Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kızlar shettles yöntemide bizim söylediklerimizi doğruluyor..yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde ilişki olucak..çoğu kişi tek ilişki diyor ama 2, 3 ilişki yaşayanlarında oğlu olmuş..yani testte çift çizgi silikleşince tek ilişki bana mantıklı geliyor
Evet cnm aynen nette ovülasyon hesaplayıcılar var ordan da bakabilirsiniz bence en güvenilir olanı ovülasyon testi yada doktor takibi

Evet cnm aynen nette ovülasyon hesaplayıcılar var ordan da bakabilirsiniz bence en güvenilir olanı ovülasyon testi yada doktor takibi
Evet ovulasyon testi bence mantikli nettekilerede pek guvenmiyorum cunki sozde benimkisi 14 gun diyodu ama testi yaptim 12 ci gun catladi yani nete Gore hareket etseydim kacirmis olacaktim aklinizda bulunsun

Listede 10 gün cinsel perhiz yazıyor sizce çok uzun değilmi..biyerde okumuştum uzun süre cinsel ilişki olmazsa sperm kalitesi düşüyormuş..bunu bi araştıralım kızlar..6-7 gün yetmezmi

Bence yum gununden iki gun once bi bosalmalari gerekiuo ki yenilensin yoksa kalitesi dusuyo zaten ama korunmali bi sekilde iliski yum gunu catladi gunu yakalayinca derin iliskiylegirin

Ya kızlar peki bu vajina dus bir yerde okudum. Buraya yazıyı koyamiyorum. Ama yani biraz etkiledi beni bir araştırın. Y spermlerin yaşamasını sagliyormus. Eski kk kulübü kadınlarda okumuştum. Bana da mantıklı geldi.

Ya kızlar peki bu vajina dus bir yerde okudum. Buraya yazıyı koyamiyorum. Ama yani biraz etkiledi beni bir araştırın. Y spermlerin yaşamasını sagliyormus. Eski kk kulübü kadınlarda okumuştum. Bana da mantıklı geldi.
Ben de okudum ama doktorlar önermiyor oranın doğal olan yapısını bozuyormuş

X