- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.841
Güldürdün beni yineEvet aniden geciyor Karin agriiisi gercektendeayyy sanki Her ay biriini gerdege sokuyoz gibiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güldürdün beni yineEvet aniden geciyor Karin agriiisi gercektendeayyy sanki Her ay biriini gerdege sokuyoz gibiii
:)))))) ayyy çok güldüm valla..hakkatende yaaa gerdek gibi:))))Evet aniden geciyor Karin agriiisi gercektendeayyy sanki Her ay biriini gerdege sokuyoz gibiii
Aynen cnm bize yakın bu 2. patlama şiddetle kınıyoruz baya büyük bir patlama bizim otobüs duraklarının olduğu yerdeymiş Allahım sabırlar versin ailelerineKizlar ankarada patlama olmus yine yaralira acil sifalar olenlerede Allah rahmet eylesin ailelerine bol
Sabir versin!!!!
Rabbim korusun sizleri Ufff cok kotu yaaAynen cnm bize yakın bu 2. patlama şiddetle kınıyoruz baya büyük bir patlama bizim otobüs duraklarının olduğu yerdeymiş Allahım sabırlar versin ailelerine
Tamam canimKızlar ben kaçtım
Dualarımız seninle:) kolay gelsin cnm..Kızlar ben kaçtım
Dinlen cnm biraz..bende çıkıyorm..iyi geceler cnm..Bende cikicam yin basim tutttuuuuu allahim kafamin arkasi cikacak gibi
Herşey gönlünce olur insallah canim bir bilgim yok tek bildiğim dua dir. Hepimizin dilekleri insallah olur. Evet ankara için çok üzüldüm rabbim sabır versin hepimize......... herkese iyi geceler.....Kızlar ben kaçtım
Hayirlsi olsun canim hemen oyle dusunme dur bakalim Allah istedikten sonra hic birse mani olamaz bekle bakalimGünaydın kızlar çok fena gribim bağışıklığım zayıfladı bu kez tutmuycak galiba bağışıklığımız zayıflayınca Bebek de tutunamıyor bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun hakkımızda
Allah nasp eder insaallah canım sen elinden geleni yaptın çok istedinGünaydın kızlar çok fena gribim bağışıklığım zayıfladı bu kez tutmuycak galiba bağışıklığımız zayıflayınca Bebek de tutunamıyor bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun hakkımızda
Hadi bakalımEki Görüntüle 1795018 Kızlar bu sabah yaptığım test dün çatlamış bakalım kısmet
Canim bozma morelini önünde daha zamanın var.herşeyde bir hayır vardır. Demek ki böyle hayirlisiymis.Kızlar 10 gündür ilişki olmadığı için ilişkide problem çıktı o yüzden ümitsizlendim yarısı dışına yarısı içime anlayın işte fazla detaylı anlatamıyorum hayırlısı olsun duanın açamadığı kapı yoktur ilişkide sıkıntı çıktığı için tutmaz diyorum 2 saniye tutamadı kendini gıcık oldum neyse bu ay pek ümidim yok bekleyip göreceğiz
Inşallah y ler hızla ilerlemistir.Canim bozma morelini önünde daha zamanın var.herşeyde bir hayır vardır. Demek ki böyle hayirlisiymis.
InsanllahhhhInşallah y ler hızla ilerlemistir.