-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.061
İlk kızım.2.erkek ti.8 yil aradan sonra tekrar hamile kaldım erkekti ama 4 aylikken gebelik sonlanmasi yaşadık.4 ay dinlendim 5. Ay tekrar hamile kaldım.inşallah buda erkektirCanim sende kac bebis var?cinsiyetleri ne?
Amin inşallah Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gönlümüzdekini nasip etsin inşallahkürtajdan sonra adet düzenim bozuldu , bu ay hiç takip etmedim herhangi bir tedavide ugulamadım allah ne verdiyse
amaaaa gel gelelim tam olarak nezaman adet olacam onu bilemiyorum. tahmini olarak dün adet günüm gibiydi ama wc ye gitmeye korkuyorum yaaa ,rabbim sevindirsin
6. haftaya girdiğin için artık tam hamileliğin yan etkilerini yaşıyorsun demek ki sağlıklı bir gebelik 3. Aya kadar böyle gider 3. Aydan sonra tekrar düzelirsin nazar değdirdin kendineAllahim kizlar cok kotuyum paso uyumak istiyorum gozlerim yaniyo istahim kapandi yiyemiyorum canim hic Bise istemiuo
Evet vallaha iyidim dun basladi hersey istah kapandi tamamen vallaha6. haftaya girdiğin için artık tam hamileliğin yan etkilerini yaşıyorsun demek ki sağlıklı bir gebelik 3. Aya kadar böyle gider 3. Aydan sonra tekrar düzelirsin nazar değdirdin kendine
Doktora şimdi gitsen bebişin görünür bizim eskiler hep şey derdi hamileliğin yan etkileri başlayınca Bebek keseye düşmüş derlerdi ne kadar doğru bilememEvet vallaha iyidim dun basladi hersey istah kapandi tamamen vallaha
MasaAllah canim seninkiler buyuk.allah bagislasinİlk kızım.2.erkek ti.8 yil aradan sonra tekrar hamile kaldım erkekti ama 4 aylikken gebelik sonlanmasi yaşadık.4 ay dinlendim 5. Ay tekrar hamile kaldım.inşallah buda erkektir
Bendede hep oyle olduDoktora şimdi gitsen bebişin görünür bizim eskiler hep şey derdi hamileliğin yan etkileri başlayınca Bebek keseye düşmüş derlerdi ne kadar doğru bilemem
Dogruudur canim gitsem gozukur evetBendede hep oyle oldu
Büyüğüm 4. Sinifa gidiyor küçüğüm 2. SinifaMasaAllah canim seninkiler buyuk.allah bagislasin
In SA Allah Sana kolay olucak canim.cocuklar acisindan.digerleri kendi ihtiyaclarini gore bilecek yastalar.sende rahat rahat bebisle ilgilenirsinBüyüğüm 4. Sinifa gidiyor küçüğüm 2. Sinifa
Ne zaman gitmeyi dusunuyorsun canim?Dogruudur canim gitsem gozukur evet
Sali gunu ramdevum var canim bana zor olucak buyuk kizim 4 kucuk Kiz bir yasindaNe zaman gitmeyi dusunuyorsun canim?
Canim kendini hazir hiss edib hamile kaldinsa zorlanmassin.beyin çok onemli.ben bir turlu hazir hiss edemiyorum.Sali gunu ramdevum var canim bana zor olucak buyuk kizim 4 kucuk Kiz bir yasinda
Benim kiz ergege benziyor daCnm bizim komşu ki öyle oldu..ilki kızdı erkege cok benziyordu ikincisi erkek oldu
Aslinda diyodum birAz bekleyim diye amaCanim kendini hazir hiss edib hamile kaldinsa zorlanmassin.beyin çok onemli.ben bir turlu hazir hiss edemiyorum.
MasaAllah canim ne guzel hemen gelmis.in sa Allah hepimizde öyle olur.beklemek yipratiyor.Aslinda diyodum birAz bekleyim diye ama
Nasip iste olacakmis bi deneyim dedik ovulsyon testini oda oldu hayirlsi olsun bakalim dunyaya gelen buyor
İnşallah cnm yarın daha net çıkar hayslet çizgi var gibiİnşallah cnm çok saol..testleri yaptıkça sende farkedeceksin fotolarda netlik çok az azalıyor..herşeyin hayırlısı olur inşallah..çizgiyi net göremeyince hala içim rahat deil..
MasaAllah canim ne guzel hemen gelmis.in sa Allah hepimizde öyle olur.beklemek yipratiyor.