-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.161
Valla resmen kadin dogumcu degilim ama bi diplomam eksikevt iyi hatırlıyosun ovulasyon testleri negatifti şimdide solda kist var dedi dr. hayırlısı olsun..cinsiyetten önce Rabbim öncelikle hayırlısını sağlıklısını ver sonra gönlümdeki diyorum...çok saolasın canım benim ilginiz, desteğiniz için..iyiki varsınız..
evt geç olsun güç olmasın ne diyelim cnm..önümüzdeki maçlara bakcaz:)Canım herşeyin hayırlısı. Unutma ki vardır bundan da bir hayır. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah.kardelennnn önündeki maçlara yogunlas
Valla resmen kadin dogumcu degilim ama bi diplomam eksik.Esimde hep diyor diploman olsaydi ozel bi muayene acardim sana .Sana herhangi bir ilaç verdimi canım?
evt canım kısmet değilmiş artık..her belirtiden nem kaptım bende:) hiç bu kadar adet belirtisi yaşamamıştım..kist ağrı yaptı belkide..onlarca sebep var..hayırlısı olsunEvet sikmacanim canini demekki bu ay nasip degilmis Gec olsun guc olmasin
Valla ebede degilim ev hanimiyim.Aciktan ilahiyati okuyorum sadece.Ben doktorlara guvenmedigim icin 2 dogumumuda evde yaptım hamdolsun.Sikissiz ve cok rahat.Gitseydim beni direk sezeryene alacaktilar...Teşhis icin giderim tedavime kendi bildigim gibi karar veririm...Olabilir sabirin lutfennnn şöyle belkide ebesindir
evt anlatmadı banada cevaplamadı önümüzdeki ay kiste bakalım tekrar dedi..şimdi dr unda kafasına milyon tane şey gelmiştir..böbrekte taşmı var, idrar yolları enfeksiyonumu var, rahim iltihaplımı..onada hak veriyorum aslında net cvp vermemesine..netleştirmeden konuşmuyolarEvet doğru çatlamayan yumurtalar kist yapıyor diye biliyorum sen baya bilgilisin maşallah doktorlar bu kadar anlatmıyor insan gıcık oluyor doktor anlatmayınca insanın kafası karışıyor neden diye hayırlısı olsun
Biz de sayende çok şey öğrendik sayende çevremize bu konuda yardımcı olabiliriz Allah'ın izniyleValla resmen kadin dogumcu degilim ama bi diplomam eksik.Esimde hep diyor diploman olsaydi ozel bi muayene acardim sana .Sana herhangi bir ilaç verdimi canım?
Nasıl ya doğumunu evde mi yaptın o Nasıl oldu sen ciddi misin iyş cesaret valla bir kere daha maşallah anlat biraz merak ettim şimdiValla ebede degilim ev hanimiyim.Aciktan ilahiyati okuyorum sadece.Ben doktorlara guvenmedigim icin 2 dogumumuda evde yaptım hamdolsun.Sikissiz ve cok rahat.Gitseydim beni direk sezeryene alacaktilar...Teşhis icin giderim tedavime kendi bildigim gibi karar veririm...
yok vermedi cnm..adetle atabilirsin dedi..bi dahaki aya tekrar bakalım dedi..Valla resmen kadin dogumcu degilim ama bi diplomam eksik.Esimde hep diyor diploman olsaydi ozel bi muayene acardim sana .Sana herhangi bir ilaç verdimi canım?
