- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Çok geçmiş olsun canım..Evet kötü oldum kadın spirali bulamadı çok zorladı kötü oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun canım..Evet kötü oldum kadın spirali bulamadı çok zorladı kötü oldum
Saol cnm sıra bende Allah'ın izniyle içimde bir heyecan var niye bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım..
Ayyy içimden bi his hamile olduğunu söylüyor..inşallah hamilesindir ve oğluşun olurKizlar. Bende boyle hafif hafif kasik agrisi oluyo cok hafif ama bacaklarima vuruyo ben adetimden birhafta oncede hissediuom genelde bu tarz agrilar??
İnşallah canım..yöntemleri denicez ya o yüzden olabilir...benim adetede bir hafta varSaol cnm sıra bende Allah'ın izniyle içimde bir heyecan var niye bilmiyorum
Bu kadar net konuşmanızı hayretle karşılıyorum zira uzmanlar bile net konuşmuyor..son çalışmalarda net olmayan çalışmalar bunlar kadının vajeninin kimyasının bebek cinsiyetini etkilediği soyleniyor. Ornek korede alkali su tüketiliyor ve bebekler genelde erkek doğuyormuş..yani demek istediğim sperm kalitesi, yumurtanın yükü, vajenin kimyası vb..çooook etken var..bizler bilimin yaptığı çalışmalardan faydalanıyoruz..hiçbirşey %100 deil..olsaydı zaten bu topiklerde konuşuyor olmazdık..tabiki taktir Rabbim in..biz tevekkül ediyoruz
O zaman sen benden önce başlamış oluyorsun Allah'ın izniyle o günleri de görürüz inşallah oğlumuz oluyor deriz inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlarİnşallah canım..yöntemleri denicez ya o yüzden olabilir...benim adetede bir hafta var
Haftaya buzamanlar yaparim adet tarihim 17 subat enson 20 ocak olmustum haftay yaparimİnşallah hamilesindir oğluşun karnındadır ne Zaman yapıcaksın testi
Güzel haberler bekliyoruz senden inşallahHaftaya buzamanlar yaparim adet tarihim 17 subat enson 20 ocak olmustum haftay yaparim
Insnallah canim benim insanllahAyyy içimden bi his hamile olduğunu söylüyor..inşallah hamilesindir ve oğluşun olur
Halayın başı sen sonra KARDELENX76 galiba sonra ben ve SEVECENİMBurda halayin basini benmi cekmis oluyorum
Higihiihihi insanllah canlarrHalayın başı sen sonra KARDELENX76 galiba sonra ben ve SEVECENİM
İnşallah canım.. ovulasyon testlerinde pozitifi görürüm inşallahO zaman sen benden önce başlamış oluyorsun Allah'ın izniyle o günleri de görürüz inşallah oğlumuz oluyor deriz inşallah sağlıklı sıhhatli olsunlar
Herhangi bir adet düzensizliği ya da yumurtlama sorunun yoksa görürsün inşallahİnşallah canım.. ovulasyon testlerinde pozitifi görürüm inşallah
Düzensizlik yokda düşükten sonra 2 adet oldum anlayamadım daha düzeni..bu ay test yaptım testlerin hepsi negatifti..bakalım bu ay nasıl olcakHerhangi bir adet düzensizliği ya da yumurtlama sorunun yoksa görürsün inşallah
Yumurtlama ağrısı bu..farklı bi ağrı batma gibi..bende anlıyorum geneldeBende cabuk gosteri ve bilmiuorum sizde agri oluyomu ben ogun cok sanci cektim ya normal bi agri degildi catladini ve catladiktan sonra agriinin gectini farkettim buda bir avantaj bence
Evet kasiklarda agriiii bacaklara vuruyor agrisi ben normalde okadar acimiyordu ama busefer bukulu kaldim agridan dogrulamadim sonra banyo yaptim karnima sicak su velan koydum hafifledi agri suan da var agrim hafif bacaklarima vuruyor karnimin ici agriyoYumurtlama ağrısı bu..farklı bi ağrı batma gibi..bende anlıyorum genelde
Ben dusuk yaptim ikinci kizimdan bir ay once bir adet gordum tekrar hamile kaldim sIk iliskiyle amaDüzensizlik yokda düşükten sonra 2 adet oldum anlayamadım daha düzeni..bu ay test yaptım testlerin hepsi negatifti..bakalım bu ay nasıl olcak
Bütün belirtiler gebelik diyor:) hadi inşallah ama çok sıcak uygulamalar yapma bence..Evet kasiklarda agriiii bacaklara vuruyor agrisi ben normalde okadar acimiyordu ama busefer bukulu kaldim agridan dogrulamadim sonra banyo yaptim karnima sicak su velan koydum hafifledi agri suan da var agrim hafif bacaklarima vuruyor karnimin ici agriyo