Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
KARDELENX76 KARDELENX76 nerdesin gitmedin mi merak ettik seni ne oldu ne yaptın anlat bize çatlatma bizi
Muayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))

Muayene oldum cnm kanda verdim..betahcg 0.2 çıktı dr bu rakamı negatif olarak değerlendiriyoruz dedi..ultrason muayenesinde solda 3 cm lik kist çıktı..kistide önemsiz buldu..13 gündür çektiğim ağrıları sordum acaba kistmi yaptı dedim geçiştirdi sorumu..1 ay sonra gel kiste bakalım dedi durum bu..adet oluyorum yani:))
Galiba yumurta çatladıktan sonra yetişemedin geç kaldın hayırlısı cnm bir daha ki aya inşallah ben o yüzden geceye denk gelir inşallah diyorum yetişebilmek için bakalım bizim nolcak sıkma canını bir dahaki aya yetişirsin inşallah demekki yumurta çatladıktan sonra çok geç kalmamak lazım en doğrusunu Rabbim bilir

X