Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kizlar ben sizi cok sevdimmmm insan herkeze anlatamiyor boyle seyleri hemen diyolar hayirlisi dile hayirlisini Kiz oglan farketmiyo diyolar biz tabiki hayirlisini diliyoruz ama bozuyolar insani iyiki varsinizzzzzz
Aynen canım..birbirimizin duygularını biz anlayabiliriz..bende çok sevdim sizi..inşallah güzel güzel haberler alırız hepimiz

Aynen canım..birbirimizin duygularını biz anlayabiliriz..bende çok sevdim sizi..inşallah güzel güzel haberler alırız hepimiz
Bende sizi sevdim sizi. Önyargılı insanlardan nefffffretttt ediyorum. Amma sizi çok sevdim. mutluyum ya sizin gibilerini tanıyınca yani burda

Kizlar ben sizi cok sevdimmmm insan herkeze anlatamiyor boyle seyleri hemen diyolar hayirlisi dile hayirlisini Kiz oglan farketmiyo diyolar biz tabiki hayirlisini diliyoruz ama bozuyolar insani iyiki varsinizzzzzz
Aynen ya bende herşeyimi burda anlattım kimse bilmiyor eşim bile sadece sizle biliyorsunuz ben de sizi çokkkkk sevdimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…