- 18 Kasım 2013
- 1.520
- 437
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.981
Cnm sen ne zaman başlıyorsn testlere
bu arada ben bugün itibariyle 28 haftalık hamileyi.
27 ağustos ilk adet tarihim. en az 6 gün sürmüştür sanırım yani eylülde adetten snra hamile kaldım ..
Amin canim Allah sag saglim Kucagna almayi nasip etsin insanllah ucncuydu degilmi karistrmiyosam
ama sonuç itibari ile kızım olacak hayırlısıyla....
bana erkek dendiğinde çin takvimi m ne ona da bakmıştım o da erkek çıkmıştı
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
kendini çok şartlama....
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin cümlemize:)))
Bence interneti bitmiş tirGaliba @SEVECENIM üyeliğini iptal etmiş niye böyle oldu çok üzüldüm özliyceğiz senin sohbetini canım
Yaptım cnm negatifTest yaptınmı cnm merak ettim sabah uyanır uyanmaz aklıma geldi
O silik cizgi daima var.Bazen de tam silinir.Onemli olan en koyuyu yakalamandir canım
Canim bendede cikmadi 12 ci gunde ucgun sonra cikti moralini bozmaYaptım cnm negatifbugüne şartlanmışım pozitif çıkacağına biraz moralim bozuldu..yarın tekrarlarım artık hayırlısı..
Tmm o Zaman testlere devam koyuyu yakaladığımda resmini atarım burayaO silik cizgi daima var.Bazen de tam silinir.Onemli olan en koyuyu yakalamandir canım
Cnm bozma moralini yarın tekrarla bence var gibi ama hayırlısı bakalımYaptım cnm negatifbugüne şartlanmışım pozitif çıkacağına biraz moralim bozuldu..yarın tekrarlarım artık hayırlısı..
Nazar değdi sana inşallah fazla ilerlemezuffff migdem bulaniyo dunde bugunde bulantilarim basladi
Moralini bozma cnm hayırlısı olur inşallahYaptım cnm negatifbugüne şartlanmışım pozitif çıkacağına biraz moralim bozuldu..yarın tekrarlarım artık hayırlısı..
Hamileliğin basında olur cnm..gecer inşallah uzun sürmezuffff migdem bulaniyo dunde bugunde bulantilarim basladi
Hayir farkli ben 12 ci gun catladiKızlar yumutlama gününü adetin başından hesaplayarak 14 gun sayıyoruz 14.gün yumutlama gunu oluyor....herkeski boyle olmuyor değilmi
Cnm bizim komşu ki öyle oldu..ilki kızdı erkege cok benziyordu ikincisi erkek olduEvet kizlar benim kizimda erkege benziyor bakalim nolacak ondan merak etdim bogle olanlar varmi diye
Hımm evet cnm...farklı oluyo demekki.Hayir farkli ben 12 ci gun catladi
Cnm bozma moralini yarın tekrarla bence var gibi ama hayırlısı bakalım
Hayırlısı olsun canlar..yarına inşallah artık bakarım..olmayacağınada alışturıyom kendimi..nasip kısmet artık..Moralini bozma cnm hayırlısı olur inşallah
Ben 28 günde bir adet günüm ama 12.gün çatladıKızlar yumutlama gününü adetin başından hesaplayarak 14 gun sayıyoruz 14.gün yumutlama gunu oluyor....herkeski boyle olmuyor değilmi