- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
Evet cnm aynen nette ovülasyon hesaplayıcılar var ordan da bakabilirsiniz bence en güvenilir olanı ovülasyon testi yada doktor takibiKızlar shettles yöntemide bizim söylediklerimizi doğruluyor..yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde ilişki olucak..çoğu kişi tek ilişki diyor ama 2, 3 ilişki yaşayanlarında oğlu olmuş..yani testte çift çizgi silikleşince tek ilişki bana mantıklı geliyor
Ayyy çok güzel...yakalamışsın bak..bundan sonrası Rabbimin taktiriBenimkide tek iliski oldu sadece o testte siligi gordukten sonra ogun oldu iliski baskada olmadi
Evet ovulasyon testi bence mantikli nettekilerede pek guvenmiyorum cunki sozde benimkisi 14 gun diyodu ama testi yaptim 12 ci gun catladi yani nete Gore hareket etseydim kacirmis olacaktim aklinizda bulunsunEvet cnm aynen nette ovülasyon hesaplayıcılar var ordan da bakabilirsiniz bence en güvenilir olanı ovülasyon testi yada doktor takibi
Insnallah gerisini rabbime biraktik zaten besmeleyle basladik niyetimizi ettik o sekil ilisikiye girdikAyyy çok güzel...yakalamışsın bak..bundan sonrası Rabbimin taktiri
Benimki de sevmiyor kahveyiHa bide iliskiye girmeden kocalariniza sert kahve icirin benimkine iciremedim o ayri bi konu ama oda hizlandiriyomus cafeïne dan dolayi
Zorla icir hahahaha benimkisi uykulu zamanina denk geldi normalde icer ama isteBenimki de sevmiyor kahveyi
Türk kahvesi mi, filtre kahvemi daha etkiliHa bide iliskiye girmeden kocalariniza sert kahve icirin benimkine iciremedim o ayri bi konu ama oda hizlandiriyomus cafeïne dan dolayi
Farketmiyo ya ama sert olsun Nescafé velan olur sutsuzTürk kahvesi mi, filtre kahvemi daha etkili
Benimki hiç sevmiyor biraz sevse neyse diycem de denerim içerse içmezse yapacak bişey yokZorla icir hahahaha benimkisi uykulu zamanina denk geldi normalde icer ama iste
Bencede uzun demiş biz hepimiz araştıralım yazalım buraya netten bakalımListede 10 gün cinsel perhiz yazıyor sizce çok uzun değilmi..biyerde okumuştum uzun süre cinsel ilişki olmazsa sperm kalitesi düşüyormuş..bunu bi araştıralım kızlar..6-7 gün yetmezmi
Ben de okudum ama doktorlar önermiyor oranın doğal olan yapısını bozuyormuşYa kızlar peki bu vajina dus bir yerde okudum. Buraya yazıyı koyamiyorum. Ama yani biraz etkiledi beni bir araştırın. Y spermlerin yaşamasını sagliyormus. Eski kk kulübü kadınlarda okumuştum. Bana da mantıklı geldi.
Bence de öyle ama bakalım Zaman'la göreceğiz sen ilk adımı attın şimdi sıra bizde Allah verir de nasip olursa cinsiyetlerini öğrenince anlıycağızBence varya en etkili olan yum catladi gun ogun iliski tek iliski
Sen nezamn basliyosun cnmBen onu da yapacam valla
Sen 27 subattan sonrami baslicaksinBence de öyle ama bakalım Zaman'la göreceğiz sen ilk adımı attın şimdi sıra bizde Allah verir de nasip olursa cinsiyetlerini öğrenince anlıycağız