Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kızlar yumutlama gününü adetin başından hesaplayarak 14 gun sayıyoruz 14.gün yumutlama gunu oluyor....herkeski boyle olmuyor değilmi
Bende de 11. Günde çatladı..netteki hesaplayıcılar yanıltır..akıntılarda net günü vermez..en garantisi testler cnm..

Bide hasta olucam galiba bogaz burun cocuklar hastaydi Sire bende simdi bogazim burnum istahsizlik Ufff
Geçmiş olsun cnm zor olur grip bulantı hepsi bir arada neyse salı günü randevun vardı bebişini görünce için rahatlar bulantılar da gebeliğin iyiye gittiğine işaretmiş cnm benim doktorum öyle demişti

Evet limona biraz fazla dustum ama istahim kapandi benim canim hicbirsey istemiyo S sabirin senin simdiki gebelingde bulantin kusmam oldumu
Bi oncekide erkekti ama kusa kusa perisan oldum.Bunda maşallah iyidir.Bulanti oluyordu kusma arasıra.Ama bende bulantimi gecirmek için devamli tuzlu biseyler yiyordum.2 saatte bir mutlaka yerdim.Yemedinmi bulantilarin artar.12.haftaya kadar idare et.Allahbyarsimcin olsun canım

Hayırlısı olsun canlar..yarına inşallah artık bakarım..olmayacağınada alışturıyom kendimi..nasip kısmet artık..
Cnm S sabirin doğru söylüyor belki hayalet çizgi vardır iyi bak bize de gönder bakalım çünkü benim 2. hamileliğimde 13. gün falan testi yaptığımda hayalet çizgi vardı çok yakından dikkatli bakınca görülüyordu hatta benden başka kimse de görememişti bikaç gün sonra testi tekrarladığımda net çıkmıştı

Testi 2 saat önce yaptım bişey göremedim ama şimdi nerdeyse yok gibi bi hayalet çizgi gördüm...2 saat sonra test bozulur değilmi..hayalet çizgi olsada geçersiz test dimi
Benimki de öyle olmuştu 2 saat sonra hayalet çizgi çıkmıştı ben de geçersiz diyordum ama hamileymişim 2. gebeliğimde öyle oldu resmini at da bakalım bence hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…