- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.001
Hayırlısı olsun cnm, sende de çıkmadı ya ümitliyim biraz:)..nasip kısmet diyelimCanim bendede cikmadi 12 ci gunde ucgun sonra cikti moralini bozma
Hayırlısı cnm adet olmazsan bilki vardır testte çıkmıyordur belkiHayırlısı olsun canlar..yarına inşallah artık bakarım..olmayacağınada alışturıyom kendimi..nasip kısmet artık..
Benim de adetim 28 günde bir teste başladım bakalım ne zaman çatlıycakKızlar yumutlama gününü adetin başından hesaplayarak 14 gun sayıyoruz 14.gün yumutlama gunu oluyor....herkeski boyle olmuyor değilmi
Bende de 11. Günde çatladı..netteki hesaplayıcılar yanıltır..akıntılarda net günü vermez..en garantisi testler cnm..Kızlar yumutlama gününü adetin başından hesaplayarak 14 gun sayıyoruz 14.gün yumutlama gunu oluyor....herkeski boyle olmuyor değilmi
Geçmiş olsun cnm zor olur grip bulantı hepsi bir arada neyse salı günü randevun vardı bebişini görünce için rahatlar bulantılar da gebeliğin iyiye gittiğine işaretmiş cnm benim doktorum öyle demiştiBide hasta olucam galiba bogaz burun cocuklar hastaydi Sire bende simdi bogazim burnum istahsizlik Ufff
Bi oncekide erkekti ama kusa kusa perisan oldum.Bunda maşallah iyidir.Bulanti oluyordu kusma arasıra.Ama bende bulantimi gecirmek için devamli tuzlu biseyler yiyordum.2 saatte bir mutlaka yerdim.Yemedinmi bulantilarin artar.12.haftaya kadar idare et.Allahbyarsimcin olsun canım
Hayalet cizgi bile cikmadimiHayırlısı olsun cnm, sende de çıkmadı ya ümitliyim biraz:)..nasip kısmet diyelim
Testi 2 saat önce yaptım bişey göremedim ama şimdi nerdeyse yok gibi bi hayalet çizgi gördüm...2 saat sonra test bozulur değilmi..hayalet çizgi olsada geçersiz test dimiHayalet cizgi bile cikmadimi
Cnm S sabirin doğru söylüyor belki hayalet çizgi vardır iyi bak bize de gönder bakalım çünkü benim 2. hamileliğimde 13. gün falan testi yaptığımda hayalet çizgi vardı çok yakından dikkatli bakınca görülüyordu hatta benden başka kimse de görememişti bikaç gün sonra testi tekrarladığımda net çıkmıştıHayırlısı olsun canlar..yarına inşallah artık bakarım..olmayacağınada alışturıyom kendimi..nasip kısmet artık..
Benimki de öyle olmuştu 2 saat sonra hayalet çizgi çıkmıştı ben de geçersiz diyordum ama hamileymişim 2. gebeliğimde öyle oldu resmini at da bakalım bence hamilesinTesti 2 saat önce yaptım bişey göremedim ama şimdi nerdeyse yok gibi bi hayalet çizgi gördüm...2 saat sonra test bozulur değilmi..hayalet çizgi olsada geçersiz test dimi
Net çek resmini ve at bakayımTesti 2 saat önce yaptım bişey göremedim ama şimdi nerdeyse yok gibi bi hayalet çizgi gördüm...2 saat sonra test bozulur değilmi..hayalet çizgi olsada geçersiz test dimi
Attım canım..2 saat sonra bidaha bakıyım bakalım koyulaşacakmıNet çek resmini ve at bakayım
Yok burdayım cnm:))..iyi bi foto çekmek istedim geciktim beklettim siziKardelen bayıldımı?