-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
12 24 saaye kadar vakit var canım:)) evt ama çalışıyorlar nasıl gelcekler..gün içinde silik çizgiyi yakalayıp geceye bıraksak olmaz mı acaba
Hadi hayirlisi olsun ozaman hakkimizda buraya yazariz insanllah oglus oluyo diye Sen suan hamileydin demi erkek bebege sende bu yontemle tuturmustunYumurta catlamadan 12 veya 20 saat önce dahi iliski olmussa erkek ihtimali yüksek olur çünkü erkek kromozomlari 24 saat yaşıyor ve hızlı yolculuk yapıyor.Onlar daha erken vardigi icin daha erken ölüyorlar.Hazirda oldugu için yumurta catlar çatlamaz tutar Allahin izniyle.Kız spermleri tembel,yavaş ilerlediği için uzun süre yaşayabiliyor.3 gun hatta 5 gün yaşayabiliyor.
Ayy inşallah sen yazdıkça ben hevesleniyorum heyecanlanıyorum günler geçse de başlasam artık Allah'ın izniyle içimde heyecan var sanki olacakmış gibi garip bir heyecan ne kadar yapmaya korksam da o heyecan beni yapmaya yöneltiyor yani hayırlısı inşallahYumurta catlamadan 12 veya 20 saat önce dahi iliski olmussa erkek ihtimali yüksek olur çünkü erkek kromozomlari 24 saat yaşıyor ve hızlı yolculuk yapıyor.Onlar daha erken vardigi icin daha erken ölüyorlar.Hazirda oldugu için yumurta catlar çatlamaz tutar Allahin izniyle.Kız spermleri tembel,yavaş ilerlediği için uzun süre yaşayabiliyor.3 gun hatta 5 gün yaşayabiliyor.
Anladım canım..en mantıklısı 12saati geçirmeden denemeEvet canim.24 hatta bazilarinda 12 saati gecsede tutmama ihtimali yüksek.Yumurta kalitesine bağlı
3 gebeligim öyle ucu de erkekti Allahin izniyleHadi hayirlisi olsun ozaman hakkimizda buraya yazariz insanllah oglus oluyo diye Sen suan hamileydin demi erkek bebege sende bu yontemle tuturmustun
Benimde adetim olacak sankiAyy inşallah sen yazdıkça ben hevesleniyorum heyecanlanıyorum günler geçse de başlasam artık Allah'ın izniyle içimde heyecan var sanki olacakmış gibi garip bir heyecan ne kadar yapmaya korksam da o heyecan beni yapmaya yöneltiyor yani hayırlısı inşallah
Uuuu 3 kere ayni yontem ve erkek massalh vallaha kac haftaliksin ayliksin suan biri dusmustu varmi cocuk yoksa karnindaki ilkmi3 gebeligim öyle ucu de erkekti Allahin izniyle
Ama hamilelik belirtileri de öyle oluyor adet olacakmışsın gibi oluyor hayırlısı arkadaşım inşallah hamilesindirBenimde adetim olacak sankikarnim agriyo bacaklarima dogru
İnşallah gönlüne göre olur canım,istemek tabi ki günah değil fakat bazıları senin gibi düşünmüyor işte çok ısrarcı davranan var bu konuyu çok takıp kendilerini boşuna yıpratıyorlar. Kız veya erkek ikisi de canımız kanımız sonuçta.Allahım kucağınıza almayı nasip etsin bizde sadece yapılıcakları yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz kız da olsa başımızın tacı evlat sonuçta bize de nasip olur buraya yazmak inşallah
Düşük mü oldu yoksa 3 oğlun mu var kaç çocuğun var kız mı erkek mi çok soru sordum3 gebeligim öyle ucu de erkekti Allahin izniyle
Insannlah canim sende dua edersin bize artik bizde Sana sag saglim kucagina al canim Kiz erkek farketmiyor yeterki saglikli olsun ama insan ikisinde tadmak istiyor hayirlisi olsun artikİnşallah gönlüne göre olur canım,istemek tabi ki günah değil fakat bazıları senin gibi düşünmüyor işte çok ısrarcı davranan var bu konuyu çok takıp kendilerini boşuna yıpratıyorlar. Kız veya erkek ikisi de canımız kanımız sonuçta.
