- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Sordum sıkıntı yok dedi bilmiyorumDoktora hiç sordun mu
Anaaamm ben de diyorum bu şeytanları ben yapmadım diyorum nerden çıktı sen mi yaptın evet dediğin doğru bence Zaman'ını beklemek lazım antibiyotiklerim 2 güne kadar bitiyor en iyisi ben doktora uyayım dediğin gibi acele işeCanım antiyobiyiklrin bitti mi. Bence bu ay tedavi ni ol derim. Daha sağlıklı olsun. Acele etme yoksa
bebeğimmm in misafiri var kardelen İ bilmiyorum ben hergün buralardayım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmazsaYine de sen biliyon canim karar senin. Bebegimmmm nerde kardelen nerde
bebeğimmm in misafiri var kardelen İ bilmiyorum ben hergün buralardayım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmazsa
Evet doğru söylüyorsunuz 27 şubattaki adetimden sonra kontrole çağırdı o Zaman sorarım yumurtlama dönemimi de biraz aceleciyim ben yapım bu ama bu kez sabretmeyi öğrenicem Allah yardımcımız olsun hamile kalınca 3-4 ay cinsiyet için Nasıl beklerim bilmiyorum meraklı ve aceleciyim Allahım doğru yoldan ayırmasınCanlar okudum bence Sen tedavini ol doktorun dedigni sonra iliskiye gir canim acele etme Gec olsun guc olmasin belki benimde adetim olur ozaman martin birine denk gelir yine hayirlisi olsun hakkimizda
Evet bide cinsiyet icin sabirsizlik yasiyoruz acaba ne ne ne diye ama insan iste etraftdan duyyo iki kizi olup ucuncude Kiz olan cokkkkk ama benim burda bi tanidik iki kizdan sonra oglana hamile sormadim tam nasil yaptin diye ama iste Allah vergisi o hayirlsiini dileyecegizEvet doğru söylüyorsunuz 27 şubattaki adetimden sonra kontrole çağırdı o Zaman sorarım yumurtlama dönemimi de biraz aceleciyim ben yapım bu ama bu kez sabretmeyi öğrenicem Allah yardımcımız olsun hamile kalınca 3-4 ay cinsiyet için Nasıl beklerim bilmiyorum meraklı ve aceleciyim Allahım doğru yoldan ayırmasın
Evet onları okudukça duydukça vazgeçiyorum cesaretim yok zaten biri cesaretimi kırsa vazgeçicem o derece korkuyorum sonuçta çocuk büyütmek kolay değil bir de bana yardım eden kimse de yok hastaneye falan gidince eşim bakıyor çocuklara üçüncü de hiç düşünemiyorum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım Zaman'la göreceğiz herşeyiEvet bide cinsiyet icin sabirsizlik yasiyoruz acaba ne ne ne diye ama insan iste etraftdan duyyo iki kizi olup ucuncude Kiz olan cokkkkk ama benim burda bi tanidik iki kizdan sonra oglana hamile sormadim tam nasil yaptin diye ama iste Allah vergisi o hayirlsiini dileyecegiz
Benimde yok bakacak kimsem hep esim yanimda oluyor annemler turkiyede kayinvalidem de turkiyede bende yanlizim cesaretimi kirdim yaptim bakalimEvet onları okudukça duydukça vazgeçiyorum cesaretim yok zaten biri cesaretimi kırsa vazgeçicem o derece korkuyorum sonuçta çocuk büyütmek kolay değil bir de bana yardım eden kimse de yok hastaneye falan gidince eşim bakıyor çocuklara üçüncü de hiç düşünemiyorum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım Zaman'la göreceğiz herşeyi
Hayırlısı Allahtan çocuk işi cesaret işiBenimde yok bakacak kimsem hep esim yanimda oluyor annemler turkiyede kayinvalidem de turkiyede bende yanlizim cesaretimi kirdim yaptim bakalim
Ben bugün adet oldum, 4 gün önce geldi şaşırdım..haftaya test yaparım inşallahAdetin ne Zaman benimki 27 şubatta ondan sonra başlıycağım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Benimde öğleden sonra misafirim vardı telefonu elime alamadım..mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum okuyorumbebeğimmm in misafiri var kardelen İ bilmiyorum ben hergün buralardayım Allah'ın izniyle bir sıkıntı olmazsa
Tedavini bitir bence canım, ilaçların falan varsa kullan..acele etme..enfeksiyon kaparsan bu kezde onun tedavisiyle uğraşırsın..Kızlar şimdi hepinize bir sorum olcak biliyorsunuz be geçen hafta spiralimi çıkarttırıp rahimdeki yarayı dondurttum geçen cuma doktor 2 hafta ilişki yasak dedi ama ben çok sabırsız biri olduğum için bu hafta cuma günü ovülasyon gününe denk geliyor yani üstünden bir hafta geçmiş oluyor bu dönemde yapsam bir sıkıntı olurmu ki sonuçta 2 hafta ilişki yasak yani ovülasyon testleri sipariş ettim yarın bir gün gelir siz ne dersiniz acele etmesem de bir daha ki aya mı başlasam napıyım içimde bir heyecan var dayanamıyorum
Ne güzel işte sen de başlayabilceksin erkenden ben taaaa 27 şubattan sonraya kaldımBen bugün adet oldum, 4 gün önce geldi şaşırdım..haftaya test yaparım inşallah
Ben de bazen giremiyorum ama genelde girmeye çalışıyorum çünkü hiçbir şeyi kaçırmak istemiyorumBenimde öğleden sonra misafirim vardı telefonu elime alamadım..mümkün olduğunca girmeye çalışıyorum okuyorum
Aynen vazgeçtim zaten biraz aceleciyim galiba sabreden Derviş muradına ermiş sabredicem ben de sen de adetin bitince ovülasyon testi yapmaya başlarsın artıkTedavini bitir bence canım, ilaçların falan varsa kullan..acele etme..enfeksiyon kaparsan bu kezde onun tedavisiyle uğraşırsın..
İnşallah testlerde pozitif çıkarda...ben kontrollerin sonuna kadar sabrettim..birde düşükten sonra tedirgin oldum o yüzden sabrettim..dr un gebe kalabilirsin sözüne kadar bekledimAynen vazgeçtim zaten biraz aceleciyim galiba sabreden Derviş muradına ermiş sabredicem ben de sen de adetin bitince ovülasyon testi yapmaya başlarsın artık