- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.639
- 35
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.061
Evet yaa ay ben korktum şimdi inşallah çatladığını hissederizde gerek kalmaz bu kadar teferruataYaaa bu testleri yorumlamak hakkaten zor..çünkü tam heryeri aynı değil..bi ucu koyuyken diğer ucu açık..
Canım ozelden atmıştı bana söylemiştim zaten.Açılma olmuş.insallah kaçırmaz...Duam sizinle
Sabirinle iletişim halindeyim canım..saolsun yorumladı tüm testleri..o da biraz açılmış dedi..değerlendirme olucak inşallah..inşallah tutar..
Acilmis demi iliskiye girmesi lazimCanım ozelden atmıştı bana söylemiştim zaten.Açılma olmuş.insallah kaçırmaz...Duam sizinle
Bana attiklarindan ortadaki iyi çıkmış.Onu ve gecekini karşılaştırsan anlaşılır.Bence sen stres yaptinya ondan geç çatladı olabilirYaaa bu testleri yorumlamak hakkaten zor..çünkü tam heryeri aynı değil..bi ucu koyuyken diğer ucu açık..
Ben cok net hissetim allahim sizde hisedersiniz insanllahEvet yaa ay ben korktum şimdi inşallah çatladığını hissederizde gerek kalmaz bu kadar teferruata
Cnm sabahki yaptığın teste ışık vurmuş pek anlaşılmıyor tekrar çekermisin
Ayyy dua et bize inşallah hissederiz geçen ovülasyon günümde baya hissettim inşallah öyle olurBen cok net hissetim allahim sizde hisedersiniz insanllah
Insnallah Canlarim insanllahhhhAyyy dua et bize inşallah hissederiz geçen ovülasyon günümde baya hissettim inşallah öyle olur
inşallah canım, teşekkürler..sadece akıntılarım hala çatlayacam diyor kafamı karıştırıyor..Canım ozelden atmıştı bana söylemiştim zaten.Açılma olmuş.insallah kaçırmaz...Duam sizinle
Canim bak bendede o kalin akinti gelmedi ama iliskide cok netti catladigim ama bende birsey vardi cok agridi catladi agri gecti iliskiye girdikinşallah canım, teşekkürler..sadece akıntılarım hala çatlayacam diyor kafamı karıştırıyor..
.Evet cok net acilmis canim haydi bismillah
Komsuya gönder biraz.
haydi bismillah ama kızım ordan oraya koşuyo..beni gözünden ayırmıyor..napıcam nasıl oyalacam onu bilmiyorum:)
anladım canım yumurtlama ağrısı her zaman hissedilmeyebiliyor.. senin net olmuş emin olmuşsunCanim bak bendede o kalin akinti gelmedi ama iliskide cok netti catladigim ama bende birsey vardi cok agridi catladi agri gecti iliskiye girdik
Eşin evdeyse sıkıntı yok cnm kızın öğlen uyumuyor mu yetişirsin inşallah Allah'ın izniyle.
haydi bismillah ama kızım ordan oraya koşuyo..beni gözünden ayırmıyor..napıcam nasıl oyalacam onu bilmiyorum:)
Offf gözüm korktu ya insan eminde olamıyor yani hissedemeyince inşallah anlarız çatladığınıanladım canım yumurtlama ağrısı her zaman hissedilmeyebiliyor.. senin net olmuş emin olmuşsun
Tekrar test yaptın mı cnm hiç baktın mı daha da açılıyormu buradan bize de bilgi ver de sırada biz varız Allah izin verirse bilgimiz olsun kasık ağrısı akıntı durumu falan öğreneliminşallah canım, teşekkürler..sadece akıntılarım hala çatlayacam diyor kafamı karıştırıyor..