Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
ben dusugumde ogrenmistim hamile oldumu sonra bir hafta sonra normal adet kani gibi oldu dustu hic sIkinti cekmeden bilmiuorum yoksa adetmi oldun gecen ay 29 cekiyor cunki
Dun adet günümdü 29 uda saydım cnm..bilmiyorumki belkide öyledir ama uzun suredir senin gibi adet ağrısı çektim, göğüslerim asla bu kadar dolgunlaşıp acımazdı..hayırlısı diyelim..

Cnm çok az bi kan geldi demişsin akıntıyla karışık yerleşme kanaması olabilir mi gebelik testini tekrarla bize de haber ver ona göre doktora gidersin sen bence testi tekrar et bakalım ne çıkıcak

Çok az kırmızı kanama deil..akıntıyla beraber gelen kanama
Cnm kanaman çok değilse sen bi testi tekrar et ona göre kadın doğumcuya git kanda da bakılsın ama benim ikinci hamileliğimde de seninki gibi kanama olmuştu ama testim pozitif çıkmıştı hemen doktora gittim düşük düşük tehlikesi olabilir demişti yatıp dinlenmen gerek demişti tam bir ay o hafif kanamalarla uğraştım çok şükür geçmişti bebeğim şimdi yanımda Allah'a şükür sen bence testi tekrar et pozitifse önlemini alsınlar ya da kan ver cnm

tekrar baktım teste dünkü gibi yine hayalet bişey gördüm cnm..kan vericem öğleden sonra..netleşir belki bişeyler..dua edin bana inşallah yerleşme kanamasıdır..hayırlısı ne ise o olsun ne diyelim kısmet değil belkide..haber ederim sonuçları

Canım çok geçmiş olsun. Inşallah kötü birşey değil canım. Size kör olmak mi asla canım tam tersi bana yardımcı olmaktan başka bir yapmadınız. Önemli birşey değil teknik bir arıza çıktı tl numda

Dualarımız seninle cnm bize kesin haber ver çıkmazsa üzülme bir dahaki aya denersin cnm belki benimki de tutmuycak belli olmaz ki nasip kısmet cnm

Cnm bazı insanlar hamile oldugunda bile önden biraz kanaması gelebilir. ...hatta benim bir tanıdığım hamile kalınca 3 gün boyunca kanaması olmuş adet kanaması. .doktor normal.demişti. ....

Kuzumm özlettin kendini ben de dedim herhalde ipta etti üyeliğini bir sıkıntı çıktı sandım belki okumuşsundur yazdıklarımızı özel mesaj atıyım dedim onu da atamadım niye öyle oldu anlamadım neyse yine aramızdasın

Ayyy canım benim hepimiz üzüldük hepimiz birbirimize dua ediyoruz burda sen eksik olsaydın olmazdı tüm arkadaşlarım içim geçerli kimseye ayrılmak yok burdan

Hakkimzida hayirlsi neyse o olsun kizlar kardelen sIkma caninida insannalh kotu Bise yoktur bebisin tutunmustur Sana canim olmazsada digerki aya insnallah biz herzaman buradayiz
Amin cnm sen de durumlar Nasıl bulantı var mı benim en çok korktuğun o bulantılar umarım olmaz zor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…