Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Insanllah canim sende hayirlisiyla atlatirsin bende bi gitseydim ultrasyona kalp atislarini duysaydim bazen unutuyorum hamile oldumu
İnşallah duyarsın cnm az kaldı ne güzel kolay bir hamilelik geçiriyorsun inşallah biz de öyle oluruz Allah nasip ederse. Bu arada bence senin bebiş erkek gibi geliyor bana en doğrusunu Allah bilir kolay bir hamilelik geçiriyorsun benim çevrem de kimin oğlu olduysa hepsinden duyduğum kelime oydu hamile olduğumu unutuyorum diyorlardı ama kız bebeğe hamile olan arkadaşlarım da kusmaktan hastanelik oldular hakkımızda hayırlısı olsun

Evet cok az bi bulanti oluyor ama yinede Allah bilir saglik saglik en onemlisi o hayirlisi olsun o takintim pek kalmadi gecenki olen kizdan sonra herzaman dua ediyorum allahim neyi layik goruyorsa o olsun yeterki eli ayaga duzgun saglikli olsun

Evet cok az bi bulanti oluyor ama yinede Allah bilir saglik saglik en onemlisi o hayirlisi olsun o takintim pek kalmadi gecenki olen kizdan sonra herzaman dua ediyorum allahim neyi layik goruyorsa o olsun yeterki eli ayaga duzgun saglikli olsun
Aynen sağlıklı eli ayağı düzgün imanlı hayırlı Salih evlat olsunlar da gerisi boş ben de o kızı haberlerde izledim çok ağladım çok zor Allah'ım evlat acısı yaşatmasın evlatlarımızla sınamasın duam hep o yönde en doğrusunu Rabbim bilir O nun takdir ettiği olur

Haftasonu olması süper inşallah ovulasyon gecikmez o yüzden stres yok:)

Haftasonu olması süper inşallah ovulasyon gecikmez o yüzden stres yok:)
Benim hiç ovülasyon gecikmedi hissettiğim kadarıyla ya erken oluyor ya da tam Zaman'ında stresim gitti ama pozitifi görünce ne yaparım bilmiyorum bir de ben testi hergün bir tane mi yapıyım saat kaçta yapıyım pozitifi gördükten sonra 6 saatte bir yapıyorduk galiba anlat biraz cnm

Kactane test var

İçin nasıl rahat edecekse o gün teste başla cnm..her gün bir tane başkangıçta..örneğin 7.gün başladıysan her gün saat 11 gibi yap..sabah idrarı kesinlikle olmasın yanıltır seni.. Teste idrar damlattıktan sonra 8-9 dk yı dikkate aldım ben..hemen fotosunu çek yakından ...ben uzaktan ışıklı çektim sizin yorumlarınızı etkikedim..o yüzden aydınlık ve yakın foto çek..T çizgisi koyulaşmaya başladığında 6 saatte bir yapmaya başla..hatta ben son testleri 5 saat, 4 saate kadar indirdim..T çizgisi hafif açılmaya başlayınca artık yumurtan hazır..kahveyi unutma 1-2 saat önce..ilişkiden sonrada yastık koy poponun altına 1-2 saat yat

Bence sende 8 inci gun basla 8/9 cu gun bikere yap test zaten 10 cu gun tahminim yakaliyacan cift cizgiyi ya 11 yada 12 ci gun bence catlar
30 tane istedim yeter diye düşünüyorum belki erken çatlar diye adetim bitince başlayım dedim benimki genelde 14. günü çatlıyor hayırlısı bakalım

Çok saol cnm offf bu kadar yazdın bu bile stres yaptı gece uykular haram artık tamamdır hazırım kızlar teste başladıktan sonra hergün resmini çekeceğim pozitifi yakalayınca 4 saatte bir teste devam silikleşince ilişki umarım anlarım silikleştiğini yastık ve kahve olayı tamamdır beynime kaydettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…