Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Benim adet kısa valla yumurtalar çok hızlı tukeniyo 2 gun daha sabredicem cnm.. geçmiyo zaman:)

Yakin olsaydik ne guzel beraber yapar yerdik...Kalbim sizlerle daima.Rabbim gonlunuze gore versin inşallah
Ayy evet ne güzel olurdu sen benim yerime de ye cnm inşallah herşey gönlümüzce olur benim dualarım hepinizle siz de sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah

Benim adet kısa valla yumurtalar çok hızlı tukeniyo 2 gun daha sabredicem cnm.. geçmiyo zaman:)
Az kaldı cnm yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin gerisi Rabbime kaldı sıra bende Allah nasip ederse ben henüz yolun başındayım benim ovülasyon günüm de buralarda olun adetin 2. günü bugün testi adetten sonra hemen yapmaya başlıycağım S sabirin öyle dedi mantıklı çünkü kaçırabilirim yani hayırlısı inşallah

İnşallah canım benim hayırlısıysa olsun az kaldı bakalım..sayılı gün çabuk geçer 3-4 hafta sonra hamileyim diyeceksin inşallah belkide...adetten hemen sonra başlaman banada çok mantıklı geldi garantiye alırsın işi..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..

Amin inşallah cnm heyecanım geçti ama bakalım umarım stres ve heyecan yapmam

Biz burdayız inşallah cnm elimizden geldiğince yardımcı oluruz ..büyük ihtimalle h.sonu yumurtlama senin 14. Yada15.gun olursa eğer
Evet pazar gününe denk geliyor iyi oldu bakalım ondan önce olmazsa zaten sizi soru yağmuruna tutarım saolun herşey için ya iyiki varsınız

arkadaslar merhaba doktorun verdıgı klomenı ben bugun kullanmaya basladım ama adamın kullan dedıgı tarıh ben unuttum onu ya bsy olurmıkı

Kızlar ovülasyon testi alcaktım netten ama hepsi kredi kartı numarası istiyor güvenipte veremem bildiğiniz kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı lütfen kullananlar bilgi versin

Kızlar ovülasyon testi alcaktım netten ama hepsi kredi kartı numarası istiyor güvenipte veremem bildiğiniz kapıda ödeme yapabileceğim bir yer var mı lütfen kullananlar bilgi versin
sanal kredi kartı oluşturabilirsin. bunların limiti sıfır oluyor..ne kadarlık alışveriş yapıcaksan o kadar limit yüklüyorsun..gitti gidiyor güvenilir sabirin in dediği gibi..gittigidiyordan alışveriş yaptığında gittigidiyor satıcıya kredi kartı nonu vermiyor kendisinde kalıyor..sadece aracılık yapıyor..satıcıda ürünü kargoluyor sadece..kredi kartı numaran gittigidiyorda kalıyor..sanal kredi kartını oluşturmak için, öncelikle internet bankacılığını aktif hale getirmen gerekiyor..hangi bankanın kredi kartını kullanıcaksan o bankanın internet bankacılığını aktifleştirmen gerekiyor..sonra o bankanın internet bankacılığı sayfasında (hemen hepsinde) sanal kart oluşturma var ordanda sanal kartı oluşturabilirsin..sanal kart kullanmak daha güvenilir...biraz uzun oldu ama internet üstünden güvenilir bi yol..

direk kredi kartı kullanmanın riski var.. online alışverişlerde kredi kartı numaraları bazen depolanabiliyor. ..bi gün bi hacker tarafından o alışveriş sitesi hack edilirse, o sitede kaydedilmiş kredi kartı numaraları alınabilir, satılabilir, kullanılabilir..o açıdan sanal kart oluşturmak daha faydalı. çünkü sanal kart bilgileri ele geçirilse bile limit 0.00 tl olur ve banka sisteminden de kolaylıkla iptal edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…