- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.401
Event canim en mantiklisi o kendi haline biraktim artik vallahaBu kadar uğraşma kendinle cnm boşver sen yapılıcakları yaptın takdir Allah'ın akışına ve zamana bırak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Event canim en mantiklisi o kendi haline biraktim artik vallahaBu kadar uğraşma kendinle cnm boşver sen yapılıcakları yaptın takdir Allah'ın akışına ve zamana bırak
Ben sana diyorum senden beterim çok takıntılıyım ben de hamile kalırsam Allah'ın izniyle 4 ay kafayı yerim herhalde Allah sonumuzu hayır etsinEvent canim en mantiklisi o kendi haline biraktim artik vallaha
Evet yaawww offf bi acik sari cikiyo bi koyu kafami karistiriyo koyu bugun yeni cikti kaba isedim karanlikmi tuttuki normalde wc yapinca acik oluyo uffffBen sana diyorum senden beterim çok takıntılıyım ben de hamile kalırsam Allah'ın izniyle 4 ay kafayı yerim herhalde Allah sonumuzu hayır etsin
Ama cnm wc klozetse içinde su olduğu için ve suyla karıştığı için kafan karışır böyle şeylerlere kafa yorma boşver ilk 3-4 ay bende kesin senin gibi olurum kafam allak bullak olur bakalım Zaman'la göreceğiz zatenEvet yaawww offf bi acik sari cikiyo bi koyu kafami karistiriyo koyu bugun yeni cikti kaba isedim karanlikmi tuttuki normalde wc yapinca acik oluyo uffff
Bizde ovulasyon testiyle kaldik suan hamileyim eminim yum gunu iliskiye girdimeUcuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Yumurta takibini doktor kontrolünde öğrenmeniz daha iyi olur
Masallah ucuz yeni gordum o kisminineguzel Allah uzun omurler versinUcuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Allah bağışlasın evlatlarınızı böyle haberler duydukça Mutlu oluyoruz çok teşekkür ederiz tavsiyeleriniz için inşallah biz de tuttururuz üçüz Nasıl oldu üç yumurta mı çatladı maşallahUcuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Canim hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Bizim komşu dr kontrolünde yumurta takibi yaptı gene 4.kızına hamile suan.Senin kisi denk gelmiş maşallah.Ben doktorlara güvenmiyorum...Ucuz bebek ve üçünü de erkek tutturmus biri olarak söylüyorum :)))kesinlikle 1 hafta ilişki yok tam yumurtlama günü ya da ertesi ilişki
Ovulsayonla denedimi peki?Canim hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Bizim komşu dr kontrolünde yumurta takibi yaptı gene 4.kızına hamile suan.Senin kisi denk gelmiş maşallah.Ben doktorlara güvenmiyorum...
Bizim tez çürüdü mü yaniCanim hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Bizim komşu dr kontrolünde yumurta takibi yaptı gene 4.kızına hamile suan.Senin kisi denk gelmiş maşallah.Ben doktorlara güvenmiyorum...
Gerçekten de doktor onermiyorsun. Ciddi misinCanim hayırlı olsun.Allah tamamina erdirsin.Bizim komşu dr kontrolünde yumurta takibi yaptı gene 4.kızına hamile suan.Senin kisi denk gelmiş maşallah.Ben doktorlara güvenmiyorum...
Belimdeki ağrı devam ediyor canım kasık ağrısıda var..bide ben sanırım üşütmüşüm boğazım ağrıyor..herşey birbirine karıştı:)) haftaya inşallah test yapıcam bakalım ne olacak:) az kaldı seninde stres yapma herşeyi akışına bırak..Rabbim hayırlısını verir inşallahKARDELENX76 Nasıl gidiyor ağrıların devam ediyor mu testi haftaya mı yapıcaksın merakla bekliyorum senin gelişmeleri eski konulara baktım yine ovülasyon gününde deneyenlerin çoğunun tutmuş tabiki erkeğin sperminin kalitesi de çok önemliymiş ben eşime her gün ceviz ve fındık yerdiriyorum bakalım ne olcak hakkımızda hayırlısı olsun
Geçmiş olsun cnm bende aynıyım boğazım ağrıyor Amin inşallahBelimdeki ağrı devam ediyor canım kasık ağrısıda var..bide ben sanırım üşütmüşüm boğazım ağrıyor..herşey birbirine karıştı:)) haftaya inşallah test yapıcam bakalım ne olacak:) az kaldı seninde stres yapma herşeyi akışına bırak..Rabbim hayırlısını verir inşallah
Çok sağol canım, sanada geçmiş olsun..test siparişi verdinmiGeçmiş olsun cnm bende aynıyım boğazım ağrıyor Amin inşallah
Yok cnm bugün yarın veririm aynı gün kargoda diyor ama bilmiyorum senin ki kaç günde geldiÇok sağol canım, sanada geçmiş olsun..test siparişi verdinmi
2-3 günde geçti elime..aynı gün kargo..yetişir canım daha var..Yok cnm bugün yarın veririm aynı gün kargoda diyor ama bilmiyorum senin ki kaç günde geldi