Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Çok saol cnm offf bu kadar yazdın bu bile stres yaptı gece uykular haram artık tamamdır hazırım kızlar teste başladıktan sonra hergün resmini çekeceğim pozitifi yakalayınca 4 saatte bir teste devam silikleşince ilişki umarım anlarım silikleştiğini yastık ve kahve olayı tamamdır beynime kaydettim
Cnm stres yapma atlatırsın hayırlisiyla inşallah

Çok saol cnm offf bu kadar yazdın bu bile stres yaptı gece uykular haram artık tamamdır hazırım kızlar teste başladıktan sonra hergün resmini çekeceğim pozitifi yakalayınca 4 saatte bir teste devam silikleşince ilişki umarım anlarım silikleştiğini yastık ve kahve olayı tamamdır beynime kaydettim
Tamamdır o zaman:) hadi hayırlısı...

Merhaba kizlar bende sizin gibi bi oglusum olsun istiyorum 2 kizim var simdide 5 aylik hamileyim 12 haftalik ve 13+6 haftalikken gittim doktora %80 erkek dedi 17 haftalikken baska bir doktora gece gittim bu seferde bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi oyle kaldim hangisine inanim bilemedim artik doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum dua edin banada ins. Erkektir.

Merhaba kizlar bende sizin gibi bi oglusum olsun istiyorum 2 kizim var simdide 5 aylik hamileyim 12 haftalik ve 13+6 haftalikken gittim doktora %80 erkek dedi 17 haftalikken baska bir doktora gece gittim bu seferde bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi oyle kaldim hangisine inanim bilemedim artik doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum dua edin banada ins. Erkektir.
Dualarımız seninle Can'ım inşallah gönlündeki olmuştur ilk erkek dendiyse erkektir sen hiç yöntem denedin mi Allah bağışlasın çocuklarını

Bencede erkektir yuzde 80 demisse diger doktor sadece kiza benziyor bacaklari kapali demis ama gorememis allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah

Bencede erkektir yuzde 80 demisse diger doktor sadece kiza benziyor bacaklari kapali demis ama gorememis allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah

canım ban 12.haftada erkek gibi dedi dr. hatta ben sadece kontrol için gitmiştim sormadan söylemişti.
şimdi kızım oluyor... elhamdülillah yalnız insan alışıyor sonra bir burukluk mu diyim???
alışmak zor oluyor yani:anneadayı::emir_bebek::KK45:bence kesinleşmeden söylenmemeli-öğrenilmemeli...

Pozitif olursa fotoyu yüklücem, negatifse ertesi günü tekrar test yaparm..
Negatifse bencede tekrar etmek gerekir benimde testler elime ulaştı dün sabah istedim bugün öğlen geldi çabuk geldi bilindik bir site değildi kapıda ödeme kolaylığı olduğu için istedim 1 gün içinde getirdiler şaşırdım

X