- 16 Nisan 2012
- 2.331
- 7.310
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.861
Kızlar biraz uzun uzun oldu yazı konu internet alışverişi olunca dikkat etmek gerekiyor canlar..hepinize iyi geceler..selam ve dua ile kalın...direk kredi kartı kullanmanın riski var.. online alışverişlerde kredi kartı numaraları bazen depolanabiliyor. ..bi gün bi hacker tarafından o alışveriş sitesi hack edilirse, o sitede kaydedilmiş kredi kartı numaraları alınabilir, satılabilir, kullanılabilir..o açıdan sanal kart oluşturmak daha faydalı. çünkü sanal kart bilgileri ele geçirilse bile limit 0.00 tl olur ve banka sisteminden de kolaylıkla iptal edilebilir.
Saol cnm sipariş ettim 2/3 güne gelir herhaldeGittigidiyor guvenilir.Urun elime ulasmasa para saticiya aktarilmiyor
Çok saol cnm evet internet alışverişi önemli o yüzden açıklayıcı ve bilgili olmuş teşekkür ederim sipariş ettim 2-3 güne gelir cnmsanal kredi kartı oluşturabilirsin. bunların limiti sıfır oluyor..ne kadarlık alışveriş yapıcaksan o kadar limit yüklüyorsun..gitti gidiyor güvenilir sabirin in dediği gibi..gittigidiyordan alışveriş yaptığında gittigidiyor satıcıya kredi kartı nonu vermiyor kendisinde kalıyor..sadece aracılık yapıyor..satıcıda ürünü kargoluyor sadece..kredi kartı numaran gittigidiyorda kalıyor..sanal kredi kartını oluşturmak için, öncelikle internet bankacılığını aktif hale getirmen gerekiyor..hangi bankanın kredi kartını kullanıcaksan o bankanın internet bankacılığını aktifleştirmen gerekiyor..sonra o bankanın internet bankacılığı sayfasında (hemen hepsinde) sanal kart oluşturma var ordanda sanal kartı oluşturabilirsin..sanal kart kullanmak daha güvenilir...biraz uzun oldu ama internet üstünden güvenilir bi yol..
Yok ya guvenilir site oldumu sıkıntı olmuyor.Ben herdeyimi netten istiyorum.Deterjanima, kiyafet ve ayakkabima kadar.Kartın netten alışverişini normalde kapali tutuyoruz.Alisveris için açarız alışverişi tamamladiktan sonra tekrar kapatır eşim.Gecende bi telefon aldiydik.Begenmedik diye,onaylamiyorum butonu var onaylamayinca satici parasini alamıyor.Telefonu geri gönderdik.Site paramizi tekrar hesabimiza aktardı.Guvenilir sitelerde alisveris rahat oluyor.Hatta geçen bi ayakkabi istedim n11 den biraz pörsulesmisti.Sanki magazada güneşte kalmıştı.Aradık siteyi hemen saticiya aktardı.Adam dedi hemen kargoya verin yenisini gönderelim.Bize yenisini gıcır gıcır di valla göndermişti sagolsundirek kredi kartı kullanmanın riski var.. online alışverişlerde kredi kartı numaraları bazen depolanabiliyor. ..bi gün bi hacker tarafından o alışveriş sitesi hack edilirse, o sitede kaydedilmiş kredi kartı numaraları alınabilir, satılabilir, kullanılabilir..o açıdan sanal kart oluşturmak daha faydalı. çünkü sanal kart bilgileri ele geçirilse bile limit 0.00 tl olur ve banka sisteminden de kolaylıkla iptal edilebilir.
Evt güvenilir sitelerde pek sıkıntı çıkmıyor cnm ama en küçük ihtimale karşı, sanal dolandırıcılara karşı, kredi kartı nosunu vermek istemeyenler için sanal kart oluşturulabilir...bende nerdeyse herşeyi netten yapıyorum..bi sıkıntı yaşamadım daha..sanal kart kullanıyorum..dikkatli olduktan sonra güvenilir yerler olduktan sonra bi sıkıntı çıkmaz Allah ın izniyle..Yok ya guvenilir site oldumu sıkıntı olmuyor.Ben herdeyimi netten istiyorum.Deterjanima, kiyafet ve ayakkabima kadar.Kartın netten alışverişini normalde kapali tutuyoruz.Alisveris için açarız alışverişi tamamladiktan sonra tekrar kapatır eşim.Gecende bi telefon aldiydik.Begenmedik diye,onaylamiyorum butonu var onaylamayinca satici parasini alamıyor.Telefonu geri gönderdik.Site paramizi tekrar hesabimiza aktardı.Guvenilir sitelerde alisveris rahat oluyor.Hatta geçen bi ayakkabi istedim n11 den biraz pörsulesmisti.Sanki magazada güneşte kalmıştı.Aradık siteyi hemen saticiya aktardı.Adam dedi hemen kargoya verin yenisini gönderelim.Bize yenisini gıcır gıcır di valla göndermişti sagolsun
Rica ederim canım..kredi kartı nomu vermek istemiyorum dediğin için bu yolu önerdim..dikkatli olduktan sonra bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle... sipariş verdiğin ii olmuş..hadi hayırlısı olsun cnm..Çok saol cnm evet internet alışverişi önemli o yüzden açıklayıcı ve bilgili olmuş teşekkür ederim sipariş ettim 2-3 güne gelir cnm
İnşallah hakkımızda hayırlısı olurRica ederim canım..kredi kartı nomu vermek istemiyorum dediğin için bu yolu önerdim..dikkatli olduktan sonra bi sıkıntı olmaz Allah ın izniyle... sipariş verdiğin ii olmuş..hadi hayırlısı olsun cnm..
Burdayım canım, burda oluruz inşallah..kızlar nerde hakkatenKızlar sesiniz hiç yok umarım ovülasyon günüm bulabilirim sizi
Gerçekten kimse girmiyor artık niye böyle yapıyorsunuz kızlar sıra bana gelince böyle olduBurdayım canım, burda oluruz inşallah..kızlar nerde hakkaten
:)) yok cnm öyle şey olur mu hiç...gelirler birazdan..sevecenımm, bebeğim sürekli girerlerdi ne oldu bunlara nerdesinşz kızlar merak ettik sizi çok..Gerçekten kimse girmiyor artık niye böyle yapıyorsunuz kızlar sıra bana gelince böyle oldu
Evet ben de merak ettim kimsenin gelip gittiği yok cnm bişey yoktur umarım hani kızlar nerdesiniz hani hep birlikte başlamıştık bu yola yalnız bırakmayın bizi nerdesiniz:)) yok cnm öyle şey olur mu hiç...gelirler birazdan..sevecenımm, bebeğim sürekli girerlerdi ne oldu bunlara nerdesinşz kızlar merak ettik sizi çok..
Iyim canim once girince bildirim geliyordu simdi gelmiuo diyorum hic yazan yok halbuki varmis yeni yeni goruyorum@bebeğimmm napıyon sesin çıkmıyor umarım herşey yolundadır
Benim ovülasyon yaklaştıkça kimsenin sesi çıkmaz oldu korkuyorum o gün de kimseyi bulamam diyeGeldimmmmburdayim kizlar benim buyuk kizin okulu yok birhafta tatil oyuzden giremiuorum pek
Insanllah canim sende hayirlisiyla atlatirsin bende bi gitseydim ultrasyona kalp atislarini duysaydim bazen unutuyorum hamile oldumu