- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.441
Ehhh 12 sinde cikmadi bende 13 de de cikmadi 15 inde cikti haydi buyrunBana gore var.Erkekler erken dollenir.Kızlar ise geç....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ehhh 12 sinde cikmadi bende 13 de de cikmadi 15 inde cikti haydi buyrunBana gore var.Erkekler erken dollenir.Kızlar ise geç....
Iliskiden sonra miEhhh 12 sinde cikmadi bende 13 de de cikmadi 15 inde cikti haydi buyrun
Evet iliskiden sonra 12 ci gun yaptim cikmadi 15 de yaptim ciktiIliskiden sonra mi
Yani adettinden geçti mi kardeşimin adet günü ciktiEvet iliskiden sonra 12 ci gun yaptim cikmadi 15 de yaptim cikti
Anladım canım detayları okuyunca..ben ikisinide yumurtlama günü tek ilişki diye düşünmüştüm..evt sabirin zamanlama ve sperm kalitesinin altını herzaman çiziyor..en az zamanlama kadar sperm kalitesinin önemli olduğunu düşünüyorum bende..Şimdi canım kardeşim çatlama işlemini yapmak zorundaydı. Çünkü yumurtaları biraz sıkıntılı imiş. Ben ilk kızıma adetinimden 5 gün geçtiği gibi test yaptım hafif ikinci silip çıktı... kardeşim o ay tedavi görmüştü... Ama onun adettinden geçmemişti... beraber test yaptık iklimizde hamile idik.. onun adettinden geçmemesine rağmen hemen koyu silik çıktı. Ve oğlu K izimdan önce doğdu.... ikinci gebeligi ise iki ay üst üste tedavi gördü ikinci ay oldu ama sık ilişki olmuştu..... geçende bunları konuşup birleştirmeye çalıştık. Yani sonuç olarak s abirinin dediklerine vardık.
Yok hayir adeti gecmedi ben 20 ocak olmustum adet 15 inde ogrendim bu ay isteYani adettinden geçti mi kardeşimin adet günü cikti
Benimde her ay bes gun one atiyor aralikta 25 nde olmustum ocak 20 subatta 15 olmam gerekiyodu ogun test pozitif ciktiYani adettinden geçti mi kardeşimin adet günü cikti
Aynı oluyor. Kardeşimin de hemen hemen aynı olmuş. Örneğin bu hsmileliginden de geçmedi adet olacağı gün yaptı çıktı aynı seninki gibi önce hafif öbür gün koyu çıktı hemen........ Canım herşeyin hayırlısı ne diyelim... varsa nasibimizde olur.Benimde her ay bes gun one atiyor aralikta 25 nde olmustum ocak 20 subatta 15 olmam gerekiyodu ogun test pozitif cikti
Evet benimde hafif cikti 15 inde sonra koyulasti Evet hayirlisi artik bol bol dua ediyorum napalim S sabirin kafa gitti tamamen karisti allahimAynı oluyor. Kardeşimin de hemen hemen aynı olmuş. Örneğin bu hsmileliginden de geçmedi adet olacağı gün yaptı çıktı aynı seninki gibi önce hafif öbür gün koyu çıktı hemen........ Canım herşeyin hayırlısı ne diyelim... varsa nasibimizde olur.
Ama ben kizlarimdada hep erken ogrendim hic gecmedi adetim herzamn 4 gun once yaptim ve silik cikiyoduAynı oluyor. Kardeşimin de hemen hemen aynı olmuş. Örneğin bu hsmileliginden de geçmedi adet olacağı gün yaptı çıktı aynı seninki gibi önce hafif öbür gün koyu çıktı hemen........ Canım herşeyin hayırlısı ne diyelim... varsa nasibimizde olur.
İnşallah canım, biz hayırlısını, sağlıklısını, gönlümüzdekini isteyelim Allah tan, bilimdende yararlanalım tabiki..sonrasında Rabbim bize neyi uygun gördüyse onu vericektir..Nasipten ote yol yok Allah isterse onu verir istemzse vermez oyuzden takmamak lazim bende dahilllll takmicam artik olursa olur olmazsada saglik olsun hayirlsii olsun biz yaptik bildiklerimizi gerisi allaha kalir bekleyip gorucez canim
Haklisin ustelemicem cok usteliyorum kendime sinir oluyorum ama tutamiyorum biraktim artik soz daha Bise demicem idrar testi derken renginimi yoksa onun icindemi bir test varBebeğim olan oldu canım gerisi rabbimin bilir. Kızkardeşim de hep senin gibi konuşur. Sus derim rabbim ne verdi ise bas goz üstüne. Bir de o idrar testi ne yaptın. Halen sari mi yoksa değişti mi. Arkadaşıma yap dedim o yarın sabah yapacak dedi. Ama o yedi aylik hamile cinsiyet belli. Bakalım idrar ne renk çıkacak.
Cinsiyet ne onunBebeğim olan oldu canım gerisi rabbimin bilir. Kızkardeşim de hep senin gibi konuşur. Sus derim rabbim ne verdi ise bas goz üstüne. Bir de o idrar testi ne yaptın. Halen sari mi yoksa değişti mi. Arkadaşıma yap dedim o yarın sabah yapacak dedi. Ama o yedi aylik hamile cinsiyet belli. Bakalım idrar ne renk çıkacak.
Su içmeyi biraz ihmal ettiğinde rengi çok az değişiyo canım..Ilk baslarda acikti simdi biraz koyu ama cok koyu degil degiisiyo yani rengi
Allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin neguzel Allah vermis iste bizede verir insanllah ikiArkadaşımın bebeği kız dir. Çok istiyordu oldu. Bakalım
Suynan pek bi alakam yok zaten ama icmeye gayret ediyorum artikSu içmeyi biraz ihmal ettiğinde rengi çok az değişiyo canım..