Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
12 ci gun nezamana denk geliyor
12. Gün adet gunume denk geliyo cnm..adet döngüm 23 gün sürüyor..12.gün herkeste geçerli değil sanırım..mesela sende 12 gün adet öncesi iken, bende adet gününe denk geliyor...benim adet suresi kısaya o yüzden..perşembe adet günüm, perşembe akşamıda ilişkiden 12 gün sonrası..hangi gün çıkarki beta bende idrarda..bugun 9. Günü ilişkiden sonra..

12. Gün adet gunume denk geliyo cnm..adet döngüm 23 gün sürüyor..12.gün herkeste geçerli değil sanırım..mesela sende 12 gün adet öncesi iken, bende adet gününe denk geliyor...benim adet suresi kısaya o yüzden..perşembe adet günüm, perşembe akşamıda ilişkiden 12 gün sonrası..hangi gün çıkarki beta bende idrarda..bugun 9. Günü ilişkiden sonra..
Valla bilmedimki simdi yapsan cikarmiski yada carsambami

12. gün ne zamana denk geliyorsa o Zaman yap bence Çarşamba günü falan yapsan çıkar herhalde çünkü yerleşmeden sonra beta hcg önce kanda sonra idrarda yükseliyor ayyy çok heyecanlı
Ayy benimde kafa karıştı keşke adet surem 28 gün olsaydı..bende çok heyecanlıyım..

İlişkiden kaç gün beta hcg idrarda testte çıkarkş...kanda baktırsam belki çıkarda..bunu en iyisi sabirin bilir sanırım..sabirin canım yardımına ihtiyacım var nerelerdesin
Canim adetten once sonra onemli değil.Yumurtlamanla alakalı.11.günü benim çıktı.12 veya 13.gunde en gec çıkması gerek.12.gun yap erken yapma.Sabah ilk idrarla yap

Kanda da yapsan çıkmaz.Moralin mozulur.12.gun gecmesi gerek en az

Canim adetten once sonra onemli değil.Yumurtlamanla alakalı.11.günü benim çıktı.12 veya 13.gunde en gec çıkması gerek.12.gun yap erken yapma.Sabah ilk idrarla yap
Benimki eminim 12/13 cikmadi 14 olabilir 15 de cikti zaten

Ayy benimde kafa karıştı keşke adet surem 28 gün olsaydı..bende çok heyecanlıyım..
Cnm adet döngün kısaymış zaten bugün 9. gününse perşembe ya da cuma günü yap varsa zaten silik de olsa çıkar bence acele etme yerleşme tamamlandıktan sonra 2 gün sonra falan idrarda çıkıyor e kesin sonucu 12. gün falan alırsın silik falan çıkar herhalde

Cnm adet döngün kısaymış zaten bugün 9. gününse perşembe ya da cuma günü yap varsa zaten silik de olsa çıkar bence acele etme yerleşme tamamlandıktan sonra 2 gün sonra falan idrarda çıkıyor e kesin sonucu 12. gün falan alırsın silik falan çıkar herhalde
Hayir canım.Yerlesmeden 1 hafta sonra kanda çıkar.Kimisinin idrardada 1 hafta sonra cikar kimisinde daha gec çıkar....Yerleşme 6 artı 1 hafta eşittir 12.gün...

X