- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.000
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.041
Amin cnm inşallah olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olur, benim son gebelik duşuk olunca aklıma herşey geliyo..boş gebelik, dış gebelik herşey geliyo aklımaEvet haklısın cnm yarın ya da öbür gün tekrarla testi pozitifi görürsün daha net inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Dis gebelik boş gebelik erken pozitif olmaz canım icin rahat olsunAmin cnm inşallah olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olur, benim son gebelik duşuk olunca aklıma herşey geliyo..boş gebelik, dış gebelik herşey geliyo aklıma
Bugün benim normalde adet günüm..adet olmazsam eğer dahada şuphelenecm..yarın test yaparım inşallah2 gün bekleyebilirsen sonuç tam belirlenir dmi ya ama bekleyemezsen siliklik artmısta olabilir heralde
Aaa öyle mi inşallah cnm içim rahatladı..yarın ola hayrola o zaman..Dis gebelik boş gebelik erken pozitif olmaz canım icin rahat olsun
Aklına kötü birşey gelmesin cnm bol bol dua et bizim de dualarımız seninle sıra bende Allah'ın izniyleAmin cnm inşallah olursa inşallah sağlıklı bi gebelik olur, benim son gebelik duşuk olunca aklıma herşey geliyo..boş gebelik, dış gebelik herşey geliyo aklıma
İnşallah cnm benim..sizlerde benim dualarımdasınız..rahatlıkla atlatırsın inşallah, hep takipte olucaz seni yanındayızAklına kötü birşey gelmesin cnm bol bol dua et bizim de dualarımız seninle sıra bende Allah'ın izniyle
Evet ya yalnız bırakmayın beni zaten heyecanlıyım ve hiç kullanmadım bilmiyorum sizden çok yardım istiyceğimİnşallah cnm benim..sizlerde benim dualarımdasınız..rahatlıkla atlatırsın inşallah, hep takipte olucaz seni yanındayız
Anladm inşaallah vardır ve busefer sağlıklı olurBugün benim normalde adet günüm..adet olmazsam eğer dahada şuphelenecm..yarın test yaparım inşallah
Bugün başladın dimi testlere..sıvı tuketimine dikkat et cnm..gerisini zaten biliyorsun..kafanı karıştıran testleri buraya at mutlaka..bence sorunsuz halletceksin Allah ın izniyleEvet ya yalnız bırakmayın beni zaten heyecanlıyım ve hiç kullanmadım bilmiyorum sizden çok yardım istiyceğim
Ay inşallah çabucak atlatırım bugün başladım silik çizgi çıktı o zaten negatif diye geçiyormuş kullanma kılavuzunda öyle yazıyor sıvı almaya da dikkat ediyorum az içiyorum suyuBugün başladın dimi testlere..sıvı tuketimine dikkat et cnm..gerisini zaten biliyorsun..kafanı karıştıran testleri buraya at mutlaka..bence sorunsuz halletceksin Allah ın izniyle
Son 2,5-3 saatte sıvıyı azaltmıyıdum ben tamamen kesiyodum..bilmiyorum kızlar siz nasıl yapıyordunuzAy inşallah çabucak atlatırım bugün başladım silik çizgi çıktı o zaten negatif diye geçiyormuş kullanma kılavuzunda öyle yazıyor sıvı almaya da dikkat ediyorum az içiyorum suyu
Zaten sabah saat 11 gibi yapıyorum su içmemiş oluyorum o yüzden gerek kalmıyor gece boyunca su içmiyorum kahvaltıyı da 11 sen sonra yapıyorum kullanma kılavuzunda da 2-3 saat sıvı almamaya özen gösterin diyor zaten bence 3-4 saat olsun garanti olsunSon 2,5-3 saatte sıvıyı azaltmıyıdum ben tamamen kesiyodum..bilmiyorum kızlar siz nasıl yapıyordunuz
Ayyy bende üzüldüm inşallah geri gelir geçicidir..SEVECENIM üyeliğini iptal etmiş bakınca anladım çünkü "Geçici olarak hesap pasiftir " yazıyor özel mesaj falan atıyım dedim çıkmıyor yani iptal etmiş üyeliğini galiba çok üzüldümm
Ben de üzüldüm sıkıntısı olmasın da geri gelir inşallahAyyy bende üzüldüm inşallah geri gelir geçicidir..
Ya bende migren var. Hamileliklerim kabus oluyor.
hamileyken lavanta yağıyla masaj yap . i.saraçoğlundan dinelmiştim
Canim sende kac bebis var?cinsiyetleri ne?Bi oncekide erkekti ama kusa kusa perisan oldum.Bunda maşallah iyidir.Bulanti oluyordu kusma arasıra.Ama bende bulantimi gecirmek için devamli tuzlu biseyler yiyordum.2 saatte bir mutlaka yerdim.Yemedinmi bulantilarin artar.12.haftaya kadar idare et.Allahbyarsimcin olsun canım