- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.801
Bende esimde dedim ucuncude Kiz olur belki dedim Hahahah oda bana dediki Iyi iste cennete gideriz cennetlik oluruzKız eşim kızlarını çok sever (yani benden çok ()bende ona hep derim. Sen ahiretin için çalışıyorsun. Benimle biraz ilgilen (bazen kiskanirim) oda bana üç kızım olsun. Onları iyi yetistireyim allah huzurunda cenneti garantiliyeyim. Benim bu kocam cok fena.
Ama bunlar yüzünden oğlumuz olmayacak yaBende esimde dedim ucuncude Kiz olur belki dedim Hahahah oda bana dediki Iyi iste cennete gideriz cennetlik oluruzbenkmkide cok sever
Hamileykenmi kaybettin oglunu allahim yasatmasin tekrarini canim benim Allah kimseye evlat acisi vermesin neden oldu sorabilirsem eger acini tazelemek istemem allahim insanllah olan verir sanaKızımda olsun oğlumda ben ilk hamileliğim de kız olsun demiştim oğlan olunca eşya falan aldık öldü kaldı hepsi öyle o yüzden şimdi inşallah sağlıklı bir oğlum olsun eşyaları kalmasın öyle diyorum Allah'ın izniyle inşallah sağlıkla kucağıma alırım bu sefer inşallah
Ay inanmiuorum benimkide oyle.o evlenmeden once dua etmis 3 4 kizim olsun diye.Iki oğlum da olsun yeter diyom o daha üçüncü kız derdine düşmüş.
Benimkide 4 5 cocuk istiyor.ama cinsiyyet icin degil.seviyor kalabalik aileyi.Bende esimde dedim ucuncude Kiz olur belki dedim Hahahah oda bana dediki Iyi iste cennete gideriz cennetlik oluruzbenkmkide cok sever
Evet benimkide seviyo bende seviyorum amaBenimkide 4 5 cocuk istiyor.ama cinsiyyet icin degil.seviyor kalabalik aileyi.
Benimkide 4 5 cocuk istiyor.ama cinsiyyet icin degil.seviyor kalabalik aileyi.
Bak görüyor musun bu kocisleri üçüncü kızım olursa sana benzesin diyor. Çünkü iki kızım babalarına benziyor. Ya oğlum olursa bana bana benzese diyorum.... oda sarışın erkek sevmiyor... behlul (kivanc tatlitug )benzer diyor....Ay inanmiuorum benimkide oyle.o evlenmeden once dua etmis 3 4 kizim olsun diye.
Benim kocamda kızına cok düşkündür.....bütün vaktini onunla geçirir.....kız cocuklarıni daha cok severBak görüyor musun bu kocisleri üçüncü kızım olursa sana benzesin diyor. Çünkü iki kızım babalarına benziyor. Ya oğlum olursa bana bana benzese diyorum.... oda sarışın erkek sevmiyor... behlul (kivanc tatlitug )benzer diyor....
Günaydın cnmGunaydin kizlarr