- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.121
İnşallah olmaz cnm sonuçta iki tane kuzucuğun var onlara bakmakla yükümlüsün bulantı olursa onlarla da ilgilenemezsin olmaz inşallahYok bugun iyim iki gune bakaraktan hafif var ama Dun cok kotuydu insnallah olmaz daha
Evet cnm cok zorya bulantı..rabbim yardim etsin.bebegimmİnşallah olmaz cnm sonuçta iki tane kuzucuğun var onlara bakmakla yükümlüsün bulantı olursa onlarla da ilgilenemezsin olmaz inşallah
Kardelen hastaneye gitti miİnşallah olmaz cnm sonuçta iki tane kuzucuğun var onlara bakmakla yükümlüsün bulantı olursa onlarla da ilgilenemezsin olmaz inşallah
Canim neden kotuydun insallah ciddi bir sikinti yoktur. Ne zaman kontrolün varYok bugun iyim iki gune bakaraktan hafif var ama Dun cok kotuydu insnallah olmaz daha
Öğleden sonra gidiceğim demişti belki gitmiştir gelince yazarKardelen hastaneye gitti mi
Başladın öyle mi hayırlısı olsun canım bekliyoruz.Testlere başladım bugün 6. gün testler negatif pozitif olunca soracağım size az kaldı Allah'ın izniyle
Canim bulanti velan iste halsizlik istahsizlik bugun iyim biraz sukurBaşladın öyle mi hayırlısı olsun canım bekliyoruz.
Sali gunu canimCanim neden kotuydun insallah ciddi bir sikinti yoktur. Ne zaman kontrolün var
Hayırlısı olsun hakkımızdaBaşladın öyle mi hayırlısı olsun canım bekliyoruz.
Vücudunun suya ihtiyacı var demek ki sen çok su içmiyorum demiştin ya o yüzden suya ihtiyacı vardırKizlar acayip su iciyorum yaa gorende suya as eriyor zanneder icim
Yaniyo dakka basi su su su
Olabiilir bencede cok iciyorum Sudan zarar gelmezVücudunun suya ihtiyacı var demek ki sen çok su içmiyorum demiştin ya o yüzden suya ihtiyacı vardır
Evet kardelen merakta birakma biziKARDELENX76 nerdesin gitmedin mi merak ettik seni ne oldu ne yaptın anlat bize çatlatma bizi
Su iyidir cnm bebeğin için bol bol iç benimde ovülasyon inşallah senin ki gibi geceye gelir gündüz olursa yetişemem ben deOlabiilir bencede cok iciyorum Sudan zarar gelmez
Insanllah canim benim duamiz seninleSu iyidir cnm bebeğin için bol bol iç benimde ovülasyon inşallah senin ki gibi geceye gelir gündüz olursa yetişemem ben de
Muayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))KARDELENX76 nerdesin gitmedin mi merak ettik seni ne oldu ne yaptın anlat bize çatlatma bizi
Galiba yumurta çatladıktan sonra yetişemedin geç kaldın hayırlısı cnm bir daha ki aya inşallah ben o yüzden geceye denk gelir inşallah diyorum yetişebilmek için bakalım bizim nolcak sıkma canını bir dahaki aya yetişirsin inşallah demekki yumurta çatladıktan sonra çok geç kalmamak lazım en doğrusunu Rabbim bilirMuayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))