiklik yapiyorum bende iste
Ayyy neguzel 55 kilo Hahahah ben 70 kiloyum masallah hahahaha kizim bir yasinda anca toparlaniyoruz derken ikinciyi ucuncuyu heralde 90 la dogurrumBen de pis boğazım ya sorma eşim beni hayretler içinde izliyor nerene yiyorsun diyor 55 kiloyum o kadar yememe rağmen
Aynen ya çok takıldım psikolojim bozuldu çok komik birisin mesajlarını okurken yarıldım gülmekten dışarda olsam deli derlerdi bana telefona bakıp me gülüyor diyeHamile olupta bol tuzlu Yesil sogan yiyip erkek cocugu olanlar varmi hahahaEspiri yapiyorum arkadaslar hava dagatayim biraz fazla takmiyalim
Evet cevremde oyle der bununla otur sabaha kadar gul derlerAynen ya çok takıldım psikolojim bozuldu çok komik birisin mesajlarını okurken yarıldım gülmekten dışarda olsam deli derlerdi bana telefona bakıp me gülüyor diye
bekliyoruzEvet söyleyin