Popüler Konu Erkek Bebek İsteyenler...

Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    514
Mrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Teşekkür ederiz ihtiyacımız var dualara sizin de Allahım kucağınıza almayı nasip etsin

Belki daha da koyulaşıcak demek ki daha var cnm bugün yine sürekli testi tekrarla akıntıya da dikkat et cnm olmazsa bir dahaki aya yakalarsın sıkma canını
Çift çizgi devam ediyor canım, ilişki olmadı..sıvı beyaz akıntı yok daha..kısmet canım..yumurtayı sıkı takip ediyorum sabah çatlar diye düşündüm ama daha yok..teste devam:)

Mrb kızlar ben 26 +5 günlük hamileyim. Uyuyamadım ve hepinize dua ediyorum içimizi ferah tutun hamilelerin duası kabul olur derler hayırlısıyla rabbim hepimize sağlıklı evlatlar verir inşallah
Amin cnm inşallah. ..dualarinda bizleride unutma...rabbim bebegini sagsalim kucağına almayi nasip etsin

Çift çizgi devam ediyor canım, ilişki olmadı..sıvı beyaz akıntı yok daha..kısmet canım..yumurtayı sıkı takip ediyorum sabah çatlar diye düşündüm ama daha yok..teste devam:)
Evet cnm teste devam et birazcık açılma oldu mu anlarsın zaten testin rengi aynı mı yoksa koyulaştı mı

Öyle valla sabahin 7 sinde ayaktayız....uyumak hayal oldu
Bizim çocuklar benim gibi uykuya düşkün onlar uyuyor gece 23:00da falan yatıp sabah 10 gibi kalkıyorlar Allah'ıma binlerce şükürler olsun bana çok zorlukları yok maşallah o yüzden 3. çocuğu çok rahat düşünüyorum Allahım hepimizin evlatlarına sağlık sıhhat versin

X