- 11 Kasım 2015
- 642
- 665
- 29
-
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.021
Cnm naptin merak ettim seni bebege mama vermeye kalktımİnşallah canım, elimden geleni yapıcam taktır Rabbimin artık..birazdan tekrar yapıcam test..silik çizgiyi bi görseydim ii olucaktı emin olucaktım..hayırlısı olsun
Test yapıp uyudum canım, testte bi açılma olmayınca değerlendirmede olmadı..hayırlısı bakalım..Cnm naptin merak ettim seni bebege mama vermeye kalktım
Allah sag salim kucağına vermeye nasip etsin. Dua lara çok ihtiyacımız var.Mrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Sabah açılma olmadı miTest yapıp uyudum canım, testte bi açılma olmayınca değerlendirmede olmadı..hayırlısı bakalım..
Aminnn sende sag saglik kucagina al insanllahMrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Cocuklar varken bize uyku harammYa bebeğim sende mi uyuyorsun. Kustum istehepimize bir Daha sizinle oynamayacam oynamiyacam
Yeni kalktım cnm günaydın hepinize küsme bize üzülürüm sonraUyuyan güzel kalk sabah oldu. Gerçi bugün çocuklar okula gitmiyor. Sende muhtemelen uyursunnnnnnnnnnnnnn.
Teşekkür ederiz ihtiyacımız var dualara sizin de Allahım kucağınıza almayı nasip etsinMrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Belki daha da koyulaşıcak demek ki daha var cnm bugün yine sürekli testi tekrarla akıntıya da dikkat et cnm olmazsa bir dahaki aya yakalarsın sıkma canınıTest yapıp uyudum canım, testte bi açılma olmayınca değerlendirmede olmadı..hayırlısı bakalım..
Çift çizgi devam ediyor canım, ilişki olmadı..sıvı beyaz akıntı yok daha..kısmet canım..yumurtayı sıkı takip ediyorum sabah çatlar diye düşündüm ama daha yok..teste devam:)Belki daha da koyulaşıcak demek ki daha var cnm bugün yine sürekli testi tekrarla akıntıya da dikkat et cnm olmazsa bir dahaki aya yakalarsın sıkma canını
Amin cnm inşallah. ..dualarinda bizleride unutma...rabbim bebegini sagsalim kucağına almayi nasip etsinMrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Devam başaracaksin inşallahÇift çizgi devam ediyor canım, ilişki olmadı..sıvı beyaz akıntı yok daha..kısmet canım..yumurtayı sıkı takip ediyorum sabah çatlar diye düşündüm ama daha yok..teste devam:)
Öyle valla sabahin 7 sinde ayaktayız....uyumak hayal olduCocuklar varken bize uyku haramm
İnşallah canım çok saol..kısmet artıkDevam başaracaksin inşallah
Evet cnm teste devam et birazcık açılma oldu mu anlarsın zaten testin rengi aynı mı yoksa koyulaştı mıÇift çizgi devam ediyor canım, ilişki olmadı..sıvı beyaz akıntı yok daha..kısmet canım..yumurtayı sıkı takip ediyorum sabah çatlar diye düşündüm ama daha yok..teste devam:)
Bizim çocuklar benim gibi uykuya düşkün onlar uyuyor gece 23:00da falan yatıp sabah 10 gibi kalkıyorlar Allah'ıma binlerce şükürler olsun bana çok zorlukları yok maşallah o yüzden 3. çocuğu çok rahat düşünüyorum Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versinÖyle valla sabahin 7 sinde ayaktayız....uyumak hayal oldu
Öyle valla sabahin 7 sinde ayaktayız....uyumak hayal oldu
takip etmeye devam hafta sonuna denk gelecek isnsallah senin icin daha Iyi hafta sonu bununda var bir hayir canim sIkma kendini catlatacaz seniİnşallah canım çok saol..kısmet artık