Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Su akar yolunu bulur sakin ol az bu heycanin yuzunden yum gunude kaciracan sakin ol hayirlsini diliyecez adetin bi olsun gerisi gelir arka arkiyabiz yanindayiz
Saol cnm beni adet olsaydım zaten içim rahatlıycak stresim de gidicek heyecanlı değilim de korkuyorum sadece hayırlısı bakalım

Rabbim gönlüne göre versin inşallah

Allah gonlune Gore versin canim

Ayy hadi inşallah hayırlısı olsun burdan ayrılmayın takip edelim cinsiyetini öğrenmeye daha çok var ama siz yazın arada sırada allahım kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy
Çok sevindim yaaa stresten olduğunu düşünüyorum 1 günlük gecilmeyide aslında gecikmede sayılmaz...şimdiden sonra aman stres yapma daha çok var ovulasyona

Çok sevindim yaaa stresten olduğunu düşünüyorum 1 günlük gecilmeyide aslında gecikmede sayılmaz...şimdiden sonra aman stres yapma daha çok var ovulasyona
Evet rahatladım cnm saol stresim gitti heyecanım kalmadı herşey için teşekkürler iyi ki varsınız

Kızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy
Tebrik ederim canim beklediyin gelmis.stres yok.onun icin oluyor böyle.
Kizlar dun cocuk parkinda bir erkek cocuguna kardesi ismiyle seslendi.en sevdiyim isim.hepimize kismet olsun hayirlisiyla ogluslar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…