Aynen öyle ama çok hevesliyim heycanlyım rüyam da gördüm oğlum olacağını bir heveslendim o günden beri geçmedi ben normalde düşünmüyordum gördüm rüyadan sonra düşünmeye araştırmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsunİnşallah gönlüne göre olur canım,istemek tabi ki günah değil fakat bazıları senin gibi düşünmüyor işte çok ısrarcı davranan var bu konuyu çok takıp kendilerini boşuna yıpratıyorlar. Kız veya erkek ikisi de canımız kanımız sonuçta.
İnşallah canım herşey gönlüne göre olur. Yanlış anlaşılmasın ben bunu özellikle çok takanlar için yazdım yoksa her ikisini de istemek elbette çok normal,başka bir hamile tanıdığım tam tersi kız için yanıp tutuşuyordu fakat yine oğlu olacak. İnsanız işte gönül ister ama tabi ki herşeyden önce sağlıklı ve hayırlı olması dileğiyle.Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim rabbim ikisinde tatirmis Sana bizde burda birbirimize destek ediyoruz biz gerisini rabbime biraktik hayirlisini sagliklisini imanlisini versin Tsk bilgilerin icin insnallah bizede nasip olur
İlk kız ikinci oglusum oldu.3. gebeligim erkekti ama 4 aylikken kalp atışları durdu kurtas oldum.Bu 4.gebeligim 14 haftalık dr.erkek dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasib etsin insallahUuuu 3 kere ayni yontem ve erkek massalh vallaha kac haftaliksin ayliksin suan biri dusmustu varmi cocuk yoksa karnindaki ilkmi
Yani sende ovulasyon testiyle girdin degilmi iliskiye sag saglim kucagina al arkadasim Allah uzun omurler versin yavrularinaİlk kız ikinci oglusum oldu.3. gebeligim erkekti ama 4 aylikken kalp atışları durdu kurtas oldum.Bu 4.gebeligim 14 haftalık dr.erkek dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasib etsin insallah
İnşallah canım yakalarız..dediğin gibi yumurta kalitesi..yumurtayı kaçıran çok..12 24 saaye kadar vakit var canım
Bende çok ilginç bir şekilde kız hissediyordum sonuna kadar,burda hep belirttiğim gibi kızıma bir kız kardeş çok istemiştim çünkü benim yok ama hayırlısı buymuş. Erkek olduğunu öğrenmeden önce annem rüya da onu arayıp erkek olduğunu söylediğimi görmüş,sanki rüyalar bize gerçekten bişeyler mi anlatıyor:) tam tersi çıkar deseler de ne biliyim ben aynısı çıkan çok kişi tanıyorum.Aynen öyle ama çok hevesliyim heycanlyım rüyam da gördüm oğlum olacağını bir heveslendim o günden beri geçmedi ben normalde düşünmüyordum gördüm rüyadan sonra düşünmeye araştırmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsun
Allah bağışlasın evlatlarını inşallah sağ sağlim kucağına alırsın bebeğini iki oğlunu da bu yöntemle mi yaptınİlk kız ikinci oglusum oldu.3. gebeligim erkekti ama 4 aylikken kalp atışları durdu kurtas oldum.Bu 4.gebeligim 14 haftalık dr.erkek dedi.Rabbim hayirlisiyla kucagima almayi nasib etsin insallah
Mübarek sormanda sıkıntı yokda.Sen msjlari dikkatli okumuyorsun veya yanlış okuyorsun...Düşük mü oldu yoksa 3 oğlun mu var kaç çocuğun var kız mı erkek mi çok soru sordum
Çok sağol canım hayırlısıyla bakalım.İnşallah canım senin de sağlıklı ve hayırlı bir oğlun olur,umarım hepimizin gönlüne göre olur.Insannlah canim sende dua edersin bize artik bizde Sana sag saglim kucagina al canim Kiz erkek farketmiyor yeterki saglikli olsun ama insan ikisinde tadmak istiyor hayirlisi olsun artik