- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.761
Rüyalara inanırım ben özellikle haberci rüyalara hayır olsun ben de gördüm rüyamda oğlumun olduğunu hayırlara vesile olur inşallahInsanllah canim hayirlisi kaynanam turkiyeden geldi ya bana dediki kizim dedi hamilemisin ben ona hic demedim hamileyimdiye ruyamda dedi iki defa esiyin kucagnda oglan cocugu gordum dedi yani kocamin hamilemisin dedi yok dedim ilk once sonra israr etti dedi hamilesin benim ruyalarim simdiye kadar hep cikti ben iki defa oglunum kucagnda erkek bebek gordum dedi sonra bende demek zorunda kaldim Evet dedim ama hayirlsi olsun dedim tabi hayirlisi olsun dedi kizda bizim oglanda bizim eli ayaga duzgun olsun dedi hayirlisini versin dedi yazik hic oyle laf etmez aman Kiz aman oglan diye bi umut oldu iste bende hayirlara ciksin ruyasi insanllah
Evet bide hamile oldumu bilmiyordu surekli sordu isar etti ben ruyasini gordum Sen hamilesin dedi bende sasirdim hayirlsii olsun bakalim insanllahRüyalara inanırım ben özellikle haberci rüyalara hayır olsun ben de gördüm rüyamda oğlumun olduğunu hayırlara vesile olur inşallah
Olmaz inşallah..sen güzel şeyler düşün dua et..Evet dogru da iste insan suphe ediyo cunki belirtiler Allah korusun dusuk velan oluyoya kayboluyo oyuzden basimiza geldi icin insan dusunuyo iste canim
Cnm ben gördüğüm rüyayı bir tanıdığa sordun o bu konularda çok bilgili bana demişti ki oğlun olacağı sana söylenmiş kafana takma artık demişti yine de en doğrusunu Rabbim bilir bakalım Zaman'la göreceğiz rüyalar doğru mu çıkacak bence kayınvalidene malum olmuş bilmediği halde görmüş o rüyayı Allahım hayra çıkarsın cnm Rabbim ne verirse başımız üstüne sağlıklı imanlı eli ayağı düzgün olsun da gerisi boşEvet bide hamile oldumu bilmiyordu surekli sordu isar etti ben ruyasini gordum Sen hamilesin dedi bende sasirdim hayirlsii olsun bakalim insanllah
Korkma cnm hayırlısıyla kucagına alacaksın inşallah bebeğiniBen niye kendimi hic hamile gibi hisetmiyom Allah halla sanki bi terslik var bi agri var oda goguslerim korkuyorum bazen
Amin cnm cumlemizeKorkma cnm hayırlısıyla kucagına alacaksın inşallah bebeğini
Vallahi ben gidiciyim ayakta uyyorum iki gundur gece 3 de 4 de yatiyoruz mahfoldummmUyudunuz mu kızlar
Misafirden önce hazırlık, misafire ikram, misafirden sonra temizlik...kadın olmak zor yaaaawwwwAy kızlar ayaklarım hep sis olmuş. Biraz önce gittiler misafirlerim zor yetiştim hepsine yemek falan. Neyse bugünde bitti.
