Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Bende okumuştum canım vajinal duşta amaç vajenin ph ını yükseltip ortamı alkali yapmak ama karbonatın miktarını iyi ayarlamak gerekiyormuş yoksa gebe kalınamıyor ve üstüne üstlük vajenin doğal asitliği bozulduğu için mantar olunabiliyırmuş

Bende okumuştum canım vajinal duşta amaç vajenin ph ını yükseltip ortamı alkali yapmak ama karbonatın miktarını iyi ayarlamak gerekiyormuş yoksa gebe kalınamıyor ve üstüne üstlük vajenin doğal asitliği bozulduğu için mantar olunabiliyırmuş
Zaten bende mantar var. Yapayım ya

Eksik birşey kalmasın kızlar. Bir de kızlar burda nevra nida biri denemiş. Haberiniz var mi ondan acaba

Sende kac melek var

Benimde kafamdan geçiyor ama yanlış bişey yapmak istemiyorum..bana vajinal duşu deneyen ve oğlu olan biri anlatmıştı..çay kaşığının ucunun ucuyla karbonat kullanmış fazlası olmuyormuş..etkisi varmı bilemiyorum
Allah bağışlasın melegini. Inşallah oğlun da olur canım. eksik kalmasın. Onu da deniyecem. Insan düşününce mantıklı geliyor.

Gene ikincide insan pek takmiuo ama eger ikincide Kiz olursa ozaman iste biraz kaygiya dusuyor acaba olmucakmi hic diye
Bence hiç kaygılanma..çevremde ve burda 2 hatta 3 kızı olup sonrasında oğlu olan çok..Rabbim isterse herşey olur..oğlunda olur inşallah birbirimize dua edelim..

Bugun cuma kizlar oncelik evladi olmayanlara daha sonra bebegimmmm e dua edelim. Bu cumayi onlara ayiralim. Bugun adetliyim. Kendimce dualar edecem herkese ama önce evlat tatmiyanlara rabbim evladi olmaya tüm kadinlara salih hayırlı evlat nasip etsin. Inşallah bir an önce hamile olurlar. Ve bebegimmmm e inşallah bu ay oglusu tutunmustur. :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::emir_bebek:

Bugun cuma kizlar oncelik evladi olmayanlara daha sonra bebegimmmm e dua edelim. Bu cumayi onlara ayiralim. Bugun adetliyim. Kendimce dualar edecem herkese ama önce evlat tatmiyanlara rabbim evladi olmaya tüm kadinlara salih hayırlı evlat nasip etsin. Inşallah bir an önce hamile olurlar. Ve bebegimmmm e inşallah bu ay oglusu tutunmustur. :anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::emir_bebek:
Aminnnn canim insanllah hayirli cumalar hepinize rabbim
Kalbimizdekini versinn insanllah dualarim sisinlr:emir_bebek::emir_bebek:

X