- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.141
Canim bayagi gecikmisti.Benim gordugum kadarıyla sabah erken catlama olmuştu.ilişki en az 6 12 saat icinde olmasi gerek.Ya yetişemedi yumurtalara yada sorun var diye tutunamadi canım.Biz kadinlarin durumu cok hassas.Rahim duvari güçsuz ise tutunamaz.Kist varsa gebe kalamaz.Şekeri azda olsa varsa kalamaz.Stresten lh hormonlari yükseliyor,yukselirse kalamaz vs.vs.
Inşallah iyi olursun. Şu çok iyi canım zararı yok. Inşallah güzel bir hamilelik yaşarsın.Canim bulanti velan iste halsizlik istahsizlik bugun iyim biraz sukur
Evet sikmacanim canini demekki bu ay nasip degilmis Gec olsun guc olmasinMuayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))
Ayy ne kadar hassasmışız zaten sol tarafında kist varmış doktor öyle demiş ama önemsiz demiş herşey etkiliyor yaniCanim bayagi gecikmisti.Benim gordugum kadarıyla sabah erken catlama olmuştu.ilişki en az 6 12 saat icinde olmasi gerek.Ya yetişemedi yumurtalara yada sorun var diye tutunamadi canım.Biz kadinlarin durumu cok hassas.Rahim duvari güçsuz ise tutunamaz.Kist varsa gebe kalamaz.Şekeri azda olsa varsa kalamaz.Stresten lh hormonlari yükseliyor,yukselirse kalamaz vs.vs.
Gecen ay hatirlarsak yumurtasi catlamamisti.Demek gecen ay sol yumurtada siraydi bu ay sag ama oda tutmadı.Hayirlisi bakalım.Yapabilecegimiz bisey varmi kardelencim..?Ayy ne kadar hassasmışız zaten sol tarafında kist varmış doktor öyle demiş ama önemsiz demiş herşey etkiliyor yani
Evet doğru çatlamayan yumurtalar kist yapıyor diye biliyorum sen baya bilgilisin maşallah doktorlar bu kadar anlatmıyor insan gıcık oluyor doktor anlatmayınca insanın kafası karışıyor neden diye hayırlısı olsunGecen ay hatirlarsak yumurtasi catlamamisti.Demek gecen ay sol yumurtada siraydi bu ay sag ama oda tutmadı.Hayirlisi bakalım.Yapabilecegimiz bisey varmi kardelencim..?
Ne kadar çirkin bir laf işte ben o yüzden çocuk düşündüğümü bile kimseye söylemiyorum milletin ağzı torba değil ki büzesin boşver aldırma sen kim ne derse desin ben çocukları seviyorum böyle mutluyum de takma kafanaGecen eltimin birisi demis oglan olana kadar yapacak heraldehey allahimmm Sen buyuksun demicektim aslinda kimseye kayananm yuznden oldu hepsine demis
Evet ya varya hic dusunmuuolar niye boyle bu millet neyse takmiuorumki ne derlerse desinlerNe kadar çirkin bir laf işte ben o yüzden çocuk düşündüğümü bile kimseye söylemiyorum milletin ağzı torba değil ki büzesin boşver aldırma sen kim ne derse desin ben çocukları seviyorum böyle mutluyum de takma kafana
Düşünmezler ki bizde öyle erkek takıntısı yok kimsede ama ben kendim istediğim için ve eşim için bakalım hayırlısıEvet ya varya hic dusunmuuolar niye boyle bu millet neyse takmiuorumki ne derlerse desinler
En yakın zamanda ağızları kapanır bir daha açılmaz........ Inşallah.......Evet ya varya hic dusunmuuolar niye boyle bu millet neyse takmiuorumki ne derlerse desinler
Kız biz insanları cekemedikleri için bizlerde eksik birşeyler arıyorlar. Bu erkek bebek olduğunu düşünerek bizleri uzmeye çalışırlar. Çok zavallı insanlar onlar için üzülüyorum.Düşünmezler ki bizde öyle erkek takıntısı yok kimsede ama ben kendim istediğim için ve eşim için bakalım hayırlısı
çok doğru tespitlerde bulunuyosun canım..kadın doğumcu falanmısın yoksa:) yumurtada geç kaldığımı pek sanmıyorum cnm...çünkü düşük yaptığım gebeliktete ilk ayda ovulasyon testiyle hamile kalmıştım..aynen böyle olmuştu testlerim..gereksiz yere çok stres yaptım biliyorum..kistim varmış mesela..şekerim yok..belkide döllenen yumurta bozuktu tutunamadı...yada hiç döllenmedi...dediğin gibi çok etken var..kısmet değilmiş..pozitif olup ileriki haftalarda sonlansaydı daha çok üzülürdüm..vardır bi hayır bunda..önümüzdeki aylara kaldı..hayırlısı olsun..Canim bayagi gecikmisti.Benim gordugum kadarıyla sabah erken catlama olmuştu.ilişki en az 6 12 saat icinde olmasi gerek.Ya yetişemedi yumurtalara yada sorun var diye tutunamadi canım.Biz kadinlarin durumu cok hassas.Rahim duvari güçsuz ise tutunamaz.Kist varsa gebe kalamaz.Şekeri azda olsa varsa kalamaz.Stresten lh hormonlari yükseliyor,yukselirse kalamaz vs.vs.
Aynen cnm senin bir eksiğini bulup ordan üzmeye çalışırlar ama aslında erkek Bebek bir eksiklik değil ki biz istediğimiz için Allah nasip ederse yapıyoruz çok şükür sağlıklı evlatlarımız var Rabbime binlerce şükürler olsunKız
Kız biz insanları cekemedikleri için bizlerde eksik birşeyler arıyorlar. Bu erkek bebek olduğunu düşünerek bizleri uzmeye çalışırlar. Çok zavallı insanlar onlar için üzülüyorum.
evt iyi hatırlıyosun ovulasyon testleri negatifti şimdide solda kist var dedi dr. hayırlısı olsun..cinsiyetten önce Rabbim öncelikle hayırlısını sağlıklısını ver sonra gönlümdeki diyorum...çok saolasın canım benim ilginiz, desteğiniz için..iyiki varsınız..Gecen ay hatirlarsak yumurtasi catlamamisti.Demek gecen ay sol yumurtada siraydi bu ay sag ama oda tutmadı.Hayirlisi bakalım.Yapabilecegimiz bisey varmi kardelencim..?