- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #3.021
2 saatte koyulasmaz bosuna yapmada sen yakindan ve net cek dedim sana.YakindanAttım canım..2 saat sonra bidaha bakıyım bakalım koyulaşacakmı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 saatte koyulasmaz bosuna yapmada sen yakindan ve net cek dedim sana.YakindanAttım canım..2 saat sonra bidaha bakıyım bakalım koyulaşacakmı
Birdeboyle yersten çekmeden atsan2 saatte koyulasmaz bosuna yapmada sen yakindan ve net cek dedim sana.Yakindan
Çok yakından fotonun çözünürlüğü bozuluyor cnm..en fazla böyle çekebildimBirdeboyle yersten çekmeden atsan
Cnm sadece çizgileri çek çok uzak düşmüş belli olmuyor yarın sabah tekrarla testiAttım canım..2 saat sonra bidaha bakıyım bakalım koyulaşacakmı
Ayy fark etmemişim cnm yaaa kusura bakmaBirdeboyle yersten çekmeden atsan
Ben çizgi göremedim hayırlısı olsun sen yarın tekrarla çünkü benim hayalet çizgiyide benden başkası görmüyorduÇok yakından fotonun çözünürlüğü bozuluyor cnm..en fazla böyle çekebildim
Fotoğrafı herşey etkiliyo cnm..objektifi, çözünürlüğü netliğini azaltıyo..ama ben resme odaklandığımda bi hayalet görüyorum sanki..hayırlısı yarın bidaha testBen çizgi göremedim hayırlısı olsun sen yarın tekrarla çünkü benim hayalet çizgiyide benden başkası görmüyordu
Ne diyosun cnm bekliyom yorumunu..yarın netleşir inşallah2 saatte koyulasmaz bosuna yapmada sen yakindan ve net cek dedim sana.Yakindan
Bence hamilesin.Ekran parlaklığını artırdım ve yakınlaştırdım gördüm.Hcg hormonlari 2 gunde bir 1 kat artar.Yarin yapsan daha farkedecektir ama sen ertesi gun yap istersen.Dr gitsenbkan da düşük cikar moralini bozarlar simdi dr gitme.Testin varsa yarinda yap ama yoksa ertesi gün yapÇok yakından fotonun çözünürlüğü bozuluyor cnm..en fazla böyle çekebildim
Ayyy kalbim çarptı bi an...inşallah cnm yaaa..Rabbim öncelikle hayırlısını versin..yarın tekrarlarım fotoyu..teşekkürler yorumun için..Bence hamilesin.Ekran parlaklığını artırdım ve yakınlaştırdım gördüm.Hcg hormonlari 2 gunde bir 1 kat artar.Yarin yapsan daha farkedecektir ama sen ertesi gun yap istersen.Dr gitsenbkan da düşük cikar moralini bozarlar simdi dr gitme.Testin varsa yarinda yap ama yoksa ertesi gün yap
Evet haklısın cnm sen görüyorsan doğrudur resim etkiliyor biraz önce bende ovülasyon testi yaptım silik çizgi var ama resimde çıkmıyor yarın tekrarlaFotoğrafı herşey etkiliyo cnm..objektifi, çözünürlüğü netliğini azaltıyo..ama ben resme odaklandığımda bi hayalet görüyorum sanki..hayırlısı yarın bidaha test
Hoş geldin canım.Canım yoksa heveslendirmek istemem ama hayalet bi czg var ben gördm inşaallah vardır bseler :):) KARDELENX76
Ayyy evet yakınlaştırınca ben de gördüm cnm evet biraz önce görememiştim yakınlaştırıp dikkatli baktım var cnm hayırlı olsun yarın tekrarla bakalım nolcakFotoğrafı herşey etkiliyo cnm..objektifi, çözünürlüğü netliğini azaltıyo..ama ben resme odaklandığımda bi hayalet görüyorum sanki..hayırlısı yarın bidaha test
Hosbuldm canım. Bu sayfayı da takip edyorum malum erkek bebek için :) neler yapyorsunHoş geldin canım.
İnşallah cnm yarın tekrarlıcam testi..varsa eğer Rabbim hayırlısını sağlıklısını gönlümüzdeni versin inşallah..Canım yoksa heveslendirmek istemem ama hayalet bi czg var ben gördm inşaallah vardır bseler :):) KARDELENX76
İnşaallah canım Allahım gönlümüzdekine göre versin. Aminn.İnşallah cnm yarın tekrarlıcam testi..varsa eğer Rabbim hayırlısını sağlıklısını gönlümüzdeni versin inşallah..
İnşallah cnm çok saol..testleri yaptıkça sende farkedeceksin fotolarda netlik çok az azalıyor..herşeyin hayırlısı olur inşallah..çizgiyi net göremeyince hala içim rahat deil..Ayyy evet yakınlaştırınca ben de gördüm cnm evet biraz önce görememiştim yakınlaştırıp dikkatli baktım var cnm hayırlı olsun yarın tekrarla bakalım nolcak
Evet haklısın cnm yarın ya da öbür gün tekrarla testi pozitifi görürsün daha net inşallah Rabbim hakkımızda hayırlısını versinİnşallah cnm çok saol..testleri yaptıkça sende farkedeceksin fotolarda netlik çok az azalıyor..herşeyin hayırlısı olur inşallah..çizgiyi net göremeyince hala içim rahat deil..