Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Kızlar biraz uzun uzun oldu yazı konu internet alışverişi olunca dikkat etmek gerekiyor canlar..hepinize iyi geceler..selam ve dua ile kalın...

Çok saol cnm evet internet alışverişi önemli o yüzden açıklayıcı ve bilgili olmuş teşekkür ederim sipariş ettim 2-3 güne gelir cnm

Yok ya guvenilir site oldumu sıkıntı olmuyor.Ben herdeyimi netten istiyorum.Deterjanima, kiyafet ve ayakkabima kadar.Kartın netten alışverişini normalde kapali tutuyoruz.Alisveris için açarız alışverişi tamamladiktan sonra tekrar kapatır eşim.Gecende bi telefon aldiydik.Begenmedik diye,onaylamiyorum butonu var onaylamayinca satici parasini alamıyor.Telefonu geri gönderdik.Site paramizi tekrar hesabimiza aktardı.Guvenilir sitelerde alisveris rahat oluyor.Hatta geçen bi ayakkabi istedim n11 den biraz pörsulesmisti.Sanki magazada güneşte kalmıştı.Aradık siteyi hemen saticiya aktardı.Adam dedi hemen kargoya verin yenisini gönderelim.Bize yenisini gıcır gıcır di valla göndermişti sagolsun

Evt güvenilir sitelerde pek sıkıntı çıkmıyor cnm ama en küçük ihtimale karşı, sanal dolandırıcılara karşı, kredi kartı nosunu vermek istemeyenler için sanal kart oluşturulabilir...bende nerdeyse herşeyi netten yapıyorum..bi sıkıntı yaşamadım daha..sanal kart kullanıyorum..dikkatli olduktan sonra güvenilir yerler olduktan sonra bi sıkıntı çıkmaz Allah ın izniyle..

Çok saol cnm evet internet alışverişi önemli o yüzden açıklayıcı ve bilgili olmuş teşekkür ederim sipariş ettim 2-3 güne gelir cnm
Rica ederim canım..kredi kartı nomu vermek istemiyorum dediğin için bu yolu önerdim..dikkatli olduktan sonra bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle... sipariş verdiğin ii olmuş..hadi hayırlısı olsun cnm..

:)) yok cnm öyle şey olur mu hiç...gelirler birazdan..sevecenımm, bebeğim sürekli girerlerdi ne oldu bunlara nerdesinşz kızlar merak ettik sizi çok..
Evet ben de merak ettim kimsenin gelip gittiği yok cnm bişey yoktur umarım hani kızlar nerdesiniz hani hep birlikte başlamıştık bu yola yalnız bırakmayın bizi nerdesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…