Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Test hafif acildikdan sonrami olmali birliktelik.yoksa ayni koyuluktaykenmi.gece olursa rahat olur sana.uyurlar cunki.gunduz biraz zor oluyor.
Koyuyu yakaladıktan sonra testi çok sıvı tüketmeden 4 saatte bir yapıyorsun renginde hafif açılma olduktan sonra ilişki diye biliyorum yanlışım varsa düzeltsin arkadaşlar

image.jpeg

Benim testler senin 10. gününe benziyor 2 gün sonra çatlamış seninki benim ki de inşallah yarın olur eşim evde ve umarım geceye denk gelir de çocuklar uyumuş olur
Evr bende farkettim benim 10. Günde yaptığım teste benziyor..koyuyu yarın göreceksin gibi geliyor..işte tamda bu aşamada stresten uzak dur..ben stres yaptığım için biraz gecikti..başaracaksın Allah ın izniyle..

Evr bende farkettim benim 10. Günde yaptığım teste benziyor..koyuyu yarın göreceksin gibi geliyor..işte tamda bu aşamada stresten uzak dur..ben stres yaptığım için biraz gecikti..başaracaksın Allah ın izniyle..
İnşallah ama malesef stresten uzak duramıyorum senin de o şekilde olan çizgiden sonda koyulaşmış dimi yine diyorum yarın ola hayrola plastik bardakları bitirdim test yapıcam diye anladın sen onuo_O

İnşallah ama malesef stresten uzak duramıyorum senin de o şekilde olan çizgiden sonda koyulaşmış dimi yine diyorum yarın ola hayrola plastik bardakları bitirdim test yapıcam diye anladın sen onuo_O
Hayırlısı olsun inşallah..benim 11.gun koyulaşmıştı..aynen bardak dayanmıyıdy banada:) rahat ol gerçekten..olmazsa bi sonraki ay denersin hayırlısı

X