Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Gecen pazar koyu cizgiyi yakaldim pazartesi sabah yatim koyuydu aksam 4 gibi tekrarladim koyuydu sonra saat 8 bucuk gibi tekrar yaptim silinmisti sonra bir saat sonra velan iliskiye girdim iste pazartesi aksami sonrada sabah testi tekrarladim emin olmak icin cok silik cikti simdi ben bunlari uyguladim gerisi rabbimin taktirii tutuysa eger tabi birde kocamin sperm kalitesine:KK54::KK54:

Yumurtanin ömrü 12-24 saat arasi oldugu için sana koyuyu yakaladığında 6 veya 8 saat arayla tekrarlaman gerek testi.Siliklesmisse demekki bu zaman zarfinda çatlama olmuş...Kiz sana attigim msjlari dikkatli okurmusun.Ayni seyleri tekrarlamaktan bi hal oldum ya:KK48::KK66:
:KK70::KK70:Ayyy evet ya kusura bakma yanlış yapmak istemiyoruz o yüzden tamam hepsini yazdım aklıma artık baya bilgilendim saol herşey için

Çift çizgi çıktıktan sonra her 4-6 saat arayla test yapıp silikleştiğini bulucaz tabi tam saati bulmak sanırım imkansız..önemli olan silik çizgiyi bulmak sonrasını hesaplamak çok zor
Cnm o ben buldum çözümü çift çizgi çıktıktan sonra 4 saat arayla test yapıyoruz silikleşmeye başlayınca saat ne olursa olsun eşimizi hemen eve çağırmak gelirse tabiki sonrası Allah'ın takdiri

Benim dedigime geliyor canım.Ben sadece anlayacaginiz dilde rahat ve uygun olan zamanlamayı açıklamıştım.Bilmem okumusmuydun...
Okudum canım..0+12 yi hesaplamak istemiyorum koyu çizgi silikleştiğinde 24 saati geçmemek kaydıyla ilişki..zamanlama doğru demi?

Cnm o ben buldum çözümü çift çizgi çıktıktan sonra 4 saat arayla test yapıyoruz silikleşmeye başlayınca saat ne olursa olsun eşimizi hemen eve çağırmak gelirse tabiki sonrası Allah'ın takdiri
Hahahahahha cok komik olur Hadi cabukkkk eve benimki geceye denk geldi allahtan hahahaha oglen catlasaydi bende yetisemicektim tabi hamileysem canlar

Kızlar birkaç gün önce oğlumun olacağını öğrendim,bi tane de kızım var çok şükür fakat şunu belirtmek istiyorum kızım da olduğu gibi yumurtlamaya dikkat etmedim hatta bildiğim tek şey ilişkinin yumurtlamadan önce olduğu,yemeye içmeye hiç dikkat etmedik,takvimlere alyans testleri fln hurafe zaten %50 kız veya erkek çıkacak. Aynı şekilde yumurta takibi olduğu gibi,daha önce de buraya yazdığım gibi minicik bir yüzde ile belki şans arttırılabilir fakat şunu da unutmayın eşinizin genleri çok önemli x ve y kromozomları birbirinden çok veya fazla olabilir,genlerinde y kromozomu yeterli değil veya sorunluysa cinsiyet tayini bile işe yaramaz.Kuzenimle aynı dönem hamile kaldık,dün öğrendim ki 2 kızdan sonra 3.kızı geliyormuş aklınıza gelebilecek bütün yöntemleri denedi ve bana söylediği şey şuydu;eğer bu kadar uğraşmasaydım belki bu kadar üzülmezdim eşimi de çok umutlandırdım istem dışı 3.kızımıza o da sevinemedi Allah'tan hayırlısını dilemek en iyisi dedi. Sırf erkek olsun diye 3.çocuğu yapan çok insan var fakat önemli olan o çocuklara nasıl bir gelecek vereceğindir,erkek olsa bile Allah'ın onu ne zaman bizden alacağı belli olmaz. Bu konuyu aşırı çok takanlar var kendiniz bu cinsiyet konusunda yıpratmayın doğanın dengesi mükemmel ve en önemlisi herşeyin en hayırlısı Allahtan gelir.

Kızlar birkaç gün önce oğlumun olacağını öğrendim,bi tane de kızım var çok şükür fakat şunu belirtmek istiyorum kızım da olduğu gibi yumurtlamaya dikkat etmedim hatta bildiğim tek şey ilişkinin yumurtlamadan önce olduğu,yemeye içmeye hiç dikkat etmedik,takvimlere alyans testleri fln hurafe zaten %50 kız veya erkek çıkacak. Aynı şekilde yumurta takibi olduğu gibi,daha önce de buraya yazdığım gibi minicik bir yüzde ile belki şans arttırılabilir fakat şunu da unutmayın eşinizin genleri çok önemli x ve y kromozomları birbirinden çok veya fazla olabilir,genlerinde y kromozomu yeterli değil veya sorunluysa cinsiyet tayini bile işe yaramaz.Kuzenimle aynı dönem hamile kaldık,dün öğrendim ki 2 kızdan sonra 3.kızı geliyormuş aklınıza gelebilecek bütün yöntemleri denedi ve bana söylediği şey şuydu;eğer bu kadar uğraşmasaydım belki bu kadar üzülmezdim eşimi de çok umutlandırdım istem dışı 3.kızımıza o da sevinemedi Allah'tan hayırlısını dilemek en iyisi dedi. Sırf erkek olsun diye 3.çocuğu yapan çok insan var fakat önemli olan o çocuklara nasıl bir gelecek vereceğindir,erkek olsa bile Allah'ın onu ne zaman bizden alacağı belli olmaz. Bu konuyu aşırı çok takanlar var kendiniz bu cinsiyet konusunda yıpratmayın doğanın dengesi mükemmel ve en önemlisi herşeyin en hayırlısı Allahtan gelir.
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin canim rabbim ikisinde tatirmis Sana bizde burda birbirimize destek ediyoruz biz gerisini rabbime biraktik hayirlisini sagliklisini imanlisini versin Tsk bilgilerin icin insnallah bizede nasip olur

:)) evt ama çalışıyorlar nasıl gelcekler..gün içinde silik çizgiyi yakalayıp geceye bıraksak olmaz mı acaba

Allahım kucağınıza almayı nasip etsin bizde sadece yapılıcakları yapıyoruz gerisini Allah'a bırakıyoruz kız da olsa başımızın tacı evlat sonuçta bize de nasip olur buraya yazmak inşallah

Yumurta catlamadan 12 veya 20 saat önce dahi iliski olmussa erkek ihtimali yüksek olur çünkü erkek kromozomlari 24 saat yaşıyor ve hızlı yolculuk yapıyor.Onlar daha erken vardigi icin daha erken ölüyorlar.Hazirda oldugu için yumurta catlar çatlamaz tutar Allahin izniyle.Kız spermleri tembel,yavaş ilerlediği için uzun süre yaşayabiliyor.3 gun hatta 5 gün yaşayabiliyor.

Mevla'm görelim neyler, neylerse güzel eyler ne güzel yazmışsın KARDELENX76 biz de Zaman'la göreceğiz inşallah daha yolun başındayız

X