Cin takvimi dogru cikmiyor zaten.Idrar rengin ne ondan anlaşılır?Hanımlar birşey sorucam size Ben bebeğimi kaybettim oğlumu 3 ay geçti Rabbim inşallah sağlıklı erkek evladı nasip eder bana diye dua ediyorum şuan hamileyim adet döndüm 16 aralıkta oldum 22 sinde bitti 15 ocakta oldum 21 inde bitti , 1 hafta sonra 28 inde doktora gittim kontrol için herşey güzel Dedi sağ da yumurtlama var Dedi hamile kalabilirsin Dedi ben adetim bitince ayın 26 sına kadar ilişkiye girmiştim birtek 27 ve 28 inde girmedik sonra 29 undan sonra devam etti ve ben 12 şubat günü hamile olduğumu test ile öğrendim 17 sinde keseyi de gördük çok şükür henüz 5 haftalık bile değil Dedi bende bana göre 4+5 demiştim olabilir demişti sizce benim döllenme ne Zaman olmuştur 28 inden sonra mı olmuştur önce mi ? Doktorun yumurtlama var dediği Zaman acaba gördüğü Rahime düşmeden önceki hali mi ? Çin takvimine falan da bakamadım bu yüzden Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum eşyaları kaldı diğer bebeğimin , bu sefer sağlıkla kucağıma almak istiyorum inşallah
Rabbim tekrarini yasatmasin insanllah Allah gonlundekini nasip ettsin sizeHanımlar birşey sorucam size Ben bebeğimi kaybettim oğlumu 3 ay geçti Rabbim inşallah sağlıklı erkek evladı nasip eder bana diye dua ediyorum şuan hamileyim adet döndüm 16 aralıkta oldum 22 sinde bitti 15 ocakta oldum 21 inde bitti , 1 hafta sonra 28 inde doktora gittim kontrol için herşey güzel Dedi sağ da yumurtlama var Dedi hamile kalabilirsin Dedi ben adetim bitince ayın 26 sına kadar ilişkiye girmiştim birtek 27 ve 28 inde girmedik sonra 29 undan sonra devam etti ve ben 12 şubat günü hamile olduğumu test ile öğrendim 17 sinde keseyi de gördük çok şükür henüz 5 haftalık bile değil Dedi bende bana göre 4+5 demiştim olabilir demişti sizce benim döllenme ne Zaman olmuştur 28 inden sonra mı olmuştur önce mi ? Doktorun yumurtlama var dediği Zaman acaba gördüğü Rahime düşmeden önceki hali mi ? Çin takvimine falan da bakamadım bu yüzden Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum eşyaları kaldı diğer bebeğimin , bu sefer sağlıkla kucağıma almak istiyorum inşallah
Bu arada eger hersey yolunda giderse ayni gun hamile kalmisiz sanirim dogum ayni gun gosteriyorHanımlar birşey sorucam size Ben bebeğimi kaybettim oğlumu 3 ay geçti Rabbim inşallah sağlıklı erkek evladı nasip eder bana diye dua ediyorum şuan hamileyim adet döndüm 16 aralıkta oldum 22 sinde bitti 15 ocakta oldum 21 inde bitti , 1 hafta sonra 28 inde doktora gittim kontrol için herşey güzel Dedi sağ da yumurtlama var Dedi hamile kalabilirsin Dedi ben adetim bitince ayın 26 sına kadar ilişkiye girmiştim birtek 27 ve 28 inde girmedik sonra 29 undan sonra devam etti ve ben 12 şubat günü hamile olduğumu test ile öğrendim 17 sinde keseyi de gördük çok şükür henüz 5 haftalık bile değil Dedi bende bana göre 4+5 demiştim olabilir demişti sizce benim döllenme ne Zaman olmuştur 28 inden sonra mı olmuştur önce mi ? Doktorun yumurtlama var dediği Zaman acaba gördüğü Rahime düşmeden önceki hali mi ? Çin takvimine falan da bakamadım bu yüzden Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum eşyaları kaldı diğer bebeğimin , bu sefer sağlıkla kucağıma almak istiyorum inşallah
Spreyli cikartin icin vucut degisti tabi adet dongunde degismis olabilir canim stress yapma Sen cok stress yapiyosunBu sabah şiddetli baş ağrısıyla uyandım artık korkmaya başladım niye böyle gecikti gıcık oldum
Evet yapıyorum cnm inşallah dediğin gibidir planlı bir gebelik düşündüğüm için kafama takıldıSpreyli cikartin icin vucut degisti tabi adet dongunde degismis olabilir canim stress yapma Sen cok stress yapiyosun
Su akar yolunu bulur sakin ol az bu heycanin yuzunden yum gunude kaciracan sakin ol hayirlsini diliyecez adetin bi olsun gerisi gelir arka arkiyaEvet yapıyorum cnm inşallah dediğin gibidir planlı bir gebelik düşündüğüm için kafama takıldı
Spreyli cikartin icin vucut degisti tabi adet dongunde degismis olabilir canim stress yapma Sen cok stress yapiyosun