-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.781
Erkektir insallah.Hayirli olsun canımİdrar açık rengi sağ göğsüm daha da büyük kahve alan büyüdü , ilk hamieliğim de doğru çıktı Çin takvimi , sağlıkla kucağıma alırım inşallah
Saol cnm beni adet olsaydım zaten içim rahatlıycak stresim de gidicek heyecanlı değilim de korkuyorum sadece hayırlısı bakalımSu akar yolunu bulur sakin ol az bu heycanin yuzunden yum gunude kaciracan sakin ol hayirlsini diliyecez adetin bi olsun gerisi gelir arka arkiyabiz yanindayiz
Adet gecikmesi var mı cnm..stresten olabilir bence..gebeliği düşündürecek şüpheli ilişkin yoksa hiiiiç kafana takmaSaol cnm beni adet olsaydım zaten içim rahatlıycak stresim de gidicek heyecanlı değilim de korkuyorum sadece hayırlısı bakalım
Rabbim gönlüne göre versin inşallahHanımlar birşey sorucam size Ben bebeğimi kaybettim oğlumu 3 ay geçti Rabbim inşallah sağlıklı erkek evladı nasip eder bana diye dua ediyorum şuan hamileyim adet döndüm 16 aralıkta oldum 22 sinde bitti 15 ocakta oldum 21 inde bitti , 1 hafta sonra 28 inde doktora gittim kontrol için herşey güzel Dedi sağ da yumurtlama var Dedi hamile kalabilirsin Dedi ben adetim bitince ayın 26 sına kadar ilişkiye girmiştim birtek 27 ve 28 inde girmedik sonra 29 undan sonra devam etti ve ben 12 şubat günü hamile olduğumu test ile öğrendim 17 sinde keseyi de gördük çok şükür henüz 5 haftalık bile değil Dedi bende bana göre 4+5 demiştim olabilir demişti sizce benim döllenme ne Zaman olmuştur 28 inden sonra mı olmuştur önce mi ? Doktorun yumurtlama var dediği Zaman acaba gördüğü Rahime düşmeden önceki hali mi ? Çin takvimine falan da bakamadım bu yüzden Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı bir oğlum olsun istiyorum eşyaları kaldı diğer bebeğimin , bu sefer sağlıkla kucağıma almak istiyorum inşallah
Neylersiniz kızlaaaaaar hafta sonu herkes meşgul herhalde:))
Şafak bugunude sayarsak 4:)
Allah gonlune Gore versin canimkızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim, erkek bebek istiyorum Allah izin verirse :) bir kaç gündür normal zamanlarda koyu olan idrarım açıldı burdan dün denk geldim böyle bir durum olduğuna hatta bir kaç gün önce neden böyle açık diye şaşırmıştım umarım doğru çıkar :)
Var cnm adet gecikmesi yarın 2. gün olcak anlamadım niye böyle olduAdet gecikmesi var mı cnm..stresten olabilir bence..gebeliği düşündürecek şüpheli ilişkin yoksa hiiiiç kafana takma
Ayy hadi inşallah hayırlısı olsun burdan ayrılmayın takip edelim cinsiyetini öğrenmeye daha çok var ama siz yazın arada sırada allahım kucağınıza almayı nasip etsinkızlar bende bugun hamile olduğumu öğrendim, erkek bebek istiyorum Allah izin verirse :) bir kaç gündür normal zamanlarda koyu olan idrarım açıldı burdan dün denk geldim böyle bir durum olduğuna hatta bir kaç gün önce neden böyle açık diye şaşırmıştım umarım doğru çıkar :)
Çok sevindim yaaa stresten olduğunu düşünüyorum 1 günlük gecilmeyide aslında gecikmede sayılmaz...şimdiden sonra aman stres yapma daha çok var ovulasyonaKızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy
Çok saolun destekleriniz için kızlar beni çok rahatlatıyorsunuz iyi ki varsınızHele şükür ya rahatladım çaktırmadan ben bile kötü oldum uyuyan güzel benimde psikolojim bozuldu. Bu kız ya hamile olur diye ohhhhhhh ya
Evet rahatladım cnm saol stresim gitti heyecanım kalmadı herşey için teşekkürler iyi ki varsınızÇok sevindim yaaa stresten olduğunu düşünüyorum 1 günlük gecilmeyide aslında gecikmede sayılmaz...şimdiden sonra aman stres yapma daha çok var ovulasyona
Çok şükür olmuşsun cnm hadi hayırlısıKızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy
Tebrik ederim canimKızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy
amin canım inşalah hepimizinAllah gonlune Gore versin canim
CokKızlar bugün dışarı çıkmıştık yaklaşık tam 1-2 saat yürüdük veeee adet oldum iyi oldu içim rahatladı şimdi ovülasyonu takip etmek kaldı oleeyyy