- 28 Ocak 2016
- 3.737
- 11.953
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Evet bekleyip gorcez gercekten dogrumu faydasi oluyormuBence de öyle ama bakalım Zaman'la göreceğiz sen ilk adımı attın şimdi sıra bizde Allah verir de nasip olursa cinsiyetlerini öğrenince anlıycağız
Inşallah olur. Inşallah seni tutmuşturEvet bekleyip gorcez gercekten dogrumu faydasi oluyormu
Kafani bence okadar bulandirma doktora git anlat yaptirabilirsen yumurta takibi yaptir eger olmazsa evde bir dene ovulasyon testiyle bulabilecnmi yum gununu ama bence herseyi yapmaya kalkinca kafa gercekten karisiyorYa kızlar aslında herşeyi tam yapmak istiyorum. Keşke demek istemiyorum. O yüzden doktor da ovalasyon testleri de tüm diğerleri de en önce allah diyerek birçok dualar okuyacam. Erkek cocuk için olanlar. Varsavnasipte olur. Yok ise ya nasip deriz. Ama bir daha dogurmam. Son olur yani
Insnallah canim bakicaz iste sabirli olmak gerekiuor besmeleye yaptik rabbime biraktim hayirlisini versin hepimizedeInşallah olur. Inşallah seni tutmuştur
Canım bol bol dua et. Bizim dualarimiz öncelikle senindir. Sonra bizeInsnallah canim bakicaz iste sabirli olmak gerekiuor besmeleye yaptik rabbime biraktim hayirlisini versin hepimizede
Benimde dualimdasiniz rabbim isteyen herkeze versinCanım bol bol dua et. Bizim dualarimiz öncelikle senindir. Sonra bize
Evet 27 şubatta adetim var çünkü yarın spiralimi çıkarttırıp yara vardı ya onu donduracaklarmış o zamana kadar ancak iyileşmiş olurSen 27 subattan sonrami baslicaksin
Hayırlısı cnmEvet 27 şubatta adetim var çünkü yarın spiralimi çıkarttırıp yara vardı ya onu donduracaklarmış o zamana kadar ancak iyileşmiş olur
Hayirlisi olsun canim benimEvet 27 şubatta adetim var çünkü yarın spiralimi çıkarttırıp yara vardı ya onu donduracaklarmış o zamana kadar ancak iyileşmiş olur
Normalde ben spiralimi çıkarttırmaya gidiyordum bebiş yapmak için doktor yara var deyince tedavi olacağım Zaman çıkarttırırım ondan sonra başlarım dedim tedavi yarın başlıyor bebiş işi o yüzden bir dahaki aya kaldı kısmet işteHayirlisi olsun canim benim
Saol cnm benim çok istiyoruz ama umarım Allah'ın gücüne gitmez korkuyorumHayırlısı cnm
Gitmez inşallah sen t edavin olsa canım. Benim kız K ardesimde öyle olmuştu doldurdular. Dondurmak değil yakmak kotuymus.Saol cnm benim çok istiyoruz ama umarım Allah'ın gücüne gitmez korkuyorum
Bende korkuyorum Evet birde neyi cok istersen olmazya hayirlsi olsun demektrn baska cagre yok insnallah dualarimiz KabulSaol cnm benim çok istiyoruz ama umarım Allah'ın gücüne gitmez korkuyorum
İnşallah cnm evet dondurmak iyiymiş o yüzden onu tercih ettim hakkımızda hayırlısı olsunGitmez inşallah sen t edavin olsa canım. Benim kız K ardesimde öyle olmuştu doldurdular. Dondurmak değil yakmak kotuymus.
İnşallah olur biz yapılıcakları yapalım gerisini Allah'a bırakalım en iyisini O bilirBende korkuyorum Evet birde neyi cok istersen olmazya hayirlsi olsun demektrn baska cagre yok insnallah dualarimiz Kabul
Olur
yok yapmadım canımİnşallah olur ben 28 günde bir oluyorum ona göre hesaplayım o Zaman başka bir şey yaptınız mı ona ek olarak
Bizimde olur inşallah insan iki duyguda yaşamak tatmak istiyoryok yapmadım canım
Benim adet donemimde 28Bizimde olur inşallah insan iki duyguda yaşamak tatmak istiyor