Yokya katılmıyorum.Bilgi vermiyorlar zaten.Iltihabina hemen bakabilirdi idrar tahliliylen...Canim bidaki ayı bwkleme gel ben seni tedavi edeyim.Bunca stresede hicbgerek kalmadan...evt anlatmadı banada cevaplamadı önümüzdeki ay kiste bakalım tekrar dedi..şimdi dr unda kafasına milyon tane şey gelmiştir..böbrekte taşmı var, idrar yolları enfeksiyonumu var, rahim iltihaplımı..onada hak veriyorum aslında net cvp vermemesine..netleştirmeden konuşmuyolar
Biz de seni sevdik Can'ım bir daha bırakma gözlerimiz seni aradıVallahi siz siz olmuyor ohhhhhhh rahatladım ya hepinizi ayrı ayrı seviyorum... hepinizin ayrı ayrı...... değeri vardiirrrrr
evt canım kısmet değilmiş artık..her belirtiden nem kaptım bende:) hiç bu kadar adet belirtisi yaşamamıştım..kist ağrı yaptı belkide..onlarca sebep var..hayırlısı olsun
Massalahhhh vallahiValla ebede degilim ev hanimiyim.Aciktan ilahiyati okuyorum sadece.Ben doktorlara guvenmedigim icin 2 dogumumuda evde yaptım hamdolsun.Sikissiz ve cok rahat.Gitseydim beni direk sezeryene alacaktilar...Teşhis icin giderim tedavime kendi bildigim gibi karar veririm...
yaa aslında şeye kızıyorum...biz sanki hiçbir şeyden anlamıyormuşuz gibi davranıyorlar ya..en çok buna kızıyom..bu dr.u sevmedim..tam dinlemiyor tam cvp da vermiyor..tetkikleri eline almadan bilgi vermemesini anlarım ama kafamda bi sürü soruyla çıkıyorum poliklinikten..Yokya katılmıyorum.Bilgi vermiyorlar zaten.Iltihabina hemen bakabilirdi idrar tahliliylen...Canim bidaki ayı bwkleme gel ben seni tedavi edeyim.Bunca stresede hicbgerek kalmadan...
Ay cok pardon dikissiz yazmıştımValla ebede degilim ev hanimiyim.Aciktan ilahiyati okuyorum sadece.Ben doktorlara guvenmedigim icin 2 dogumumuda evde yaptım hamdolsun.Sikissiz ve cok rahat.Gitseydim beni direk sezeryene alacaktilar...Teşhis icin giderim tedavime kendi bildigim gibi karar veririm...
hiiiiç acele etme..testler negatif olucak zaten biliyoruz..riskli günlere girmedin daha rahat ol cnm...bende test siparişi veriyim:) adetin birinci günü bitti bile..kaldı 10-11 gün..bu kez sola geçtiyse yumurtlama olmuyacakmı acabaBen de testlere erken başladım galiba zaten hep negatif çıkıyor 9. gün falan mı başlasaymışım çünkü 14. güne daha çok var haftaya pazar belki erken çatlar ama bu stresle hiç sanmıyorum offff
Şimdiden başladım hayırlısı bakalım cnm o kistleri adet döneminde atıyormuşsun adet Zaman'ı atarsın temizlenir merak etme benim doktorum demişti oluşan kistlerin çoğu adet döneminde atılıyormuş sıkma canını sen şimdiden testi sipariş et belki bana yetişirsin benim adet dün bitti ovülasyon 14. günde gerçekleşirse yetişirsin bana bugün 6. günümhiiiiç acele etme..testler negatif olucak zaten biliyoruz..riskli günlere girmedin daha rahat ol cnm...bende test siparişi veriyim:) adetin birinci günü bitti bile..kaldı 10-11 gün..bu kez sola geçtiyse yumurtlama olmuyacakmı acaba
Evet ya cok zor ama ebem bana suni sanci bile vermedi.2.dogumumdu.Kizim dogal olan daha saglikli dedi.Allah yardim ediyor.Ebem tecrubeli hastaneden emekli olmuş bi ebeydi.Dr gittim nstye bagladi dedi dogum başlamış rahim 8 cm açılmış ama dogum olmuyor.Sancilarimda kesildi.Kasiklarim açılmamıştı.Sezeryan yapacaktı.Geldim eve dedim Allahın yanindaki vaktim gelmemis demek.Sabah dr gitmiştim ikindiden sonra tekrar sancim başladı ebemi cagirdim geldi muayene etti dedi tamamdir ust kasiklar açılmış.Aksam ezanindan sonra dogurdum.Dikiste gerekmedi.Ertesi gun dr.gittim muayene için.Parça kalmismi kalmamismi diye.Şaşırdı dedi biz seni doguma bekliyorduk sen dogurup geldin.Valla muayene etti dedi için tertemiz parca felan kalmamış.Oyle iste