- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.901
Saolun kızlar iyi ki varsınız ben de tuttum sözümü sırayla hamile kalırız inşallah Allah'ın izniyleEvet testinvarmis zaten yap kalbini dinle nezaman baslamak istiyosan ozaman
Cnm stres yapma atlatırsın hayırlisiyla inşallahÇok saol cnm offf bu kadar yazdın bu bile stres yaptı gece uykular haram artık tamamdır hazırım kızlar teste başladıktan sonra hergün resmini çekeceğim pozitifi yakalayınca 4 saatte bir teste devam silikleşince ilişki umarım anlarım silikleştiğini yastık ve kahve olayı tamamdır beynime kaydettim
Hadi hayırlısı. .....Evet benim de o aralar oluyor işte ama 1-2 gün oynuyor o yüzden içim rahat etsin diye hemen başlıycağım
Dualarımız seninle...Yeter o Zaman bana da dua edin herşey yolunda gitsin
Tamamdır o zaman:) hadi hayırlısı...Çok saol cnm offf bu kadar yazdın bu bile stres yaptı gece uykular haram artık tamamdır hazırım kızlar teste başladıktan sonra hergün resmini çekeceğim pozitifi yakalayınca 4 saatte bir teste devam silikleşince ilişki umarım anlarım silikleştiğini yastık ve kahve olayı tamamdır beynime kaydettim
Merakla bekliycem canim.hayirlisi olsun...Yeter o Zaman bana da dua edin herşey yolunda gitsin
Dualarımız seninle Can'ım inşallah gönlündeki olmuştur ilk erkek dendiyse erkektir sen hiç yöntem denedin mi Allah bağışlasın çocuklarınıMerhaba kizlar bende sizin gibi bi oglusum olsun istiyorum 2 kizim var simdide 5 aylik hamileyim 12 haftalik ve 13+6 haftalikken gittim doktora %80 erkek dedi 17 haftalikken baska bir doktora gece gittim bu seferde bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi oyle kaldim hangisine inanim bilemedim artik doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum dua edin banada ins. Erkektir.
Saol cnm benimMerakla bekliycem canim.hayirlisi olsun...
Bencede erkektir yuzde 80 demisse diger doktor sadece kiza benziyor bacaklari kapali demis ama gorememis allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllahMerhaba kizlar bende sizin gibi bi oglusum olsun istiyorum 2 kizim var simdide 5 aylik hamileyim 12 haftalik ve 13+6 haftalikken gittim doktora %80 erkek dedi 17 haftalikken baska bir doktora gece gittim bu seferde bacaklari kapali ama kiza benziyor dedi oyle kaldim hangisine inanim bilemedim artik doktora gitmeye bile cesaret edemiyorum dua edin banada ins. Erkektir.
Gunsydinn Evet sevecenim yok nerdesinGünaydın kızlarrr @SEVECENİM nerde hiç görünmüyor merak ettik seni
Bencede erkektir yuzde 80 demisse diger doktor sadece kiza benziyor bacaklari kapali demis ama gorememis allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insanllah
Testi yarın mı yapıcaksın cnm heyecanla bekliyoruzTamamdır o zaman:) hadi hayırlısı...
Evt yarın yapıcam cnm inşallah çıkar..bende çok heyecanlıyımmm...hayırlısı diyelimTesti yarın mı yapıcaksın cnm heyecanla bekliyoruz
Sabah haber ver yapınca merak ettim ben deEvt yarın yapıcam cnm inşallah çıkar..bende çok heyecanlıyımmm...hayırlısı diyelim
Pozitif olursa fotoyu yüklücem, negatifse ertesi günü tekrar test yaparm..Sabah haber ver yapınca merak ettim ben de
Negatifse bencede tekrar etmek gerekir benimde testler elime ulaştı dün sabah istedim bugün öğlen geldi çabuk geldi bilindik bir site değildi kapıda ödeme kolaylığı olduğu için istedim 1 gün içinde getirdiler şaşırdımPozitif olursa fotoyu yüklücem, negatifse ertesi günü tekrar test yaparm..
Cok heyecanli.canim ben bile heyecanlandim.Pozitif olursa fotoyu yüklücem, negatifse ertesi günü tekrar test yaparm..