Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Canım antiyobiyiklrin bitti mi. Bence bu ay tedavi ni ol derim. Daha sağlıklı olsun. Acele etme yoksa
Anaaamm ben de diyorum bu şeytanları ben yapmadım diyorum nerden çıktı sen mi yaptın evet dediğin doğru bence Zaman'ını beklemek lazım antibiyotiklerim 2 güne kadar bitiyor en iyisi ben doktora uyayım dediğin gibi acele işe karışır

Canlar okudum bence Sen tedavini ol doktorun dedigni sonra iliskiye gir canim acele etme Gec olsun guc olmasin belki benimde adetim olur ozaman martin birine denk gelir yine hayirlisi olsun hakkimizda

Canlar okudum bence Sen tedavini ol doktorun dedigni sonra iliskiye gir canim acele etme Gec olsun guc olmasin belki benimde adetim olur ozaman martin birine denk gelir yine hayirlisi olsun hakkimizda
Evet doğru söylüyorsunuz 27 şubattaki adetimden sonra kontrole çağırdı o Zaman sorarım yumurtlama dönemimi de biraz aceleciyim ben yapım bu ama bu kez sabretmeyi öğrenicem Allah yardımcımız olsun hamile kalınca 3-4 ay cinsiyet için Nasıl beklerim bilmiyorum meraklı ve aceleciyim Allahım doğru yoldan ayırmasın

Evet bide cinsiyet icin sabirsizlik yasiyoruz acaba ne ne ne diye ama insan iste etraftdan duyyo iki kizi olup ucuncude Kiz olan cokkkkk ama benim burda bi tanidik iki kizdan sonra oglana hamile sormadim tam nasil yaptin diye ama iste Allah vergisi o hayirlsiini dileyecegiz

Evet onları okudukça duydukça vazgeçiyorum cesaretim yok zaten biri cesaretimi kırsa vazgeçicem o derece korkuyorum sonuçta çocuk büyütmek kolay değil bir de bana yardım eden kimse de yok hastaneye falan gidince eşim bakıyor çocuklara üçüncü de hiç düşünemiyorum Allahım hakkımızda hayırlısı neyse o olsun diyorum bakalım Zaman'la göreceğiz herşeyi

Benimde yok bakacak kimsem hep esim yanimda oluyor annemler turkiyede kayinvalidem de turkiyede bende yanlizim cesaretimi kirdim yaptim bakalim

Tedavini bitir bence canım, ilaçların falan varsa kullan..acele etme..enfeksiyon kaparsan bu kezde onun tedavisiyle uğraşırsın..

Tedavini bitir bence canım, ilaçların falan varsa kullan..acele etme..enfeksiyon kaparsan bu kezde onun tedavisiyle uğraşırsın..
Aynen vazgeçtim zaten biraz aceleciyim galiba sabreden Derviş muradına ermiş sabredicem ben de sen de adetin bitince ovülasyon testi yapmaya başlarsın artık

Aynen vazgeçtim zaten biraz aceleciyim galiba sabreden Derviş muradına ermiş sabredicem ben de sen de adetin bitince ovülasyon testi yapmaya başlarsın artık
İnşallah testlerde pozitif çıkarda...ben kontrollerin sonuna kadar sabrettim..birde düşükten sonra tedirgin oldum o yüzden sabrettim..dr un gebe kalabilirsin sözüne kadar bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…