- 16 Eylül 2010
- 2.059
- 6.819
- Konu Sahibi Khvekokusu20
- #2.041
Ohhh sukur kafa agrisi gecti allahim neydi dun gece oyle kafamin ustunde biton agarlik vardi sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ben sana bebeğin için o kadar ağrı çekiyorsun Allahım kolaylıklar versin tüm hamilelerimize darısı bize inşallahOhhh sukur kafa agrisi gecti allahim neydi dun gece oyle kafamin ustunde biton agarlik vardi sanki
Amin hepimizkine inşallahBizim çocuklar benim gibi uykuya düşkün onlar uyuyor gece 23:00da falan yatıp sabah 10 gibi kalkıyorlar Allah'ıma binlerce şükürler olsun bana çok zorlukları yok maşallah o yüzden 3. çocuğu çok rahat düşünüyorum Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin
Evet canimmm aminnnnnn insnallah senin gununde yaklasiyo artikKıyamam ben sana bebeğin için o kadar ağrı çekiyorsun Allahım kolaylıklar versin tüm hamilelerimize darısı bize inşallah
Rabbim kolaylik versin. ...umarım güzel bir hamilelik gecirirdin benim ilk kız dı midemin bulantısından yemek yemege hasret kalmıştım...yemek yemek bana ißkence gibiydiOhhh sukur kafa agrisi gecti allahim neydi dun gece oyle kafamin ustunde biton agarlik vardi sanki
Sukurler olsun cok hafif migde bulantisi var okadar yok simdilik bakalim zaman ne gostercekRabbim kolaylik versin. ...umarım güzel bir hamilelik gecirirdin benim ilk kız dı midemin bulantısından yemek yemege hasret kalmıştım...yemek yemek bana ißkence gibiydi
Sen kaç yaşindasin cnmKıyamam ben sana bebeğin için o kadar ağrı çekiyorsun Allahım kolaylıklar versin tüm hamilelerimize darısı bize inşallah
Evet yaklaşıyor yaklaştıkça heyecan basıyor ya ben de koyuyu yakalayamadan diye offfEvet canimmm aminnnnnn insnallah senin gununde yaklasiyo artik
27 cnm bu yaşta iki çocuk annesiyim biri 7 yaşında diğeri 2.5 yaşında erken evlendim ama iyi ki varlar ben onlarla mutluyum sen kaç yaşındasınSen kaç yaşindasin cnm
Kuzum bir ceee yapıp kaçtın şimdi de sen yoksun özletme kendiniYa bebeğim sende mi uyuyorsun. Kustum istehepimize bir Daha sizinle oynamayacamoynamiyacam
Benim yasta 25 iki cocuk Allah izin verirse ucuncude yolda27 cnm bu yaşta iki çocuk annesiyim biri 7 yaşında diğeri 2.5 yaşında erken evlendim ama iyi ki varlar ben onlarla mutluyum sen kaç yaşındasın
Hay maşallah bize erkenden evlenmişiz zorumuz neyse. Neyse cnm erkenden evlendik baya yol aldık yanı Allahım evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallahBenim yasta 25 iki cocuk Allah izin verirse ucuncude yolda
Kizlar biri silik durmuyomu yaaa sanki sabahki silinmis mi benmi yanlis goruyorumKızlar günaydın..
Gece 1.30 sabah 10 daki testlerim
Evet allahim evlatlarimiza uzun omurler versin insnallahHay maşallah bize erkenden evlenmişiz zorumuz neyse. Neyse cnm erkenden evlendik baya yol aldık yanı Allahım evlatlarımızı büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah
Cnm sabahki yaptığın teste ışık vurmuş pek anlaşılmıyor tekrar çekermisinKızlar günaydın..
Gece 1.30 sabah 10 daki testlerim
Cnm teste ışık vurmuş anlaşılmıyor ki aynı gibi sanki anlayamadım
Yaaa bu testleri yorumlamak hakkaten zor..çünkü tam heryeri aynı değil..bi ucu koyuyken diğer ucu açık..Kizlar biri silik durmuyomu yaaa sanki sabahki silinmis mi benmi yanlis goruyorum