- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.961
Ben de pek inanmam ama bizimki de bir umut işteEvet bencede tesadufeger cocunun burunun ustunde damar olursa arkasi erkek diyolar kaslarin orasi burun mavi bi damar seklinde bunun gibi birsuru var
Benim buyuk kizimda var o damar.arkasi kiz geldiEvet bencede tesadufeger cocunun burunun ustunde damar olursa arkasi erkek diyolar kaslarin orasi burun mavi bi damar seklinde bunun gibi birsuru var
Evet hurafe iste hahahahahaBenim buyuk kizimda var o damar.arkasi kiz geldi
Evet gobek sivri olursa erkek dagnik olursa Kiz kadin guzellesirse erkek cirkinlesirse Kiz ye eksiyi dogur ayseyi ye tatliyi dogur hakkiyi oda dogru degil hahahahaEskiden ultrason yokken bebek cinsiyetini böyle tahminler yapıyorlardır sanırım...sonrada günümüze kadar gelmiş bunlar
Benim kızım erkege cok benziyor herkes bana öyle diyorDuydugum kadariyla kiz bebegi erkek bebege benzeyen annelerin ondan sonraki bebegi erkek olur diyorlar hangisin ilk kizi erkek bebege benzeyip ikinciside kiz olan var?
Öyle cnm belli olmuyor bu işlerEnazindan bende dogru degildi iki kizimdada deli gibi tatli yedim ikinci kizimdada gobegim sivriydi fuze gibi goren erkekmi bekliyosun diyodu nebilim anam iste herkez Bise diyor hayirlsi neyse o olsun
Olur inşallah cnm rabbim gönlündekini versinBenim ikinci kızımı erkeğe benzetiyorlardı hatta bunun arkası erkek diyorlar bakalım 3. olunca anlıycağım Allah nasip ederse
Genelde öyle oluyor bu arada hosgeldin cnmCanım bnm kuzenimin kızı o kdr cirkindiki kız demeye bi şahit lazım dı gerçi bebekler güZel ama odeil di arkasından oglan oldu ogluda maşallah cooooook tatlı etrafımda cok var öyle
Cnm sen ne zaman başlıyorsn testlereİnşallah cnm benim de tek korkum o
Cnm sen aldinmi test?Cnm sen ne zaman başlıyorsn testlere
Adetim bittikten sonra Allah nasip ederseCnm sen ne zaman başlıyorsn testlere
Ben daha bebegimin buyumesini bekliyorumCnm sen aldinmi test?
Benim ikinci kızımı erkeğe benzetiyorlardı hatta bunun arkası erkek diyorlar bakalım 3. olunca anlıycağım Allah nasip ederse
Evet kizlar benim kizimda erkege benziyor bakalim nolacak ondan merak etdim bogle olanlar varmi diyeBenim kızım erkege cok benziyor herkes bana öyle diyor
Test yaptınmı cnm merak ettim sabah uyanır uyanmaz aklıma geldiEskiden ultrason yokken bebek cinsiyetini böyle tahminler yapıyorlardır sanırım...sonrada günümüze kadar gelmiş bunlar
kaçıncı haftasında olmuş bu ???Ecrin kız bak benim yengem aynı senin dedgin gibi adetten sonra beş gün içinde erkek diye adetinden sonra bir kere dememiş cok dua etmiş o gece hiç kalkmamış ve 24 haftalık yani bügüne kdr bacakları kapalı sonra kız demişler bugün gitmiş ve erkek demiş :)