Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bende çok ilginç bir şekilde kız hissediyordum sonuna kadar,burda hep belirttiğim gibi kızıma bir kız kardeş çok istemiştim çünkü benim yok ama hayırlısı buymuş. Erkek olduğunu öğrenmeden önce annem rüya da onu arayıp erkek olduğunu söylediğimi görmüş,sanki rüyalar bize gerçekten bişeyler mi anlatıyor:) tam tersi çıkar deseler de ne biliyim ben aynısı çıkan çok kişi tanıyorum.
Benim o rüyayı gördüğüm gece aynısını annem de görmüş ben de acaba mı dedim sonra da o hevesim hiç geçmedi ben bir daha çocuk yapmam diyen ben 3. çocuğu düşünmeye başladım sadece ben görsem neyse diyecektim de annem de görmüş hatta babam bugün aradı bir tane de oğlun olur inşallah diye dua etti ben öyle hissediyorum dedi çok enteresan dimi bu olan olaylar beni iyice heveslendiriyor

Vuuuu ne yazışmaydı ama yarım saat içinde sayfalar doldurduk Allah bozmasın yazalım hep yaaa unutmayalım birbirimizi :KK19:
Yardımcı olan arkadaşlarımızdan da Allah razı olsun soru yağmuruna tuttuk resmen sabirin teşekkürler daha çok soracaklarım var hele bir günüm gelsin de Allah'ın izniyle

Hamile olupta bol tuzlu Yesil sogan yiyip erkek cocugu olanlar varmi hahaha :kk77::KK70::KK70::KK14::KK14::KK52:Espiri yapiyorum arkadaslar hava dagatayim biraz fazla takmiyalim
Aynen ya çok takıldım psikolojim bozuldu çok komik birisin mesajlarını okurken yarıldım gülmekten dışarda olsam deli derlerdi bana telefona bakıp me gülüyor diye

X